סכמ"ש נינוח

veredmp

New member
../images/Emo66.gif סכמ"ש נינוח ../images/Emo66.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: האח הגדול הסתיים (סוף סוף). לאלו שצפו – מה תעשו עכשיו בכל הזמן שהתפנה לכם?
שיהיה לכולם סופ"ש מהמם, אל תשכחו להצביע במצעדים ותצטרפו לדף הרשמי של מירי בפייסבוק

ofree15

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל השירים של הדיסק +שירה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל היתר חולף- קרן פלס, הכוכב הזה מת, הירושימה - דניאלה ספקטור, הנה באתי הביתה- איתי פרל ודנה ברגר. תמונת/פליקס השבוע: אממ.. מפורים.. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול ציטוט/י השבוע: אממ.. אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שני.. העדלאידע:) הופעתי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: רבתי עם החברה הכי טובה שלי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: כרגע אין תכנונים האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: קצר מידי שאלת בונוס: האח הגדול הסתיים (סוף סוף). לאלו שצפו – מה תעשו עכשיו בכל הזמן שהתפנה לכם? עדיין לא יודעת.. מה שבטוח יהיה לי חסר..

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי שיר תקווה שיר השבוע לא של מירי:מוסיקה נשארת ירדנה ארזי תוכנית האח הגדול יום רביעי הוריד הרגשה לא הכי טובה מצפה משחק כדורסל\חברים השבוע נחמד

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "על הכתף של ת"א." שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "בשבילך"- אביהו שבת תמונת/פליקס השבוע: האחיין המתוק שלי-- >>> תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול, סוף סוף נגמר הטמטום... ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:ראשון- לראות את אחיין שלי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: סימלוציה מגעילה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מוצ"ש- ההופעה, סוף סוף!!! ויום שלישי- הולכת לבדוק מכללה ללמוד בה.. נקווה לטוב
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סביר שאלת בונוס: האח הגדול הסתיים (סוף סוף). לאלו שצפו – מה תעשו עכשיו בכל הזמן שהתפנה לכם? אלמד עוד לפסיכומטרי.. חחח

shay keran21

New member
עונההננה שבת שלום../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): עודני חורש על הדיסק,אבל הכי הכי שומע הרבה :הוכחה,נטלי,מה עשית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל היתר חולף, ובא לי תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול ציטוט/י השבוע: אממממ אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: בארוררר שאמששששש,בגלל שאלירז זכה,זה בעצם הדבר השלישי שקרה השבוע,הדבר הראשון הסניגל של קרן והדבר השני הסינגל החדש של שרית...בהחלט שבוע בן זונה! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אממממ לא נראה לי שיש...אולי רק מה שקרה אתמול בק.אתא..היינו איזה שעתיים בהיסטריה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: העבודה,חשיפת השירים של הראל לקדם..וכל הדברים שקשורים באירוויזיון ובכלל במוזיקה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מושלםםםםםם שאלת בונוס: האח הגדול הסתיים (סוף סוף). לאלו שצפו – מה תעשו עכשיו בכל הזמן שהתפנה לכם: עבודה,אירוויזיון,כוכב נולד תכף מתחיל..לא חסר...עד אוגוסט אני מסודר..חחחחחחחח

tomgirl21

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות,יום ראשון. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן,לילה-אביב גפן, ומלא מלא שירי ילדים (נדפק השכל).. תמונת/פליקס השבוע:אין לי. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:הגמר של האח הגדול!! ציטוט/י השבוע: אין לי. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: הצחוק של הילדים בגן ולדעת שאני זאת שגרמתי להם לצחוק ככה...מדהים! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שאין מים בברז בגן כי יש שיפוצים ועושים כלים עם תמי 4:/ וויכוחים מטומטמים עם הסייעת השניה... :/ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של אביב גפן בזאפה ביום ראשון!!!!!!! כל כך התגעגעתי אליו! החודש יש הרבה הופעות של אביב:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כאב ראש! שאלת בונוס: האח הגדול הסתיים (סוף סוף). לאלו שצפו – מה תעשו עכשיו בכל הזמן שהתפנה לכם? האח הגדול יהיה מאוד חסר לי,אבל אני מתכננת לראות את ה"חטופים" וגם להתחיל לישון מוקדם יותר בלילות...

