נסיעה להודו

../images/Emo66.gifנסיעה להודו

שלום לכולם, אני אובחנתי כחולה בטרשת לפני שנה וחצי, מאז אני לוקחת קןפקסון ולא היו לי התקפים נוספים. ההתקף הראשון גם הוא לא היה גדול במיוחד והמחלה אובחנה ע"י בדיקות חוזרות של MRI. העניין הוא שאני רוצה ליסוע להודו בחודש אוקטובר ,לתקופה של חודש, ויש לי כמה שאלות: 1. מה לגבי חיסונים. האם אני יכולה לקחת חיסון לצהבת (אם לא אני לא נוסעת) 2. האם אני יכולה לעשות הפסקה לחודש מהקופקסון? והאם יש אנשים שאתם מכירים שנסעו למזרח ?? תודה נעמה.

מאומאו

New member
הי נעמה

כתוספת לתשובה שתקבלי מד"ר קרני, אני מציעה לך להיכנס לפורום התמיכה - ממש לפני מס' ימים העלו שם שאלה דומה. צירפתי לך לינק - אני מקווה שהוא יעבוד. אם לא - חפשי בפורום התמיכה את השרשורים של פנתררר מה - 24.7. בכל מקרה - שיהיה לך טיול נעים ורק בריאות.

פנתררר

New member
היי...

אני נוסעת באוקטובר לתאילנד!! לחודש... (את מוזמנת לבוא- ונזריק שם יחדיו) בקשר לחיסונים: הרופא שלי אמר לי שמצד אחד זה לא טוב..ומצד שני חייבים לעשות אותם. לפי מה שהבנתי יש סיכוי טוב גם שלא יהיו התקפים בעיקבות החיסונים. אבל אני חושבת שעדיף לעשות אותם כבר עכשיו בכדי שאם יהיו תופעות זה יהיה בארץ.. הבנתי שהרבה אנשים מטיילים עם התרופות ושיש המון עזרה מצד התאילנדים לפחות (בטח גם ההודים בסדר..) בכל מקרה, אם בא לך לדבר אז המסנג'ר שלי זה : [email protected] והמייל: [email protected]

למעלה