"נשים הולכות רחוק"

actress

New member
גיא פינס סי שם אם נשים הולכות רחוק

ולכל מי שמפספס מחר שידור חוזר ב 25:7 או ב 17:30 בערוץ 3

actress

New member
אני הולכת רחוק..(פארק הירקון)../images/Emo73.gif

טוב החלטתי ללכת ברגל קצת אז צ´או לכם ותבואו גם אתם היום לפארק הירקון החלטנו ללכת ולעשות ספורט נו טוב נראה..
בכל מקרה אני הבנתי שסי מופיעה שם אני לא יודעת באיזה שעה כי הבנתי שזה ב 12 עכשיו קראתי ב 13:00 אני לא אצלם את ההופעה כי אני רוצה להנות כי אחרי שהולכים כמה ק"מ צריך לנוח ובעיקר להנות מהמופע שיתרחש אז אני אספר חוויות בצהריים תאחלו לי

ט י נ ה

New member
נשים הולכות רחוק ...............

שבת שלום לכל הפורום. היום אחרי הרבה שנים היתה לי תחושה שאפשר לעשות כאן מוסיקה אפילון בפארק. היה חם היה מדהים היה קרוב אל הלב. היה כל מה שבן אדם יכול לרצות. לרגע קט הייתי המאושרת באדם. מאחלת לכולם שבת שלום אני נוסעת לכינרת להופיע בלילה מקווה לראותכם שם איתי ביום ב´ במועדון הזירה לקראת 23.00 בלילה אני עולה כאוחרת של עוזי וחיים אסנר יצחק שדה 45 יש לי לפחות 10 הזמנות אז מי שרוצה להיכנס בחינם שירשם ומהר ........... נשיקות לכולכם שימור על תל אביב בהיעדרי סייייייייייייייייייייייייייייי

eranmc

New member
אם תזיכרי לי חצי שעה ככה לפני

אני אצלם. ולא בפורום באיסקיו או משהו.

רק רוצה להגיד לכם,שמי שלא ראה היום

את סי ב"נשים הולכות רחוק",לא ראה מופע רוק מעודו. גדול

ט י נ ה

New member
מיכלי המתוקה

מיכל אלופה שלי מקווה שהצלחת לצנן את עצמך אחרי המבצע של הצהריים . נראת סוף הדרך כמו סינית קטנה ומטוגנת ............. אני מעבירה לך במייל את העטיפה האחרוית של השיר גראפיטי תא המקורי זהו שיר שאת המילים שלו הורדתי כתומונת מצולמות מממש מהקירות של תל אביפשוט צילמתי תמונות והפכתי אותן לשיר. אז למי שרוצה טיפת הסיטוריה של ראפ אמיתי מהרחוב בלי התיפיפות אנא העלי אותו לפורום אני לא מצליחה הקובץ כבד מדי צאו סי

actress

New member
../images/Emo15.gifכי רקדנו בהופעה../images/Emo66.gif../images/Emo168.gif

היה חם חם חם חם והיה ממש ממש כיף למרות שבסוף לא הלכנו כי התעצלנו

למעלה