מספיק עם רצינות+כדורגל

gaga28

New member
../images/Emo66.gifמספיק עם רצינות+כדורגל

תצחקו קצת,לא יזיק: 10 סימנים שהבת שלך נימפומנית 1. אם היא עשתה יותר הפלות מאורן סמדג'ה 2. אם יש לה בחדר קונדומט 3. אם אירופלקס הפסיקו לתת לה מזרונים לתקופת נסיון 4. אם היא קיבלה טוק שואו בערוץ בלו בלווין 5. אם האגודה למען החייל התקינה טרמפיאדה אצלכם בחצר 6. אם בפסח היא לא מחכה לקושיות אלא מחכה לכושים 7. אם לבת שלך קוראים שירן (סבטלנה) 8. אם יש לה על הצוואר סוכריות שרשרת של מינולט 9. אם החמשיר שלה בספר מחזור הוא "צעירה, מקסימה ודיסקרטית מארחת אצלה בחדר … לא בשבת. 10. אם גם מהנהג מונית היא מבקשת מהנהג "תפתח לי מאחורה" 11. אם היא עונה על שאלות במעריב לנוער 12. אם היא כבר לא מסתפקת בקונדום R3 אלא משתמשת ב R6 13. אם שיר הבר מצווה שלה זה "Touch me

Hector M

New member
נחמד,gaga28 קצת שינוי אוירה

מסכים אתך,gaga28. סחתיין על היוזמה ועל הרעיון! חוש הומור מדליק ובדיחות לא יזיקו להעלאת המורל של הפורום. הרסת אותי מצחוק! ויהיה נחמד לשמוע עוד דברים נוספים בסגנון הזה,אולי תמונות משעשעות(זכורות לי מהודעות קודמות),מוסיף ותורם רבות להתעוררות וחיות הפורום הנחמד והכיפי הזה. ושתהיה לנו תמיד רק הרגשה טובה ושמחה בלב!

Hector M

New member
ואם כבר בתמונות עסקינן...

רציתי שלוח הודעה אחת ולא שתיים זהות כפי שניתן לראות,אבל נתקלתי בתקלה כשניסיתי לשלוח את ההודעה ולכן כנראה לחצתי פעמיים בטעות... מכל מקום,הרי לפניכם תמונה.

gaga28

New member
סמנתה אין לך מישהי מהמאה ה-21

תגידי היא לא מתה כבר האישה הזו? היא צריכה להיות היום בת 94 או משהו כזה עכשיו קבלי תמונה של אישה יפה...

היא אמנם כוכבת שנות ה-70 אבל...

גיא שלום, רק כדי שבטעות אנחנו לא מדברים כל אחד על משהו שונה, אתה יודע מי זו האשה בתמונה? בהנחה שכן אז... זאת לינדה קרטר שגילמה את וונדר וומן או אשת חיל(כפי שנקראה הסדרה כשהוקרנה כאן בתחילת שנות ה-80). היא עדיין בהחלט חיה, בא נגיד שלשם הנוסטלגיה זה סתם משעשע או שאולי לתכנית "מלך הכורסה" זה מתאים בול!

gaga28

New member
לכונפה יש שם

קוראים לה לייב טילור וכן היא אישה יפה... (בטח חברה שלך נראת יותר טוב)

Hector M

New member
נחמד,gaga28 קצת שינוי אוירה

מסכים אתך,gaga28. סחתיין על היוזמה ועל הרעיון! חוש הומור מדליק ובדיחות לא יזיקו להעלאת המורל של הפורום. הרסת אותי מצחוק! ויהיה נחמד לשמוע עוד דברים נוספים בסגנון הזה,אולי תמונות משעשעות(זכורות לי מהודעות קודמות),מוסיף ותורם רבות להתעוררות וחיות הפורום הנחמד והכיפי הזה. ושתהיה לנו תמיד רק הרגשה טובה ושמחה בלב!

למעלה