לשאלון מורכב ליחצו קליק שמאלי!

liaush

New member
../images/Emo66.gifלשאלון מורכב ליחצו קליק שמאלי!../images/Emo66.gif

השם שלך: אם לא היו קוראים לך ככה איך היית רוצה שיקראו לך: השיר שעושה לך שמח: השיר שעושה לך עצוב: אם הייתה חייה איזו חייה הייתה? נמק!. אתה אדם שלוקח סיכונים? מאמין בגורל? אהבה ממבט ראשון? מה הייתה רוצה שירשמו על מצבתך? להיות או לא להיות? איזו דמות מתוך הבורר הכי מאפיינת אותך? איזו דמות מתוך הבורר הכי ההפך ממך? מה הייתה לוקח לאי בודד? אתה בעד או נגב ההתנתקות? החלום הכי גדול שלך הוא..: להיות דג במים או ציפור בשמיים? להיות מפניור עשיר או תפרן קדוש? מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחור? מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחורה? פופ או רוק? יש לך כישרון מיוחד? . נמק מה עושה אותך מיוחד?. נהנת עד כו'...?? רוצה להמשיך??.. נו טוב.. הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה יותר חשוב חבר או חברה? לבגוד בעצמך או לבגוד בחבר? עיניים או שיער? אופי או יופי? נכון או לא נכון? היופי פותח דלתות האופי מכניס אותך פנימה.. -______ מי שאוכל לבד מת לבד.. מי שאוכל עם כולם מת מרעב- ____ עדיף כלב חבר מאשר חבר שהוא כלב- _______ החיים הם כמו אופניים אם קל מידי סימן שאתה בירידה- ______ אם תחייך מישהו עלול להתאהב בחיוך שלך- ________ עד כו' השאלון המורכב. (קצת יותר מידי מורכב הכל כתוצאה מהשיעמום) הזכויות שמורות לי! =] (טוב נו אולי גם ליאיר לפיד) חחחחחחחח

liaush

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השם שלך: ליה אם לא היו קוראים לך ככה איך היית רוצה שיקראו לך: ליהי
השיר שעושה לך שמח: "כבר לא יכול" של אייל גולן =] השיר שעושה לך עצוב: "בוא" של עברי לידר אם הייתה חייה איזו חייה הייתה? נמק!. סוסת פוני, כי יש לי פוני? חח סתם אתה אדם שלוקח סיכונים? כשאין ברירה מאמין בגורל? כן אהבה ממבט ראשון? לא מבינה במבטים.. מה הייתה רוצה שירשמו על מצבתך? הזהרה! הנערה מעורערת בנפשה ראו הוזהרתם D:::
להיות או לא להיות? לא להיות איזו דמות מתוך הבורר הכי מאפיינת אותך? נדב - כי גם אני סוג של חנונית חח אירנה- כי גם לי אין מזל בחיים :p איזו דמות מתוך הבורר הכי ההפך ממך? לימור גולדמן.. חח ממש ההפך ממני. אני לא תלותית! מה הייתה לוקח לאי בודד? סירת מנוע בשביל לחזור בחזרה. אתה בעד או נגב ההתנתקות? שאלה רטורית.. נגב! החלום הכי גדול שלך הוא..: להיות מאושרת. להיות דג במים או ציפור בשמיים? דג במים להיות מפניור עשיר או תפרן קדוש? מפיונרית עשירה מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחור? עיניים. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחורה? שיער פופ או רוק? פופ יש לך כישרון מיוחד? . נמק. ממ כישרון כתיבה נחשב?. כותבת שירה פרוזה וכמה ספרים לא משהו מיוחד =] מה עושה אותך מיוחד?. זה שאני אומרת את האמת בפרצוף נהנת עד כו'...?? מאוד רוצה להמשיך??.. אני גם אמשיך חחח נו טוב.. הפאדיחה הכי גדולה שלך? פעם רחלתי עם חברה שלי במסנג'ר ובטעות את כל הריחולים האלה שלחתי לילד הזה שריחלנו חח והוא קרא הכל ומאוד נעלב חחחחח. מה יותר חשוב חבר או חברה? מחברות אני תמיד מתאכזבת בסוף.. אז חבר נראה לי לבגוד בעצמך או לבגוד בחבר? תלוי איזה חבר. עיניים או שיער? עיניים אופי או יופי? אופי נכון או לא נכון? היופי פותח דלתות האופי מכניס אותך פנימה.. -_נכון____ מי שאוכל לבד מת לבד.. מי שאוכל עם כולם מת מרעב- _נכון___ עדיף כלב חבר מאשר חבר שהוא כלב- ___נכון____ החיים הם כמו אופניים אם קל מידי סימן שאתה בירידה- _נכון_____ אם תחייך מישהו עלול להתאהב בחיוך שלך- __לא, זה רק יעשה קמטים חח______ נהנתי =]

