היי לכולם! אני חדשה פה בת 24 קוראים לי רוית... ואני חברה טובה של FREE SOUL
נ נרקיסטית New member 25/2/04 #1 ../images/Emo66.gifהיי לכולם! אני חדשה פה בת 24 קוראים לי רוית... ואני חברה טובה של FREE SOUL
F free soul New member 25/2/04 #2 ../images/Emo65.gifברוכה הבאה נשמה! מקווה שתהני בפורום הנחמד הזה. אוהבת אותך נשמה! אני אראה אותך היום!
../images/Emo65.gifברוכה הבאה נשמה! מקווה שתהני בפורום הנחמד הזה. אוהבת אותך נשמה! אני אראה אותך היום!
G GraspOfAir New member 25/2/04 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif קחי כיסא, שולחן, או מה שבא לך (בא לך, בא לך, אחרת לא היית כאן), ותיהני. אויר לנשימה
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif קחי כיסא, שולחן, או מה שבא לך (בא לך, בא לך, אחרת לא היית כאן), ותיהני. אויר לנשימה
ז ז י ג ז ג New member 25/2/04 #5 קחי כסא.. תתמקימי! כל החברות של פריסול הן חברות שלנו.. והחברות של החברות של החברות שלנו לשעבר... ולחברים של החברות של החברות של החברים של החברות שלנו לשעבר... בקיצור, ברוכה הבאה!
קחי כסא.. תתמקימי! כל החברות של פריסול הן חברות שלנו.. והחברות של החברות של החברות שלנו לשעבר... ולחברים של החברות של החברות של החברים של החברות שלנו לשעבר... בקיצור, ברוכה הבאה!
G GraspOfAir New member 25/2/04 #7 לא, לא, לא....זה תתמקומי בקיצקץ: קחי כיסא ושבי על הריצפה אויר לנשימה
ס סקארלט אוהארה New member 25/2/04 #12 ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif חברה של פרי סול??? לא יודעת אם סיפרו לך, אבל אצלינו אין פרוטקציות!
ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif חברה של פרי סול??? לא יודעת אם סיפרו לך, אבל אצלינו אין פרוטקציות!
ח חיפושית222 New member 25/2/04 #14 ../images/Emo12.gifאין פרוטקציות../images/Emo35.gif מזל שאין לי קשרים...