שבוע חדש התחיל - שוב ריטושים

Me And Myself 1

New member
בעיה בעיניים! האם אפשרי ?

הייי האם יש סיכוי לסדר את הפזילה בעיניים? תודה

האמיתית

New member
עזרתכם בבקשה:

החלק התחתון של הבגד שלי לא שווה בשני הצדדים - צריך להסיר קטע בד שגולש בצד ימין שלי תודה רבה מראש

zahava4843

New member
עזרתכם בבקשה

ברצוני להדביק את התמונה על דך a3 וברצוני למחוק את הרקע מצד ימין, כלומר לא את הוילון. האם אפשר להוסיף מסגרת יפה לתמונה ? ועוד בקשה האם אפשר להוסיף שעון למעלה בצד שמאל כך שזה יתאים לדף? תודה על תשובתכם ועזרתכם.

liil

New member
בלי שעון.

היי פשוט אין לי דוגמת שעון במאגר שלי. אקווה שיתאים לצרכייך . מעל לכל, איכות התמונה כפי שהיא באתר, להערכתי, אינה מתאימה ל- A3 .

Aeiona

New member
נתת לה תמונה בגודל של פחות מA4 ואת רוצה שהיא

תדפיס את זה על A3? היא נתנה לה גודל כפול מA3 הגודל של A3 זה 29.72*41.91, בזמן שהגודל שהיא נתנה לך הוא 87.21*116.28. את נתת לה תמונה של 7*9. חוץ מזה שלהדפסה צריך רזולוציה 300 וכו' אני מצטערת על הטון, אבל זה ממש הפריע לי.

תאמת שגם אני לא מבינה...

ת'קטע שמביאים לך תמונות גדולות ואת מחזירה כמעט את כולן בגודל ממש ממש קטן o_O?

liil

New member
הבהרה בבקשה

היי לכולם כאשר אתם אומרים: "היא נתנה לה גודל כפול מA3" מי זו ה-היא? כאשר אתם אומרים : "שהגודל שהיא נתנה לך ...." מי זו ה-היא ? אני מקווה שהכוונה לא אלי , חלילה . אני החזרתי בדיוק באותו הגודל והרזולוציה . 7 ס"מ על 9.5 ס"מ +- . רזולוציה 72 המתאימה לאינטרנט בלבד, כאשר מדובר באיכות תמונה.

Aeiona

New member
הייא = זהבה

את ממש לא החזרת לה באותו הגודל. עובדה כשאני פתחתי את התמונה זה היה בגודל 87.21*116.28. וברזולוציה 72. את הקטנת את התמונה ל7*9, והשארת את הרזולוציה 72 כאשר ידעת שהיא צריכה להדפיס.

Day Of My Life

New member
ניסתי משהו

לא ממש הבנתי את החלק של השעון אבל ניסיתי לעשות משהו ..

zahava4843

New member
יש למעלה את השעון שביקשתי.

בכל מקרה תודה ושוב תוד העל ההתיחסות

למעלה