סיפורים מביקורי בפסטיבל עכו

maorkad

New member
../images/Emo66.gifסיפורים מביקורי בפסטיבל עכו../images/Emo188.gif

אם לומר את האמת לא ממש התחברתי להצגות שראיתי שם מי שהיה אוהב לראות ראשים מפוסלים יפה ואולי קצת הפעלה נקייה היה יכול להנות מההצגה "חובבות ציון" עיצוב בובות שרה פלי ומי שהיה אוהב לראות תאטרון חפצים (משהו עמוק) מורכב, היה נהנה "בסיבובים לדקה" אני בקיצור יצאתי קצת מאוכזב השנה מהפסטיבל רואים שהיה שם משהו שהשתיק את הכל, בכל אופן היתה אווירה שיש באיזה מקום איזה כמה הצגות ובזה נגמר הסיפור לעומת כל שנה שעושים מזה קרנבלים אבל הנסיעה הייתה החוויה הכי טובה שלי, פגשתי הרבה אנשים כמו למשל את חמוטל מהפורום שלנו (היי שוב)
ודמויות מענינות ברכבת שהעבירו לי ולחברתי ללימודים את הנסיעה ביום הגשום/סוער עד כאן הכתבה חג שמח וחם לכולם מאור קדוש

feyoula

New member
מסכימה עם כל מילה-יצאתי בטראומה קלה

בסוף הייתי ב"חובבות ציון"- אמרתי לך שכנראה לשם אני אלך כי בדרך כלל אם יש הצגה עם בובות בפסטיבל, היא לא תחמוק מעיני:) אני כבר כמה שנים ברציפות הולכת כל שנה לעכו ומאוד התאכזבתי השנה. נכון שהיו ביטולים וגשמים ואירועים לא נעימים אבל אני בטוחה שעם קצת חשיבה יצירתית היו יכולים להפיח יותר חיים במקום. חבל לי על אנשים שהגיעו בפעם הראשונה וחוו את זה כ"כ אנמי. וחבל לי גם גם על עצמי שהפסדתי יום ארוך של לימודים וביזבזתי כספים על נסיעות וכרטיסים (ורכבת זה בכלל לא עניין זול...) על הצגה שהיתה פשוט זריקות פוליטיות לכל הכיוונים ללא כל אימרה מוגדרת עם הפעלה, סליחה, אבל לא היסטרית של בובות. מאור תגיד לי מה אתה חושב אבל היו קטעים שהידיים שלהן היו פנויות ויכלו להזיז לבובות גם את הידיים... מה היה הערך בלהשאיר את זה ברמה של בובות אצבע? ואז ראיתי עוד הצגה שהיתה כולה בערבית ולא ידענו את זה... אז למרות שלא הבנתי מילה הצלחתי להנות כי הן שיחקו מצוין והיתה מוסיקה חיה נפלאה אבל איפשהו הרגיז אותי שלא היה כתוב מראש שזה בערבית ללא תירגום. אם מישהו טורח ובא מרחוק, צריך לידע על כאלה דברים..יש לי הזכות לבחור אם לראות הצגה בשפה שלי או להתאתגר במשהו שכזה... ואז לקינוח כל זה... נגמר הכל החנויות הכנאפה! ואין פסטיבל עכו בלי כנאפה! אז נאלצנו לאכול באקלוואה מהבוקר..יאחס.

maorkad

New member
צר לי לשמוע חמוטל שגם את לא נהנת

אך שנינו יכולים לסכם שהשנה לא היה מוצלח בכלל אבל מה שכן נקווה ששנה באה יהיה פיצוי

מבאס לשמוע שככה הרגשתם ../images/Emo201.gif

ודווקא היום...או שאולי בעצם אתמול... (הכל התבלבל לי מרוב תשישות) קראתי בעיתון "ידיעות אחרונות" כתבה על הפסטיבל שבה באמת סופר על מספר דליל (יחסית) של מבקרים אך לפי דברי הכתב\ת רמת ההצגות טובה כמובן שטעם ודעה יכולים להיות שונים ומה שבעיניו היה טוב,בעינכם בהחלט יכול להראות אחרת... מתאר לעצמי שמאחר ולא ממש אהבתם את ההצגות שראיתם והדרך,ההוצאות ומזג האויר הפכו את החוויה ללא נעימה עבורכם אבל כל הכבוד על הנחישות להשתתף בפסטיבל ועל כך שהייתם בין אלה שכן הגיעו! פעם לימד אותי איש חכם שגם ממשהו שבעינך הוא ממש לא טוב,ניתן ללמוד מה ואיך לא עושים או מתנהגים... אולי שנה הבאה תיקחו גם אותי איתכם???

feyoula

New member
אתה צודק!

בואנה המוסיקה בהצגה היתה פשוט אחת ששרה בליווי איזה בחור שניגן על עוד חשמלי! איזה אדיר? והיא היתה כמו איזה דימר אנושי... עשתה פייד אין ואווט שלפעמים היה אפשר להאמים שזה מחשב סאונד עושה ולא בן אדם. אפילו הלכתי לפרגן לה אח"כ..איזו כלה. ואתה בהחלט מוזמן להגיע בסוכות 2009! וגם כולכם!

אחלה רעיון דבוש../images/Emo221.gif אמרו לך כבר שאת גאון?

לארגן נסיעה משותפת של הפורום לפסטיבל (אני רק לא מקנא בנוסעי הרכבת באותו היום...) אולי גם נקבל הנחות מיוחדות להצגות ועל הדרך נראה להם איך מביאים אווירה חגיגית לפסטיבל!!! ואולי בכלל עד אז כבר נופיע שם...

לו ידעתי הייתי מארגנת למפגש כנאפה בקלאווה ...

אתם יודעים מה....בואו שוב היום בערב ןאני אארגן לכם אחלה שולחן. אתם באים??? אבל לא עולים לגג
אף אחד לא יוציא אותי מהמיטה !!!! גם לא מר קשיש
שבת שלום וחג שמח לכולנו דבוש

feyoula

New member
יש! דבי תודה רבה רבה לך!

אני כבר רצה לספר לחברים שחלקו איתי את הבקלואה..תגידו, מי צריך את עכו כשיש קשרים בצור יגאל? :) חחח

למעלה