לובסטר זה שמי החדש....

נאן

New member
../images/Emo66.gifלובסטר זה שמי החדש....

אין איקונים של סרטן ואפילו סרטנון אחרת היתי שולחת גם את זה. ומי שיגיד שתמיד דופקים את השחורים אני בטח לא אסכים איתו. אז שיהיה, אייך לבנים הופכים ללובסטר בשיזופים... עוד 10 שיזופים ולצלקת ונעבור גם את הגיהנום הזה. כשאמרו הקרנות אמרו אודם מקומי אבל לא דיוחוו על כויות חיות. ואתמול כשעליתי בפעם הראשונה בוכיה בוכיה במחשבה שמה אני עושה לעצמי ביודעין. הטכנאי שאל נאנוש איך את מרגישה הכל בסדר? ואני בעיניים דומיות עניתי בלי בושה. כמו לובסטר חמוד בדרך לסיר ופרצנו בצחוק. בין כאב לכאב מותר לחייך וצחוק. מתחת לבית השחי יש נפיחות. 3 ימים טיפסתי כמעט על הקירות. ולואי דה פינס הציל את השפיות שלי אבל הכי חשוב שקרה לי זה הדבר היפה ששום דבר לא משתווה אליו. שום כאב לא מצליח להרוס לי אותו זה הצבעים. מאז שאחזתי במכחול לפני שבועיים כשבאו הצבעים מהרדוף לרמ"בם. המח שלי שחשבתי שהוא עטוף בחוץ בעננים גילה לי יש צבעים עוטפים אותי מפנים ולא הלכו לאיבוד. ופתאום גילתי שאני מתרגמת את הרגשות שלי בצבעים ונותנת להם לשטוף אותי עד שאני מגיעה לצבע הנכון עם קוראים לזה דמיון מודרך אני באמת לא יודעת. גיליתי שזה הכי מרגיע אותי כרגע. שיהיה לכולנו יום הכי הכי נחמד ותשמרו על עצמכם מ"טוביה" שמתקרב מהערב אלינו... כאן נאנוש הלובסטרית

מלמלה

New member
הי חמודה ובוקר טוב

נשמע ממש מוצלח הקטע אם הצבעים ואני אספור יחד אתך את 10 הימים האחרונים ...........ואחרי זה השמיים הם הגבול לא?

rubber duck

New member
|אייקון של צבע|

איזה כיף שלמעו שאת מוציאה רגשות בדרך כל כך מיוחדת הלובסטר יעבור לו בעוד כמה ימים ועימו גם הנפיחות והכאב ואת תהיי כמו חדשה
שרון
שמאוהב

ברנשית

New member
עוד לא לובסטר../images/Emo9.gif

אני שונאת עליות... בטיולים ארוכים שאנחנו עושים אני מבררת תמיד כמה עליות יש, למה ומתי ואין תענוג גדול בשבילי מלסיים את העליה האחרונה ולהביט אחורה ולראות את המסלול הארוך שעברתי... (ומה לעשות לראות גם את כל אלה שיש להם עוד דרך ארוכה עד לשיא) אז את באמצע עוד עליה וניתנה לך הפריבילגיה לדעת שיש עוד 10 כאלה.. ונקווה שאז די - מספיק מיצית גם את זה אז תמשיכי לרקוד עם המכחולים וגם קצת עם החולים נתראה אולי מחר...

אמא'לה ! ../images/Emo10.gif

יש פה אחת קטנה שעוד לא התחילה אפילו את ההקרנות (אמורה להתחיל ממש ממממש בקרוב ) ועכשיו אני משקשקת מהכויות ! גם הרדיואונקולוג שדיבר איתנו אמר שתהיה כויה בעור אבל שזה עובר ולא נורא ונותנים קרמים ומשחות להקל על הכויה. אבל ממה שאת מתארת זה נשמע על הפנים !

מלמלה

New member
לולו הקטנה והנפחדת

מנסיון ההקרנות מתחילות ולא להאמין אפילו נגמרות יש כיוויות זה נכון אבל זה לא חייב לכולם לי היה מעט מאוד השתמשתי במשחה בשם ביאפין שמאוד עזרה לי

מלמלה

תודה על צפירת הארגעה, גם הרופא שדיבר איתי על ההקרנות אמר לי שככל שהשד יותר קטן יש פחות סבל מהצריבה בגלל מיעוט החיכוך עם הזרוע, אז יש יתרונות לציצי קטן - היפ היפ הוריי !!

נאן

New member
גם לי לא הבטיחו.....

גם לי לא הבטיחו כויות אמרו רק אודם מקומי. הבטיחו שמתחת ליד לא יהיה כלום ולא יקרינו. עכשו מתחת בית השחי כבוי ונפוח. נכון זה לא קורה לכולם. ניסתי קלמין, דרמקובין טוביקורטן. ועכשו סילברול במנות נדיבות. כמובן התחלתי עם ביופין כמו כולן. מזל שזה חורף. אני מאחלת בהצלחה לכל מי שעובר(לא שצריך מראש את ההקרנות) אבל טוב יהיה לדעת שלא הכל ורוד שם. ולקבל טיפים תמיד זה חשוב. לובסטר נאנוש

לא היו לי בכלל כוויות

סוג העור חשוב אם את לא גינגית יהיה בסדר,ואם כן אז גם יהיה בסדר.

לא ג'ינג'ית ../images/Emo151.gif

ואני גם לא בהירת עור , גוון עור בינוני (לא כהה ולא בהיר בכלל). בקי-צור - הרופאה אמורה לקבוע לי תור להתחיל את ההקרנות בקרוב, החלאתי בסוף להיות תחת השגחתה של הרופאה מ Dana Farber Cancer Instituteבבוסטון, אצלה גם עשיתי את הבדיקה הגנטית, ואצלה אני כנראה אקבל את הטמוקסי אחר כך... נראה לי הכי טוב שיד אחת בטוחה ונאמנה תטפל בי. קודם הייתה לי הרגשה כאילו אפ'חד לא מטפל בי מרוב רופאים שהיו מעורבים בעסק... אחת בעיר המגורים הקודמת שלי, אחד שהיא הביאה ממקום אחר, הרופאה הזו מבוסטון.... מרוב עצים לא רואים את היער ! עכשיו שאמרתי לה שאני רוצה להיות תחת השגחתה - אני רגועה יותר.

תבקשי קלמין

שזו משחה שהם רושמים כדי לשים על הכוויות. (וואי וואי ... איזה ברד יורד פה עכשיו.. באמת!
) לי היו כאלו, בשני הצדדים, שבוע לא הרמתי ידיים, כי כאב. והתקלף העור, בקיצור לא היה ממש סימפטי, אבל - מצד שני, כבר יותר משמונה שנים לא הורדתי שערות בבית-שחי. אבל זה עוד מעט נגמר. קחי אויר, תנשמי עמוק, פנימה, החוצה. וזה נגמר.
גלי

למעלה