שאלה

../images/Emo66.gif שאלה

אתמול בערוץ 4 היה את הסרט "מגשים החלומות" אני לא ראיתי אותו אבל כשהחלפתי ערוץ ראיתי קטע מסוים וגרם לי לחשוב שאולי זה סרט אימה. אז האם זה סרט אימה והאם אפשר לדעת מה התוכן של הסרט?
 

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifסרט נחמד...

הנה התקציר מהאתר של ערוץ הסרטים... תמונה מהסרט
מגשים המשאלות (קנדה 2002) The Wisher Spliced מותחן אימה. מרי בת ה-17 היא חובבת מושבעת של סרטי אימה, שסובלתמסיוטי לילה והפרעות שינה. הוריה משוכנעים כי הסיבה לכך הם הסרטים שהיא רואה, אך מרי אינה מוכנה לוותר בקלות על תחביבה. לאחר שמרי צופה בסרט אימה חדש ומצמרר בשם "מגשים המשאלות", היא נחרדת לגלות כי גיבור הסרט פולש לחייה ולחלומותיה וכי כמהממשאלותיה האפלות ביותר הוגשמו. כעת, היא מתחילה לחשוש כי"מגשים המשאלות" קיים במציאות. עם: ליאן בלאבן, רון סילבר, רוברט במפורד ובילי מורטון. בימוי: גאווין ווילדינג. שחקנים: רון סילבר,ליאן בלאבן בימוי:גאווין ווילדינג(סרט - אימה)(ש.ח.)
 

lestatgirl

New member
אוי ראיתי חלק ממנו אחרי ש24 נגמר

פתאום אני כזה מסתכלת בעיתון ונזכרת ששכחתי לגמרי ממנו אז התחלתי לראות מרבע ל11 הדמות של הרוצח איך שהיא נראית ברוב החלקים דווקא דיי חמודה הזכירה לי את ג'ועוש מממלאך שחור (אני היחידה שחושבת שהוא באמת נראה טוב?)
 

pertal

New member
אם כבר 24 עניינכם אז אקי אבני מופיע

בעונה הזו
 

xander55

New member
אפשר לחשוב, מופיע...וואו ../images/Emo129.gif

אקי אבני בתפקיד חייו, חחחחחח, יש לו בקושי חמש דקות זמן מסך, שמחולק לשני פרקים, זה יהיה בערך בין 4 לחמש, מה התלהבו מזה אני לא יודע.
 

VAMPhantom

New member
הודעה../images/Emo124.gifמגשים המשאלות!

משודר בערוץ 4הסרטים שוב: ב-23:30 הלילה (למי שכבר הזיז שעון,ב-22:30) (נ"ב:לא לשכוח,להזיז שעון שעה אחת אחורה)
 

lestatgirl

New member
כן ועם המזל המעולה שלי התחלתי לראות

בידיוק מהאמצע שהתחלתי לראות פעם שעברה ד"א דארקנס פאלס 11וחצי בוקר יום ראשון ערוץ הסרטים
 

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחה...

אמרתי לכם שהם מטומטמים... אגב מישהו מתכוון להכנס בכיפור לפורום?!?!?
 
למעלה