מחנה פסססח

leamnon

New member
../images/Emo66.gifמחנה פסססח

שלום לכוווולם! בתור אחת שממש לא אוהבת טיולים , סובלת מכל גרגר אבק ומקטרת בלי הפסקה... יצאתי למחנה פסח כמדריכה של כיתה ד' (האלופים)!!! רציתי להגיד שנהנתי מכל רגע.. במיוחד בזכות הילדים- החניכים המקסימים מכל השכבות (ד'ה'ז') לא היה משעמם.. יש לנו סניף מעולה שרק הולך וגדל עם צוות משקיענים רציני-יישר כוח, ובנוסף תודה מיוחדת לדנה הרכזת הכי מגגגניבה שיש.. אוהבת אותכם מאווווד -מעין אהרונוביץ'

leamnon

New member
חווית מחנה פסח

בין התאריכים ה - 18-20.4 יצאנו לטיול בנגב,במסגרת האיחוד החקלאי. נהננו וחווינו חוויות רבות, כמו: *גיבוש חברתי *טיולים בארץ *למידת דברים חדשים שקשורים לאזור. המדריכים וכל צוות האיחוד דאג לנו מאוד ולמרות שהטיולים היו מעייפים הם היו גם כיפים. ודבר חשוב נוסף שדאגו לנו שנשתה הרבה מים,לאוכל ולבריאותנו. בקיצור טיול כיף ,יפה,וחוויתי. אני רוצה להודות למדריכים שלי:אבי ואדיר,לדנה ולכל מי שעזר בחוויה זו. כתב:עומר אהרונוביץ- שכבת ה'

../images/Emo51.gif טיול פסח

שמעתי שהטיול של היה מאד מהנה ומוצלח. נראה שהילדים חזרו מאד שמחים ומרוצים. תודה רבה לכל הצוות שארגן וליווה את הטיול! אמא של תומר מצליח (כיתה ה')

יצחקימ

New member
../images/Emo24.gifמחנה פסח

גם אנחנו מצטרפים למברכים את דנה והמדריכים, נראה שהיתה אחלה חויה לילדים, מאורגנת כמו שצריך ומהנה. תמשיכו ושיהיה חג שמח.
דנה שמענו שאת מתכננת לישון כל הימים הקרובים....... מנוחה נעימה ותחזרי עם כוחות מחודשים

שיא49

New member
מחנה פסח 2005 - האיחוד החקלאי

שלום לכולם , אני רוצה לשתף אתכם בחוויה כיפית ומקסימה שעברתי עם סניף כפר האורנים של האיחוד החקלאי . היה פשוט מדהים ונהדר לבלות עם הקבוצה של הילדים. הילדים שלנו התנהגו בצורה בוגרת , חברית , והוכיחו את עצמם מכל הבחינות. דנה הרכזת מטפלת בילדים, מחנכת אותם לערכים ודואגת להם כמו אמא. לא היה רגע בו לא הייתה אוזן קשבת לילדים. המדריכים נהדרים לא פחות. עוזרים לילדים כשקשה להם וגורמים למחנה להיות חוויה בלתי נשכחת . הילדים היו שמחים ועליזים , ולא ראיתי אפילו מקרה אחד של בכי...(כנהוג שנמצאים בלי ההורים ) . כל הכבוד לילדים , למדריכים לקומונרים ולדנה . אני אשמח מאד לצאת עם הקבוצה גם בפעם הבאה . תמונות של הקבוצה בטיולים אשלח בהמשך. שי אהרוני

תודה לכולם!

תודה מכל הלב על התגובות והפירגון. בימים אלו לצאת למחנה עם ילדים זה דבר לא פשוט. הילדים ברובם אינם רגילים להיעדר מהבית לכמה ימים בלי הוריהם, לישון בשטח וללכת במסלולים. לאור זאת היציאה למחנה חשובה הרבה יותר!!!. הילדים לומדים לעזור ולכבד אחד את השני, לכחת אחריות, לדאוג לעצמם ולקבוצתם וללמוד להינות ממה שהטבע יודע להעניק. תודה רבה לכל המדריכים שעשו עבודה מדהימה!!! שון, נועם, מעיין, אבי, אדיר ועידו. תודה לשי אהרוני שתרם רבות להצלחת הטיול. נשמח לעזרה בהמשך!!!.

למעלה