עושים שוק עם ילדים

../images/Emo66.gifעושים שוק עם ילדים../images/Emo95.gif

המלצות, הצעות, טענות ושלל דברים טובים בכל הקשור במוצרי ילדים. נשמח תמיד לשמוע גם ההמלצות של הילדים שלכם בעצמם.

מעדני חלב

אני לא יודעת אם שמתם לב שיש מעדני חלב שפשוט לא ידידותיים לילדים. הבן הצעיר שלי מאוד אוהב מילקי. אפשר להבין אותו. מעדן מצויין בעיני למרות שאני לא חובבת שוקולד גדולה. אבל אם במעדני דני השונים הסרת המכסה היא קלה גם לילד בן 3, אז במילקי זה הופך לסיפור אחר לגמרי. בן ה 3 לא מצליח לפתוח אותו ואם הוא מפעיל כח אז הוא נשאר עם חצי מכסה ביד. אם הוא מחליט להתפנק עם המילקי ושבבי השוקולד (שהם חביבים מאוד ומפתים במיוחד), אז אין סיכוי שהוא יצליח להסיר את המכסה בלי עזרת מבוגר.

האם מעדן חלב אמור להיות ידידותי לילדים קטנים?

אני לא ממש בטוחה. חשוב שהמוצר יהיה סגור היטב ואפשר לתת לילד צעיר מוצר פתוח בחלקו. חוץ מזה לגבי מעדני שוקולד אני מאד אוהבת מילקי פרלינים בשלוב תפוז ממש פינוק לאוהבי המתוק.

מילקי פרלינים תפוז ../images/Emo99.gif

היציאה הכי טובה של שטראוס מזה שנים. חבל שהוא כל כך קטן וכל כך יקר.

lori1230

New member
ואני חשבתי שאם אוכל אותו אז יהיו לי פרלינים

קטנטנים שירבצו לי בכפית ואני יתענג
מה זה התאכזבתי
פיכסססס

hobitit29

New member
כמובן שבמבה במלוי נוגט

כל כך טעים איך לא המציאו את זה קודם? למרות ש.. הערכים התזונתיים עלובים לגמרי

תתפלאי שאני בתור ילדה קטנה הכרתי

תסריטה הזאת. היו לי חברות שההינו יחד עשינו ניסוי במיקרה בגלל שיחה מטומטמת אחת מאיתנו היתה מכורה לשוקולד והשניה ל במבה אז הניסוי היה עם במבה וממרח שוקולד שחר (היה תקופה שהתמכרנו לשילוב) ואח"כ בצבא היתה מישהי שראיתי אותה נהנת מהשילוב הזה אז זה לא בדיוק המצאת המאה.. אלא הם הרימו תכפפה..

hilush5

New member
מבצע פמפרס בסופרפארם../images/Emo65.gif

על כל קניה מעל 70 שח נדמה לי.. חב' פמפרס ב-45 שח. מוגבל ל-3 יחידות. מבצע שווה ביותר..

למעלה