פינת הלק המיוחד..

רוני325

New member
../images/Emo66.gifפינת הלק המיוחד..../images/Emo140.gif

קצת מקדימה בפינה זו אבל, אשמח אם מישהי ניסתה/רוצה/לובשת לק מיוחד שקשה להשיג או זמין רק בחו"ל, גם צבע מעניין שנמצא פה בארץ יהיה מעולה אז קדימה בנות מקווה לתוצאות...

b o t t e n

New member
אני../images/Emo70.gif

זה http://www.fuso.com.sg/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=21 הראשון משמאל בשורה התחתונה. חיפשתי תואם רובי פמפס וזה כאילו דיפ רד ווין רובי פמפס. הוא בורדו עמוק עם נצנצים אדום בהירים. ואין אותו בארץ או סווטשים שלו. ובכלל חברת קוסמטיקה סינגפורית עממית, גם במחירים אבל שלא נופלת מכח השמות הגדולים.

רוני325

New member
הוא בהחלט מהמם אני חושבת שיש לחברת סינפול

sinful משהו דומה רק אני לא בטוחה שעם נצנצים אדומיםהוא נקרא merlot

b o t t e n

New member
חצי דומה. לשלי אני חושבת שקוראים מס' 56.

בהזדמנות אולי אני אעשה לו סווטש. אחד הדברים המדהימים בלקים של החברה הזאת שהם נשארים הרבה יותר מכל חברה אחרת ופחות נוטים להתקלף. ועכשיו תסבירו לי למה את כל מה שהבאתי חילקתי לאחיות שלי ונשארתי רק עפ זה המדובר...

lilo4

New member
orly- halley's comet

אני לא בטוחה עד כמה הוא עונה על הפינה הזו כי הוא לא הכי נדיר, אבל הוא מאוד מאוד מיוחד בעיני
ראיתי אותו בבלוג של אפרת (אם אני לא טועה) והוא מדהים לדעתי. לצערי קצת יקר לי כרגע להזמין אותו
אני קצת מקווה שהמחיר שלו ירד

iefrat

New member
317 של שיק - סגול שימרי עדין ומיוחד

תסתכלו על הבקבוק שלשו 10 שקלים והוא שלכם - לדעתי מיוחד במינו, בס'ווצים לא משקף!!!

ענבל30

New member
תודה שהזכרת לי אותו ../images/Emo13.gif

חפרתי ומצאתי אותו בין הלקים שמזמן-מזמן לא השתמשתי בהם
האמת, יש לי בקבוק ממש ממש ישן, ופילו שהפורמולה נשארה טובה ונוחה למריחה - הגוון שלו נראה לי קצת שונה מה-317 שרואים היום בסטנדים של שיק. אצלי הוא נראה סגול יותר אדמדם-חום, ובבקבוקים החדשים הוא נראה יותר כחלחל. בכל מקרה - השימר שלו הורס!!! (מין שימר ברונזה מהפנט כזה, שאני יכולה לבהות בו שעות...)

iefrat

New member
הוא עמיד להפליא

זה אחד הסגולים הכי יפים שהיו על ציפרני אי פעם, ואני לא שבעה מלהסתכל עליו. אמנם כבר אימצו אותו, אך אני אקנה אותו שוב

למעלה