כל הפרטים על טיול השבת 9.5

../images/Emo66.gifכל הפרטים על טיול השבת 9.5

אחורי צוחריים חביבים ונעימים , תודות לכולכם על הברכות , לא תאמינו כמה הן עזרו
...קמתי הבוקר לראשונה ללא הוירוס
כמו שהוא בא ככה הלך המלעון....
בטח חשב זותי יש מה לאכול אצלה , אממה אחרי שנחנק עם תפריט מצ'עמם של לחם יבש וגבינה , וטבע בים התה צמחים טרק הדלת! ונעלם!!! יאללה לא נשאר זמן אוטוטו יום רביעי , ורביעי זה כמעט שבת כידוע לכם.....אז איפוא היינו?...אה...טיול! ובכן...... טיול השבת שלנו יהיה לאיזור ראש פינה וגוש חלב , טיול מודרך מ-ה-מ-ם! עם אחד מהמדריכים הגליליים הידועים והטובים אם לא הטוב שבהם! נפגש בראש פינה בסביבות השעה 10.00 בבוקר - ומשם נצא לטיול ארוחת צהריים מתוכננת או במסעדה מעולה ,או בבית אחד מתושבי הכפרים בגליל (אני בעד ארוחה בבית לדעתי זו חוויה , אבל גם תפריט המסעדה נפלא!)
לסיום מפגש על כוס קפה עם מוזיקאי מפורסם בביתו הציורי באחד הכפרים. ועוד! אני בתאום אחרון עם כל הגורמים שהזכרתי לעיל, ופרטים מדוייקים ישלחו במסרים למי שירשם הזדרזתי ופרסמתי את המודעה על מנת לוודא קודם כל מספר מדוייק של משתתפים לצורך תמחור. אנא הזדרזו ורשמו מי מגיע וכמה , לאחר שיהיו בידי הנתונים תקבלו מסר אישי עם כל הפרטים המדוייקים. בתכנית -

ה דרומי

New member
יש מצב להגעה../images/Emo35.gif 2 רק חסר המחיר../images/Emo130.gif שיקול

רציני.

מ 1000 ש"ח תקבל עודף../images/Emo6.gif

עלויות משוערות לא סופי........ 50- 60 ש"ח עבור הדרכה 70-80 ש"ח לארוחה הטבע הנופים והאתרים בחינם!

maybesure

New member
תרשמי אותנו 2

והכי חשוב: שהתאוששת! ברוך רופא חולים

kdr

New member
צ'טער

מה שאמרתי בטלפון לא השתנה לצערי. הארוחה לא יכולה להדחות (שיקולי עבודה). לי לא מרשים לנסוע (שיקולי בריאות). מבטיח להגיע לגוש חלב פעם, לצערי בלי (אולי עם) החברים הנפלאים. כפי שסיפרתי לך בעבר, גוש חלב היא מהמקומות היפים והמעניינים יותר לסיור ומי שלא מגיע מפסיד בהחלט. ראיתי את המחירים, למי שעדיין חוכך בכיסו, מחברה המארגנת טיולים, ביקשו 150 ש"ח לאדם לסיור בלבד בלי ההטבות של שוקו ובודאי בלי כוס מים שלא נדבר על אוכל. הגעה ותנועה בין הנקודות ברכב פרטי.

אנפה2

New member
לא התקבל אצלי מסר ואין אנחנו יודעים פרטים

על הטיול, יש סיבה לדאוג?

למעלה