שירשור הפרק היומי 37

../images/Emo66.gifשירשור הפרק היומי 37../images/Emo68.gif

כל מה ששיך לפרק לכאן
מה שלא שיך תזרקו ל
צפיה מעלפת לכולם

elyaqim

New member
לא נמאס לכם ששירה כל פרק בוכה?????????!

אז זהו שלי נמאס כל דבר קטן היא מתחילה לבכות אולי זה מעיד על שחקנית גדולה אבל ממש מעצבן בסידרה

צפייה מהנה לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo83.gif

ושורה המשוגעת
זה הולך להיות פרק מעניין
--- ועדי אתה חייב ובדחיפות להחליף את החתימה למשהו אחר

../images/Emo47.gifשורה גרדיואלה

ברק וסמדר ממש חמודים יחד חח חבל שהוא כזה הורס את הכל אוף,עם שטויות שלו,נראה לי לא חרמן עליה איתן וגלי ממש חופרים זה נמרח יחד עם אופיר שירה והחבר שלה שימי,ממש חמישיה הפותחת הסתומים האילו אנה הזו ממש פוסטמה איזה שטויות היא מדברת יאכלו אותה חיה שם עלק צריך חיסכון בחשמל ,לא יודעת איפה נפלה שורה הזו מלכה התחלתי לאהוב אותה ממש רעה איזה טיפול שיננים עשתה לאלה חח אני מזה שמח שזה ככה

Paz Love Gal

New member
OMG../images/Emo152.gif

שורה משוגעת! חולת נפש! פסיכית! חייבת טיפול! מסכנה אלה! :S אני לא מאמינה שאני אומרת את זה,אבל כן! נראלי שהיא הבינה כבר,למה להמשיך? מסכנה ריקיXD יואוווו שירה מעצבנת בטירוף >< כול פרק רק בוכה ובוכה! די! יש מצב שברק הומו?XD

פרק מעניין וספוקי ../images/Emo4.gif

מה לעזאזעל שורה חושבת את עצמה כיצ'קוק ? וכל העניין של מחליפה למרב כ"כ טעות...

Paz Love Gal

New member
אממ,../images/Emo152.gif

תגידו,הם לא אומרים שזה ערוץ 4 שם? גם לפי הלוגו.. אז זהו שהיום שנה אמרה "הגיע הזמן לעבור לערוץ 8" אז 4 או 8?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hot3tv

New member
לא ערוץ..

היא עשתה ערכה חדשות בשעה ארבע בעוץ 10 ועברה לחדשות בשעה שמונה לערוץ 4.

Org289

New member
../images/Emo2.gif

- מה הסיפור של ברק? הוא הומו? יש לו איידס? הוא בתול? סתם לא בא לו על סמדר??? - שורה הזאת משוגעת על כל השכל! ממש ריחמתי על אלה בפרק הזה.. למרות שהיא מפגרת.. למה היא באה למקום שהיא לא מכירה ששורה, זאת שגזרה לה את השיער, הזמינה אותה אליו.?? - שירה עולה לי על העצבים.. והקטע איתה ועם שימי חוזר כל פרק, נמאס גם ממנו.. - גם הקטע של גלי ואיתן מזה חופר... שהיא קוצ'י מוצ'י שוכחת שלפני רגע הוא בכלל לא רצה להיות איתה, והוא מפגר וחזר אליה בגלל אבא שלה ולא אומר לה כלום... שומדבר לא מתקדם! - אלקננוש!! איזה מסכן חטף מכות מהבנזונה הזה!!
- אחרון - העורכת החדשה, אנה, מ פ ג ר ת !!! חח.. קרע אותי כל השטויות שהיא דיברה.. מתי מעיפים אותה ומחזירים את מרב?

kren2

New member
../images/Emo20.gifפרק נחמד ומרגיז../images/Emo20.gif

העורכת ממש דפוקה רצחחחחחחחחח,יש בה משהו מעצבן רצח.. שורה ממש חולת נפש ופסיכית שזה לא יואמן..מסממת את אלה,ועשה לה "טיפול" שיניים וברק הזה נראה לי לא חרמן,כל פעם שהוא שוכב עם סמדר יש לו בעיות.. נאמס משירה והבכי הזה שלה.. אבל היה פרק נחמד..

../images/Emo47.gifכייף לראות תגובות של אנשים חדשים

תשיכו ככה אתם אלופים מקווה שירשמו עוד ועוד

(אַנִי מְשַרשְר נַכֻוֹן!)איך זה שכשגידי אמר

לאנה על החתונה שלו ושנייה אחרי זה הוא אמר ש"אלה במסיבת רווקות" והוא אמר את זה כאילו היא יודעת על מי הוא מדבר...!

למעלה