והזוכה הוא....

../images/Emo66.gifוהזוכה הוא....

אוי אוי אוי!! לאחר סיבוב מעייף!! ומותח מאוד מאוד מאוד!! לאחר שבטה ופצה היו בתקו ממושך עד לעכשיו!!!!! לבסוף יש לנו זוכה והוא:
בטה
***זה היה אחד הסיבוב המרתקים ביותר....

../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo93.gif

מזל טוב בכל זאת
שיהיה לו הרבה לבריאות

../images/Emo66.gifנ"ש כנסו ותענו על השאלה!!

איך המשחק ראש בראש?? א.וואי משחק יפה אני מחכה לו כל יום!! ב.יש מקום לשיפור (ובתגובות שלחו את השיפור) ג.בעעע.. לא אהבתי.... מגעיל בטירוף!!!!!! תענו בכנות!!!!!!!!

נחמד..משתדלת לענות, אבל לא מחכה

כל כך. אני חושבת שאתה צריך לעשות ממש אנשים שקשורים אחד לשני כמו שענית בטה ופאצ'ה, פה יש מקום ל"מלחמה"-ובגלל זה זה היה מאוד מרתק
שאתה עושה גרטה ומתיאס, מה הקשר בניהם
מבין
מקווה...

המשחק יותר מדי יפה.. ו"חולת בנחה".

זה כל הקטע שהוא עושה שילובים בין כולם!! ככה אנחנו חווים חוויות שונות ולא כל פעם תקועים אל אותו דבר...... בקיצור המשחק כל כך יפה ואני מחכה לו בדק'............... קבל ח"ח ע-נ-ק-י!!!!!!

גלושש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo110.gifאני מסכימה עם סיון

צריך שהם יהיו באותה ליגה ככה זה יות רמעניין כי ממש אין קשר בין גרטה למת/טיאס אם כבר גרטה ואנטואן או ניקו וופרנקו <למרות שאין פה שאלה> או מללה וטיטינה ככה זה באמת קשה

המשחק ממש..../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

נחמד..אני דיי אוהבת לענות על זה..
אבל שיש משהו שאני לא יכולה להחליט אני לא עונה חח.. ואולי באמת היית צריך לעשות אנשים שיותר קשורים כמו שעשית בערך עד עכשיו..יכלת אולי לעשות את גרטה עם אנטואן..או משהו כזה..בכל אופן המשחק ממש חמוד

מאמי עם הוא היה.....

עם הוא היה עושה את גרטה ואנטואן אז זה כל כך ברור שכווווולם היו בוחרים בגרטה.... כי מי זה אנטואן בקושי רואים אותו והוא סתם... אז כל הקטע זה לשים 2 דמויות שונות ושוות וככה המלחמה גדולה יותר!!!!

ממש לאא!!אז איך את מסבירה את

המלחמה בין בנחה ופדה
או באטה ופאצ'ה
כי הם קרוביםם.. אם אנשים ירשמו נניח בטה ונטה? קשה להגיד כי נטה חמודה ובטה ם, הם לא קשורים כדי לבחור בניהם. פאצה ובטה קרובים, קשורים. טוב תחשבי מה שבא לך..שאלו את דעתיי, ואני עניתי
חבל על הויכוח.
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח
..חחח..
אני אמרתי את זה
מיי גאאדדד..אני מתדרדרת

למעלה