נרכש HTC LEGEN עם גרסה 2.2

xfwind

New member
../images/Emo66.gifנרכש HTC LEGEN עם גרסה 2.2

ללא תפריטים בעברית (לטענת המוכרים הפריצה עדיין לא קיימת באויר, תגיע מתישהו). בלימוד ראשוני נראה שהמעבר ממקלדת עברית למקלדת אנגלית בעייתי ודורש סדרת פעולות. מעיק בעת גלישה באינטרנט למשל. יתכן ואני טועה במשהו

ronengeles

New member
איזה סדר פעולות?

מה זה, נוקיה?
בלחיצה אחת עוברים למאנגלית לעברית ולהפך התקנת AnySoftKeyboard? אה, תתחדש (או אישתך לפחות)

xfwind

New member
../images/Emo4.gif החיים מסובכים

נאלצנו לחזור ולהתנייד חזרה לפלאפון - וכעת לא בטוח שה-LEGEND יהיה מבצעי, אלא שעשוע מדף
בכל אופן הותקן (טכנאי של TIKOM) את ה-AnySoftKeyboard. אם אני לוחץ על שורת כתובת למשל, או שדה ריק לכתיבה אני מקבל חלון שבו מופיע ברירת שכחתי מה וממנה לעוד מסך ושם לברור ולחזור....

ronengeles

New member
כן, קראתי על זה בפורום צרכנות.....

בהנחה שאפשרת שימוש שימוש בקלדת העברית של ASK בהגדרות של המכשיר, אז מה שאתה צריך לעשות זה לשים אותה כברירת מחדל. תכנס למשל לדפדפן ושם תעשה לחיצה ארוכה על שורת הכתובת. בתפריט שתקבל תבחר ב Input method ושם תבחר ב ASK. מעכשיו זאת תהיה מקלדת ברירת המחדל (אמור להיות בכל האפליקציות) אם אני לא טועה, מקסימום חוזרים על התהליך). שם מעבר בין עברית לאנגלית הוא רק בלחיצה על מקש ABC. בהצלחה :) אגב, תבדוק אם באיזור שלך יש קליטה בתדר 2100 של טלפון, יכול להיות שה LEGEND דווקא כן יהיה שמיש....

xfwind

New member
המנוי שלנו היה ברשת הישנה....

אז לא יודע לאן חזרנו, כרגע יש קוים בכל הטלפונים גם עם SIM של סלקום וגם ללא סים של פלפון על אותו מספר..... לגבי המכשיר - אבדוק כשיחזור הביתה....

shlox

New member
המלצה חמה למקלדת חלופית

יש במרקט מקלדת משובחת בשם Smart Keyabord. יש גרסת Pro בתשלום של כ-10 שקלים, וגם גרסת Trail להתנסות. מומלץ מאוד לנסות אותה - היא הטובה ביותר שפגשתי מכל בחינה.

למעלה