ראש בראש

../images/Emo66.gifראש בראש../images/Emo66.gif

הסבר:
משחק הראש בראש!! משחק הראש בראש יוצא לדרך!!!! כל יום 2 דמויות, 2 ראשים ומלחמה אחת ג-ד-ו-ל-ה!! פלוריסיינטה הסדרה הפצצה כבר עלתה.. וכולנו מאוהבים!! דמויות חדשות, שחקנים מגניבים, ומלא ראשים חדשים!! מהלך המשחק: אז ככה.. בכל יום ילחמו פה 2 דמויות ואתם תכריעו.. מי מהם יותר אהוב/ה!! מי שיותר אהוב עליכם יזכה לתמונה שלו באותו סיבוב... דוגמא: צ'יקו או ג'וג'ו? אתם בחרתם ג'וג'ו.. אז תפורסם תמונה של ג'וג'ו לבסוף תתנהל מלחמה של 2 ראשים אחרונים!! והזוכה מבינהם יזכה לפינה חד פעמית ע-נ-ק-י-ת!!!!!!! הכוללת: תמונות, סרטונים, רקעים, חתימות והכל!!!!!!!!! (ודברים נדירים מאוד!!) זמנים: התחרות תתחיל ב-24-10-04 כל יום בשעה 20:05 אחרי הפרק המושלם שלנו!

../images/Emo66.gifסיבוב ראשון../images/Emo66.gif

פלור או פדריקו
זהו סיבוב ראשון שנועד בכדי לשנן ת'משחק ולהסביר אותו יותר טוב... בוא ינתנו 2 ראשים ואתם תבחרו אחד!! אז קדימה למקומות... היכון... צאאאאאאא!!!!!!!!........

../images/Emo88.gif../images/Emo124.gifכנס../images/Emo26.gif

לפי דעתי..אי אפשר להשוות בין בנים ובנות אז אני נמנעת כי אני אוהבת את שני המושלמים האלה

מאמי המשחק הולך להיות...

פ-צ-צ-ה!!! וחוצמזה ברור שאפשר להשוות!! אולי לך זה קשה..למרות שזה כל הכיף במשחק!!! אבל זה הולך להיות כיף בכל מצב..... וזאת רק דוגמא!!

אויי זה קשה../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

אני חולה על פלור היא מתוקה
אבל אני מאוהבת נואשות בפדריקו
אני לא יענה וזהו תחליטו אתם

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifק-ש-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יווווווווווווו אי אפשר לעשות בין בן לבץ
צריכים בין שתי בנות או שני בנים...... נראה לי בכל אופן

למעלה