שלום

מירב41

New member
../images/Emo66.gifשלום

אני בהריון בשבוע 33 ולעובר יש CLUB FOOT דו צדדי . רציתי לדעת בבקשה פרטים על מקום הטיפול-האם בבית החולים או במרפאות . אני מתכוונת ללדת באיכילוב , האם אוכל להמשיך את הטיפול שם.

simchamiryam

New member
מרפאות חוץ

שלום לך ! למיטב ידיעתי במרפאות חוץ של בתי החולים, ישנה בפורום רשימת רופאים ארצית אולי תמצאי שם רופא באיכילוב, נראה לי שיש אבל אני לא בטוחה אם מישהו בפורום מטופל שם בודאי יענה לך בהמשך. בהצלחה רבה ולידה קלה!

שלום,

את יכולה לפנות לאורטפדית ילדים בדנה (ביה"ח לילדים באיכילוב). ניתן (וגם כדאי, לדעתי) להיפגש עם פרופ וינטרוב שאחראי על הטיפול בילדי קלאבפוט לפני הלידה (צריך טופס 17).

אינה ו

New member
שלום

יש לי תינוק מדהים בן חודשיים עם ק"פ דו צדדי. ילדתי באיכלוב ואני מטופלת שם ע"י פרופ' ווינטרוב וד"ר חמו. אין שום בעיה לטפל באיכלוב אבל צריך לדאוג לטופס 17. מכיוון שהטיפול הוא מתמשך (החלפת גבס כל שבוע) אני מבקשת ומקבלת טופס 17 למספר טיפולים מראש מקופת חולים "מכבי". כמו כן לא הייתה לי בעיה לקבל טופס 17 ליעוץ אורטופדי אצל הפרופסור לפני הלידה. יומיים אחרי הלידה תום גובס בתינוקיה ע"י ד"ר חמו ומאז אנחנו מחליפים גבס כל שבוע. הצוות האורטופדי ב"דנה" מאוד נחמד ואחראי. הפרופ' בודק את תום לפני כל גיבוס וביחד עם ד"ר חמו הם מחליטים על המשך הטיפול, הדבר היחיד שקצת מפריע לי זה שהם לא מסבירים יותר מדי להורים אם לא תשאלי לא תדעי באיזה שלב את נמצאת ולמה לחכות, וגם כשאת כבר שואלת הם עונים בכמה מילים שמסתימות ב"יהיה בסדר" אבל אני מניחה שהמקצועיות שלהם מפצה על חסרון זה. המון בהצלחה ואם יהיו לך עוד שאלות תכתבי לי מסר ואתן לך את הטלפון שלי.

שלום רב לך וברוך הבא

כן, אצל פרופסור ויינטראוב ניתן לטפל, לפי ידיעתי עם הלידה. ספרי קצת על עצמך ואיך נודע לכם על הקלאב פוט בהצלחה אורית

למעלה