קרוב רחוק - פרק 3972

FreshF5

New member
../images/Emo66.gifקרוב רחוק - פרק 3972../images/Emo58.gif

ג'סי/היילי/ג'וזי היילי שגילתה במחסן המועדון את הכלים של ג'סי ששימשו אותו בניסיון ההצתה והפגיעה בג'וזי/קים, מספרת על כך לג'וזי ונותנת לה את זכות הבחירה בידה (של להיתלונן במשטרה או לא), ג'וזי הולכת לג'סי, מוכיחה אותו עם זאת אומרת לו שלא תתלונן עליו. בשיחה של ג'סי עם היילי הוא מתוודה שכל העסק (ההשתגעות וכו') נבע מהרגשות שלו לג'וזי. סקוט/ג'וזי/ברט בעקבות ציטוט של סקוט לשיחה של ג'וזי עם סטפורד מקריי, ג'וזי נאלצת לספר לסקוט את האמת, ועל התוכנית האמיתית של ברט (לשפוך סוג של כימיקלים הרסניים במפרץ) ועל כך שאין לה הרבה זמן כי התוכנית של ברט עומדת לצאת לפועל באותו יום. בעקבות ציטוט של ברט לשיחה הסודית של ג'וזי, הוא מסכל את הפגישה שלה עם סטפורד (אין לי מושג מה הוא עשה לו) ועומד לפגוע בה (המשך בפרק הבא) בת/איירין בעקבות צידוד מוסווה של סקוט (וגם בארי שמאשש) בג'וזי אל מול החבר'ה (אלף, בת, היילי ועוד) בת מגיעה למסקנה שהייתה נוקשה עם איירין הולכת למסעדה ומסבירה לה את עמדתה (בגדול הבדידות) ליאה/דן בגדול ליאה שבורה מהפרידה מדן דעתי: למה מכל הבחורים סיווגו את סקוט לג'וזי כאיש הסוד הנוסף?! למה???!!! ג'וזי, אין עליה - בחורה טובה ובוגרת עם כוונות טובות שלעיתים (קרובות) מתפקששות ויוצרות כאוס מיותר ורחוק מהמציאות.

LCA

New member
מתי יגלו

כבר את בדיקת ההריון? המתח הזה כבר בלתי נסבל!! ומה עובר על מתילדה? ואיזה חמוד סקוט, אה?

FreshF5

New member
אין לי מושג

אני צופה בפרקים בויאודי, ומכיוון שיש שם גלישה של 3-4 פרקים קדימה, אני יודעת יותר. מה עובר על מתילדה? בגדול (ומכיוון שלא התחברתי אל הדמות) אני רואה שזה עוד ניסיון קיצוני ונואש שלה לתשומת לב בקטן, הילדה רוצה לדעת מערכת יחסים מהי ולהיות נאהבת, ומרוב האכזבות, אלה ההשלכות. סקוט? חמוד? ! סביר להניח ששאלתי יצאה מהקשרה.. חיצונית? אולי, פנימית? הוא עולה על עצביי!

q1231

New member
תשובת ספויילר

האמת תתגלה בפרק 4087.מתילדה עוברת משבר שיסתיים לאחר שתיחטף וריק יציל אותה.

neighbours

New member
2 אופרות סבון אוסטרליות אני רואה

"קרוב-רחוק" ו"שכנים" ואני גם צופה גם ב"ימי חיינו" (אבל זו כבר לא סדרה אוסטרלית)

python 4

New member
איפה אתה רואה "שכנים"?../images/Emo12.gif

כל כך אהבתי את הסדרה הזו, אבל הורידו אותה לפני שנים מערוץ 3. קרוב רחוק נחמדה, אבל לא מתקרבת לשכנים..

איי שכנים

אמא שלי היתה מכורה לזה,כל יום אחרי יום עד שנאלצתי בעצמי לראות,ולא התאכזבתי בכלל

למעלה