חצי
- פיראט מאסטר

Fairywitch

New member
../images/Emo66.gifחצי ../images/Emo32.gif - פיראט מאסטר../images/Emo66.gif

ראיתי בשרשור אחר שיש כמה שרואים את זה, אז מכיוון שזה מאותו בית יוצר- למה שלא נקדיש לזה שרשור?

Fairywitch

New member
תהייה-

שמעתי שהעונה נפסקה אחרי פרק 8, אבל השבוע יש פרק 9. מישהו יודע משהו?

Fairywitch

New member
ודעתי באופן כללי על התכנית:

רעיון מעולה, יישום מפגר, שיטת הדחה אידיוטית (להדיח מישהו ע"י הצבעה של 3 אנשים?! קפטן מודח רק אם זה הוחלט פה אחד?!), משתתפים די דבילים בחלקם... חבל, כי היה פוטנציאל. את לורל ולואי אני מאוד אוהבת, ואת אזמית' אהבתי לפני שהמעמד עלה לו לראש. מה זה השם הזה אזמית', אגב? למישהו יש מושג?

NamelessGirl

New member
לאמריקאים אין פירושים לשמות

אלה סתם שמות. רובם כמובן לא כולם

Fairywitch

New member
זהו, שזה שם כ"כ הזוי-

שבטח יש לו מקור באיזו מיתולוגיה או משהו. הבעיה היא שחיפוש באינטרנט שלף לי את אזמית' קמינסקי (עוד שם שמעלה תהיה לגבי יהדותו), ולא משהו אחר...

n o g a m o o n

New member
בהחלט היה פוטנציאל והתפלאתי קצת גם כי.....

כל שבוע הדיחו מישהו, בסדר. אבל לא חשבו מה יהיה כשישארו רק מתי מעט? למה מרד צריך לכלול גם את הקצינים? הם לא ימרדו בקפטן שדואג לקדם אותם, נכון? גם אני אוהבת את לואי ואת לורל וגם את ונסה. בקיצור , הכי טוב הישרדות.

Fairywitch

New member
כן, זה מה שגם אני תהיתי לגבי שיטת ההדחה-

בעוד שני פרקים רק אדם אחד יוכל להצביע

dararo

New member
זהירות ספוילרים בהודעה!

מהפרק הבא, יש רק קפטן ושני אנשים מועמדים להדחה, ודרך אגב, הקפטן מקבל את כל האוצר...

מור תור

New member
נסה*

את לורל אני לא אוהב היא דיי מתנשאת(כמו הקברניט אבל זה לא קשור) אני אהבתי את ג'ו דון חבל שהעיפו אותו עכשיו מי יזכה בשבילם באתגרים

adidusg

New member
לדעתי

התכנית נחמדה.... אני הכי אוהבת את בן גו' דון ונסה... הרעיון חביב אבל הקטע על הקפטן והסיפורים על האוצר די מפגר!!?.. אני לא הכי מבינה למה לא הי לה רייטינג אבל.....מה לעשות...חחחח.... הכי אהבתי את פרק שמונה למרות שלא קרה מה שקיוויתי והצוות השחור בכל זאת ניצח!!:(:(:(:( טוב נווו...... ואמזמית'(או איך שלא כותבים את ,זה שם מפגר לא הבנתי את המשמעות) הוא מפגר ושחצן מאז שהוא קפטן!!! ואני מקווה שיעשו מרד!!!! בייייי

מסכים עם כל מילה../images/Emo45.gif

בתכלס באמת היה לתוכנית המון פוטנציאל, וההדחות הן עניין דבילי...

Confide In Adam

New member
לפי מה שהבנתי

הפסיקו לשדר אותה בטלוויזיה, אבל CBS שמו באתר שלהם כל שבוע פרק חדש עד שהעונה הסתיימה.

Fairywitch

New member
אה, אז בכבלים ממשיכים לשדר../images/Emo9.gif

בטח היה להם רייטינג ברצפה...

לואי../images/Emo47.gif

אני רואה את הסדרה, אבל משום מה לא נכנסה לי ללב. חמודה לא יותר. אין על השרדות.

למעלה