עונה!~!../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

השם שלך:מאי אם לא היו קוראים לך ככה איך היית רוצה שיקראו לך:אמ..לא יודעת השיר שעושה לך שמח:הרבה השיר שעושה לך עצוב:יחפה אם הייתה חייה איזו חייה הייתה? נמק!.דולפין-חח כי רק תחיה הזאת אני אוהבת אתה אדם שלוקח סיכונים?כן מאמין בגורל?בערך.. אהבה ממבט ראשון?כן מה הייתה רוצה שירשמו על מצבתך?לא יודעת להיות או לא להיות?להיות איזו דמות מתוך הבורר הכי מאפיינת אותך?אמ..לא יודעת עדיין לא מכירה לעומק את כל הדמויות איזו דמות מתוך הבורר הכי ההפך ממך?אבי מה הייתה לוקח לאי בודד?ספינה כדי לחזור מתי שאני רוצה חחחחחח אתה בעד או נגב ההתנתקות?נגד החלום הכי גדול שלך הוא..:להיות מאושרת להיות דג במים או ציפור בשמיים?ציפור בשמיים להיות מפניור עשיר או תפרן קדוש?להיות בנאדם טוב ולא הרבה כסףף מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחור?עיניים מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחורה?שיער חח פופ או רוק?פופ יש לך כישרון מיוחד? . נמק:ריקוד שירה להציג את הדברים האלה אני הכי אוהבת מה עושה אותך מיוחד?.לא יודעתת כל אחד מיוחד בדברים אחרים אולי כישרונות אופי נהנת עד כו'...??כן.. רוצה להמשיך??.. כן נו טוב.. הפאדיחה הכי גדולה שלך?חח שלא תדעו מצרות מה יותר חשוב חבר או חברה?חברה לבגוד בעצמך או לבגוד בחבר?בעצמי עיניים או שיער?שיער אופי או יופי?אופי נכון או לא נכון? היופי פותח דלתות האופי מכניס אותך פנימה.. -לא נכון______ מי שאוכל לבד מת לבד.. מי שאוכל עם כולם מת מרעבחח בערך חחחחחח- ____ עדיף כלב חבר מאשר חבר שהוא כלב- _______נכון החיים הם כמו אופניים אם קל מידי סימן שאתה בירידה-חח כן ______ אם תחייך מישהו עלול להתאהב בחיוך שלך- ________כן