איזה שבוע איזה ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הוכחה, בכלל כל שירי אלבום האחרון שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שירים של מיכל גבע, של תמר אייזנמן וכמובן החדש של קרן תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול ציטוט/י השבוע:אלירז תעשה לי ילד. תתתתתתתתקדם. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הופעה של מיכל גבע ביום ד' עם אנשים טובים, חזרתי עכשיו מהופעה מהממת של תמר אייזנמן, פגישה עם חברה מעבודה והסנפה של התינוקת הדנדשה שלה.סגרנו מקום לחתונה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אין. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: עדי אשכנזי בדאבל דייט וללכת לחתום על חוזה עם גן אירועים. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מ-ה-מ-מ-ם. שאלת בונוס: האח הגדול הסתיים (סוף סוף). לאלו שצפו – מה תעשו עכשיו בכל הזמן שהתפנה לכם? מתחילות עכשיו סדרות חדשות אז יהיה טוב. חוץ מזה אני בן אדם עסוק מטבעי (עבודה ועוד) וגם עם זה הצלחתי לראות האח הגדול. אני לא דואגת.

yafit1305

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כל הדיסק שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שירי מימון ושמעון בוסקילה תמונת/פליקס השבוע:האתר שלי עלה לאוויר העולם ויש שם המון תמונות - אתם מוזמנים להיכנס WWW.BASHEVKIN.CO.IL איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:כל השבוע היה עמוס,לחוץ (לחץ חיובי) ומוצלח האם פגשתם את מירי השבוע? ב 13.3 אני אהיה בהופעה ביגור סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:תקופה חדשה וחיובית יצאה לדרך

מסכמתתת../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הוכחה!! ועל זה אני חייבת לומר תודה לאורי!! (המבין יבין!) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): חלומות של אחרים! השיר שלי בהופעה.. תמונת/פליקס השבוע: אממ יש לי את הצילום של ההופעה אבל עדיין לא על המחשב ואין לי כוח להעלות אותו
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא זוכרת ציטוט/י השבוע: עוד שבוע הופעהההה איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי היה יום טוב. אני אפילו לא זוכרת למה הוא היה יום טוב! ויום חמישי בהופעה היה מממש כיףף! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מבחן במתמטיקה. אין ספק שזה הולך להיות הנכשל הראשון שלי בחיי.... אומרים שתמיד יש פעם ראשונה לא?.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום חמישי ה-11.3!! אז ככה ב-15:00 יש בריתהה! דודה שלי ילדה לפני איזה שבועיים את הילדה הכי חמודה בעולם! אחר כך ב-19:00 יש את הערב גמר של הסרט ששיחקתי בו (אני הולכת להצטייד בכובע, משקפי שמש, כיסוי ראש וכל דבר שיסתיר אותי בצורה הטובה ביותר. חחח סתם אבל אני מפחדת ממש לראות את זה. ואז הדבר שאני הכי מצפה לו!!! הופעה של מירי בנס ציונההה עם סתיו ושיר חברה שלייי!! אההה איזו התרגשוותתת!! חחחח האם פגשתם את מירי השבוע? נופ. שבוע הבא!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: האח הגדול הסתיים (סוף סוף). לאלו שצפו – מה תעשו עכשיו בכל הזמן שהתפנה לכם? בקושי צפיתי. ואין לי זמן פנוי. חחח עוד שבוע ויום התחרות הגדולה! אמא'לה...

veredmp

New member
מסכמת

כהרגלי, סיכום חלקי
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): יום ראשון, הי אחותי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני אוהד חיטמן מההופעה אתמול
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי כמה פרקים של פרייז'ר השבוע. שכחתי כמה שהתכנית הזו מצחיקה.
ציטוט/י השבוע: האישה של חייו עומדת ללדת
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייף

למעלה