שיר השבוע

bar jones

New member
../images/Emo66.gif שיר השבוע ../images/Emo66.gif

נעים להכיר. אני חני ... פשוט הגרסה הקודמת שלי לא הייתה מוצלחת אז השתדרגתי.. חחח סתתאאםםם! אני מור (מקווה שרובכן כבר מזהות) ובאופן חד פעמי, עכשיו זה כבר דו פעמי, אני מחליפה את חני!
חני, אני מתה עלייך
מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפליי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?
ש|ה
יה
ל
כ
ן ש
ב
ו
ע
מ
ד
ה
י
ם! וחני- we looovvve u הפינה שלך בסט!!

bar jones

New member
אז אני גם הראשונה לענות!

מהו שיר השבוע שלכם? ticket outta loserville מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? easy way out מהו אלבום השבוע שלכם? dont have מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? לדבר זה הדבר השני הטוב ביותר שאתה יכול לעשות עם השפתיים! *מתנצלת בפני כל הקטנות בפורום שלנו*

Hip Hop star

New member
אני../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם?She's Not Just A Pretty Face-שאניה טאווין Air Hostess(live)-באסטד מהו שיר השבוע המקפליי שלכם?5 Colors In Her Hair מהו אלבום השבוע שלכם?Up-שאניה טאווין מהו סמיילי השבוע שלכם?
/|אלה| מהו משפט/בית השבוע שלכם? the world would be a lonley place without the one who puts a amile on your face> למה שחן פשוט לא תעביר אלייך את הפינה מור?

Hip Hop star

New member
בטח שיש לי!../images/Emo46.gif

אני אשלח לך....זה כמו של ג'יימס
..יש גם אחרים..

lollipop1

New member
me me me me me me

משהו שיר השבוע שלכם?elton john -Your Song
משהו שיר השבוע המקפליי שלכם? She Falls Asleep
מהו אלבום השבוע שלכם? -
מהו סמיילי השבוע שלכם?
חחח כזה חמוד
מהו משפט\בית השבוע שלכם? "זה שאנחנו לובשים חולצות שחורות עם ציור של גולגלות, זה לא אומר שאנחנו לא אוהבים לאכול קורנפלקס כמו כולםםםםם" חחחחחחחחחח שבוע טוווב :)

Rowdy Girl

New member
mine../images/Emo11.gif

מהו שיר השבוע שלכם? my humps- black eyed peas falling for you- busted
מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? don't know why
מהו אלבום השבוע שלכם? wonderland [עד שאני לא אקנה את האלבום של בלאק אייד פיז לא יישתנה
]
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אמממ שוב אינלי משפט אבל יש לי סיפור
נמנמ... לפני כמה ימים בשיעור ספרות ילד מהכיתה שלי נרדם בזמן שהמורה הקריאה סיפור [אוייש זה נשמע עלוב..
] אקיצר... הוא ממש נרדם
וכשהיה צלצול הוא כזה אומר לי: "קורלללללללללללללללל! יש לך טלפון!!" ואני כזה- "
???" [לא שמתי לב שהוא נרדם.. כתבתי שירים של באסטד במחברת
] והוא שוב- "קורל!!!! נו תעני המורה תחרים לך" ואז קלטתי שהוא נרדם והוא חשב שהצלצול של בצפר זה הפלאפון שלי
חעחעחע עזבו

Love Bem

New member
אני!

מהו שיר השבוע שלכם?HIM - join me
מהו שיר השבוע המקפליי שלכם?לא מכירה הרבה!(i`ll be ok)
מהו אלבום השבוע שלכם?HIM - Love Metal
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?אין!

vered131

New member
שיר השבוע שליייי

מהו שיר השבוע שלכם? Ticket outta loserville מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? Nothing מהו אלבום השבוע שלכם? Wondwrland מהו סמיילי השבוע שלכם?
:p מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין.

L u L i1

New member
שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם?dont know why מהו שיר השבוע המקפליי שלכם?easy way out\dont know why\no worries\mr brightside
מהו אלבום השבוע שלכם?wonderland
רק השבוע גיליתי כמה שהאלבום הזה מדהיםםםםםםםםם!!!!!
מהו סמיילי השבוע שלכם?
ו-
מהו משפט/בית השבוע שלכם?"the history gonna change" שבוע טובבבב!!

../images/Emo187.gifשלי../images/Emo187.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Jimmy Eat World- Pain Foo Fighters- DOA Friday Hill- Baby Goodbye (Fightstar- Grand Unification (Part 1
מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? Mr. Brightside
מהו אלבום השבוע שלכם? Wonderland
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? If I wake up on my own If something happens Please come home Wake me up before you go

M c F l y

New member
מיאו.

מהו שיר השבוע שלכם? אווו goo goo dolls-iris Bon Jovi-Its My Life מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? All 'bout you מהו אלבום השבוע שלכם? משקאות חריפים שייגעצ
מהו סמיילי השבוע שלכם?
|מיאו| מהו משפט/בית השבוע שלכם? לאדעת. ו.... אימא, אני אוהבפתותך

hadasrulez

New member
איאי ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? שוטי הנבואה- פנאן
מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? Ill be ok, ultraviolet
מהו אלבום השבוע שלכם? mcfly- wonderland
מהו סמיילי השבוע שלכם? ללא ספק
מהו משפט/בית השבוע שלכם? its all a game of chance they say in wonderland והשיחה ההזויה ביני לבין אמא שלי 8-| זה לא כזה משפט אבל שיהיה חחח אמא: את מי את אוהבת? אני: את הארי ג'אד אמא: מה הוא פרסי?
אמא קרועה

bustedit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"מה הוא פרסי?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתתת אותייייי
LOL XDDDDDDDDDDDD יווווו זה היה טווובבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

D4Ever

New member
עונה

מהו שיר השבוע שלכם?Kaiser Chiefs - I Predict A Riot Green Day-Jesus Of Suburbia מהו שיר השבוע המקפליי שלכם?Mr Brightside מהו אלבום השבוע שלכם?Green Day-Dookie,American Idiot מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? She's all alone again Wiping the tears from her eyes Some days he feels like dying She gets so sick of crying

W3ndy

New member
../images/Emo20.gif שלי

מהו שיר השבוע שלכם? behind these hazel eyes מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? I'll be ok מהו אלבום השבוע שלכם? wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? no,you don' know what it's like!

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

מהו שיר השבוע שלכם? lighthouse family - high מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? easy way out מהו אלבום השבוע שלכם? james blunt - back to bedlam מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? When you’re close to tears remember Some day it’ll all be over מביע כל כך הרבה

PunK RocK 1o1

New member
אני../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Oasis-Stop Crying Your Heart Out Oasis - Wonderwall מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? Too Close For Comfort מהו אלבום השבוע שלכם? - מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? And all the roads we have to walk along are winding" And all the lights that lead us there are blinding There are many things that I would Like to say to you I don't know how"

למעלה