N י ל ק י

New member
../images/Emo211.gifשלי

השם שלך: בארי אלמליח (אפשר לקרוא לי בר
) אם לא היו קוראים לך ככה איך היית רוצה שיקראו לך: עמרי השיר שעושה לך שמח: גרייס קלי של מיקה השיר שעושה לך עצוב:אלאדין i whole new world אם הייתה חייה איזו חייה הייתה? נמק!. ינשוף כי חכם אתה אדם שלוקח סיכונים? כן מאמין בגורל? לא אהבה ממבט ראשון? ברור מה הייתה רוצה שירשמו על מצבתך? לא עונה להיות או לא להיות? זאת השאלה
איזו דמות מתוך הבורר הכי מאפיינת אותך?אורנה גמלי יש חברה וקשה לי איתה היא כל הזמן מתהפכת עליי מה שנקרא וכועסת שמחה עצובה כועסת לפעמים אני רוצה להיפרד ממנה איזו דמות מתוך הבורר הכי ההפך ממך?אבי הוא חמום מוח אני בן אדם מאוד סבלני בד"כ מה הייתה לוקח לאי בודד? את אימא שלי אתה בעד או נגב ההתנתקות? לא ממש משנה לי אבל אם כבר אז נגד כי לחשוב שלוקחים ממך את הבית שלך החלום הכי גדול שלך הוא..:להקים משפחה להיות מרצה מתמטיקה להיות דג במים או ציפור בשמיים? ציפור בשמיים להיות מפניור עשיר או תפרן קדוש? מפיונר עשיר מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחור? השיער מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחורה? עיניים פופ או רוק?פופ יש לך כישרון מיוחד? . נמק כן אני שחקן מגיל 0 תמיד תמצאו אותי על הבמה מה עושה אותך מיוחד?.שאני רוצה להוציא משהו ממישהו אז אני שואל אותו וכל השאר שותק הוא כבר יומר לבד נהנת עד כו'...??יחסית הפאדיחה הכי גדולה שלך? החלקתי באמצע ריקוד מול 300 איש מה יותר חשוב חבר או חברה? חברה לבגוד בעצמך או לבגוד בחבר? בחבר עיניים או שיער? עיניים אופי או יופי? אופי נכון או לא נכון? היופי פותח דלתות האופי מכניס אותך פנימה.. - נכון מי שאוכל לבד מת לבד.. מי שאוכל עם כולם מת מרעב- לא נכון עדיף כלב חבר מאשר חבר שהוא כלב- נכון החיים הם כמו אופניים אם קל מידי סימן שאתה בירידה- נכון
ריקי
אם תחייך מישהו עלול להתאהב בחיוך שלך- לא נכון

linooy

New member
../images/Emo105.gif עונה

השם שלך: לינוי אם לא היו קוראים לך ככה איך היית רוצה שיקראו לך: שירלי השיר שעושה לך שמח: רוי אדרי- כבד לי השיר שעושה לך עצוב:James Blunt - Goodbye my lover אם הייתה חייה איזו חייה הייתה? נמק!: לא מחבבת כל כך חיות.. אתה אדם שלוקח סיכונים? לא.. מאמין בגורל? כן. אהבה ממבט ראשון? לא. מה הייתה רוצה שירשמו על מצבתך? לא רוצה לחשוב על זה. להיות או לא להיות? להיות איזו דמות מתוך הבורר הכי מאפיינת אותך? אף אחת. איזו דמות מתוך הבורר הכי ההפך ממך? אממ אני חושבת קוקי ובגלל זה בחרתי לגלם אותה. מה הייתה לוקח לאי בודד? ספר טוב. אתה בעד או נגד ההתנתקות? בעד החלום הכי גדול שלך הוא..: להיות מאושרת. להיות דג במים או ציפור בשמיים? דג במים. להיות מפניור עשיר או תפרן קדוש? לא זה ולא זה. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחור? אין דבר כזה דבר ראשון.. הדבר הראשון שרואים הוא המראה החיצוני אבל תוך כדי שיחה רואים אם זה הולך או לא. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל אצל בחורה? חח מה אני לסבית? פופ או רוק? רוק מטאל יש לך כישרון מיוחד? . נמק: לא מה עושה אותך מיוחד?. שאני אני ואני לא מנסה להיות אף אחד אחר.. נהנת עד כו'...?? אממ אני אמורה להנות מזה? רוצה להמשיך??.. .. נו טוב.. הפאדיחה הכי גדולה שלך? יש המון קטנות כאלהאבל אחת גדולה לא זכורה לי. מה יותר חשוב חבר או חברה? חבר לבגוד בעצמך או לבגוד בחבר? לבגוד בעצמי עיניים או שיער? ואי זה קשה.. אמ.. עיניים. אופי או יופי? שילוב של שניהם נכון או לא נכון? היופי פותח דלתות האופי מכניס אותך פנימה.. -נכון______ מי שאוכל לבד מת לבד.. מי שאוכל עם כולם מת מרעב-חח לא נכון ____ עדיף כלב חבר מאשר חבר שהוא כלב-נכון _______ החיים הם כמו אופניים אם קל מידי סימן שאתה בירידה-לא נכון ______ אם תחייך מישהו עלול להתאהב בחיוך שלך-נכון ________ עד כו' השאלון המורכב. (קצת יותר מידי מורכב הכל כתוצאה מהשיעמום) הזכויות שמורות לי! =] (טוב נו אולי גם ליאיר לפיד) חחחחחחחח

למעלה