כנסו כנסו כנסו

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif כנסו כנסו כנסו

בוואלהZONE יש סקר בין נינט לריטה, ונינט מובילה עם 66%!!! עוד לא הבנתי איך משווים ביניהן בכלל...

dori9

New member
זה היה ברור

גם בגלל שנינט בשיא הפופולריות שלה. וגם בגלל שגולשי אינטרנט ובמיוחד אנשים שמצביעים לסקרים (של "מי גדולה מהחיים"??) באינטרנט, הם ממש לא מייצגים...

nafkar

New member
את לא מבינה מה קורה שם?

לא משנה איזה סקר יעשו לילדים האלה הם תמיד יבחרו נינט... תגידי להם נינט או הביטלס, יגידו לך נינט. תגידי להם נינט או שלמה ארצי, יגידו לך נינט... איך שהם שומעים את השם נינט, מייד את מחפשים את הלחצן של ה SMS כדי להצביע בשבילה. כמו מסוממים ועיוורים הם ילכו אחריה שידורי קשת גידלו לנו דור של ילדים מהופנטים שמייד קופצים כנשוך נחש לשמע המילה "נינט". הם יוצאים מגדרם: "איזה כפארה... מקסימה... חולה עלייך... מתה עלייך... את החיים שלי.... שרופה עלייך... וכ''ו... וכ''ו.... קדימה שיעשו סקר מה יותר חשוב השלום והביטחון במדינה או נינט תראי איך נינט תזכה בסקר. Nafkar יוסי נפקר

The Juck

New member
../images/Emo19.gifיוסי............

אני נער. בן 15 וכבר הספקתי לספוג את הכינויים של ה- "נער מתבגר"/"ילד"/ ואתה אומר עכשיו-"דור של ילדים מהופנטים"...אני מאוד נעלב מזה. אתם, הבוגרים יותר חושבים שאנחנו דור שיהרוס את "איכות הארץ". תבינו כבר!!!!!!!!!!1:----------> לא כולם ככה, נכון יש כאלה, אבל ל-א כ-ו-ל-ם-!-!-! אז תתבגרו אתם בעצמכם ואל תזלזלו בנו, ולדעתי אפילו אנחנו יותר חכמים ממכם.... וגם אבא שלי אמר שהוא היה ילד גם אמרו את זה עליהם.... כל דור ודור זה יהיה, לא יפסיק. וזה גם מה שאני יספר לילדים שלי, את מה שיאמרו עליהם, ומה שאמרו עלינו. בא לשים לזה סוף, אני מקווה שזה לא יגיע לילדים שלי.

The Juck

New member
../images/Emo19.gifועוד משהו------------>

תסתכלו על האנשים המבוגרים היום. דור אחד מעלינו. הם מתנהגים כמו מלאכים? אז שוב. זה בדיוק אותו הדבר, לא כל הישראלים ככה. אבל חלק גדול מהם... למה אנחנו מתפלאים שיש אנטישמיות בעולם?! זה כי אנחנו מתנהגים כמו חיות. אם הייתי חי בארץ אחרת נראה לי שגם הייתי שונא ישראלים, לא יהודים מה לעשות אני אוהב את הישראלים כי אני חי פה אז אל תאשימו אותנו, הנערים, בשנאה של היהודים בעולם, כי לכל זה גרמו מבוגרים יותר

nafkar

New member
לנער שנעלב....

ראשית, אני מתנצל אם נפגעת מדבריי. אין צורך להיות רגיש, ונכון שעל כל דור אומרים את זה. אני לא טוען שהדור הזה לא אינטיליגנטי או לא איכותי. מה שאני טוען זה שלשידורי קשת בערוץ 2 יש עוצמה אדירה בידיים. (ערוץ 2 מחזיק ברייטינג הגבוה ביותר מבין כל הערוצים ואם תבדוק את טבלאות הרייטינג תגלה שבעשירייה הראשונה נמצאים רק תוכניות שמשודרות בערוץ זה) ובכוח ועוצמה כאלה אפשר להשתמש בכל מיני אופנים ובכל מיני צורות. כאשר אני רואה ילדים הולכים באופן עיוור אחרי מותג טלוויזיוני -נטו. ונינט היא כזאת, מותג טלויזיוני בלבד (לא כותבת, לא יוצרת, לא מוזיקאית) אז זה מאכזב אותי.... נכון, אני יודע שזה יעבור להם, לפחות כך אני מקווה. דווקא הפורום הזה, הוא דוגמא לכך שלא כל הילדים ולא כל הנוער של היום נוהים באופן עיוור אחרי מותג טלוויזיוני ריק מתוכן. אגב, אתה אולי חושב שאני כותב בתור איזה "אבא" או משהו כזה אבל הבדל הגילאים בינינו טיפה יותר מעשר שנים...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifושכחתי להוסיף שגם אני חושב כמוך

כמוך..... לא בקשר לבני נוער, אבל כמו שכתבתי כבר בתגובות של הסקר בוואלה- כרגע נינט זה מה שהולך היום, עוד שנתיים אף אחד לא יזכור מי זאת נינט בכל... זה סתם שגעון חולף לדעתי

למעלה