לחברים שלום

הצועני 1

New member
../images/Emo66.gif לחברים שלום

טוב אם לומר את האמת השאלה הבאה ניתן להסתכל עליה לכאן ולכאן . אתחיל ואומר שאני לא מהמעריצים השרופים אלה שהולכים לכל הופעה ומכירים את המילים אבל יש כמה וכמה שירים שהם כמו אוויר לנשמיה עבורי . השבוע יצא לי לשמוע את הדיסק שיצא בעקבות המופע ONE והייתי בשוק , יש שם שלושה שירים אשר זכו לביצועים מבחינתי אולי מסמרי שיער , השאלה שלי היא כזו : איך אני משיג את השלושה שירים שעשו לי צמרמורת (ואל תגידו לך תקניה את הדיסק )והאם מישהו מהחברים יודע על עוד שיר אחד או שנים שריטה מבצעת בפרסית . שיהיה לכם סוף שבוע מבורך

ofek777

New member
אני בכל זאת אומר ...

תקנה את הדיסק !!! ה 59 ש' הללו לא ירוששו אותך שירים בפרסית : דלם מיחאד פדאת בגרדם בבת עיני יש עוד, בטח החבר'ה ימשיכו לשתף אותך ...

pc girl

New member
מסכימה עם אופק...

גם אם אהבת רק שלושה שירים מכל הדיסק של One תקנה אותו. בכל מקרה, פה לא יתנו לך קישורים ולינקים להוריד את השירים. וכמו שאופק אמר על השירים בפרסית, פאדת בגרדרם (אפשר למצוא אותו בתפתח חלון) ודלם מיחאד (אהבה גדולה).

PRINCESS GINA

New member
אמממ....../images/Emo3.gif

האמת..יש לריטה המון שירים יפיפיים בפרסית אבל הם פרוסים על גבי כל הדיסקים שהיא הוציאה עד היום... למצוא רק את 3 השירים הספציפיים האלו אתה לא תוכל..ודרך היחידה היא פיראטית ולא מומלצת במיוחד
בכל אופן, יש דיסקים של ריטה שהמחיר שלהם ירד, ואם תראה שאתה מכיר שם עוד שירים שאתה גם מתחבר אליהם, תוכל באמת לקנות ולהנות מהם...

למה שלושה שירים בפרסית ?

אני מכירה את דלאם מיחד ופדאת בגרדם. איזה שיר זה השלישי ? תודה ויום טוב לכולם

Dug E

New member
אולי היא מתכוונת לגולה סאנגם

בכל אופן,הוא לא מופיע בשום דיסק,היא רק שרה אותו בהופעות לפעמים.

למעלה