שרשור!

../images/Emo66.gifשרשור!../images/Emo15.gif

ובכן, אז ככה: זה התחיל מאתמול בלילה. נחשו מה? חלמתי על הביטלס. נדמה לי שבחלום היתי החברה הכי טובה של ג'ון אבל היינו ברוגז בגלל איזה חילוקי דעות משהו כזה לא ממש ברור.... ואז עלתה בי השאלה....... האם אני היחידה???? אולי יש עוד כמה וכעת הם מצויים בהרי הודו ומתגוררים בשבטים???? ובקיצור - גם לכם היו פעם חלומות כאלה?!?!?!!?!?! (על ה-
יות) ואם כן- נא לפרט. אם לא- יה רייט......

יוסטשיה...

כבר די היה שרשור כזה... אחרי שאת הגעת אם אני לא טועה. בכל מקרה, את יכולה לבקש מ-another girl להקפיץ את השרשור ההוא וזהו.

אחרי? לא יכול להיות

אחרת כבר הייתם שומעים ממני.... בכל מקרה, אני לא חושבת שזה בעיה רצינית לפתוח שרשור חדש באותו נושא... היו מקרים....

tin ker bell

New member
טובב... לא מצאתי את השרשור ../images/Emo3.gif

היה שרשור שבתיה פתחה על חלום שלה. ואז כולם כתבו על חלומות עם הביטלס...

tin ker bell

New member
אוקיי.. אני בכל מקרה אתחיל!

אממ... לוידת איך זה קרה אבל הייתי בבית של ג'ורג' שהיה באמצע יער... וסתם דיברתי איתו באנגלית. והייתי עם עוד כמה חברות שלי. איזה חמוד הוא היה... כזה נחמד ופתוח וזה היה כאילו בתקופה של הארד דייז נייט כשהיה לו הפוני הזה. וזה היה בשבילי רגיל לגמרי... מוזר, לא?

איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךך עכשיו אני

נזכרתי ביתר פירוט בחלום של אתמול זה בעצם הייתי חברה של כל הארבעה, וכל הזמן חשבתי לעצמי "איך יקנאו בי בפורום ששתיתי עם ג'ון קפה אתמול.... ושפול נותן לי שיעורי פסנתר חינם אין-כסף..." אבל כל הזמן היינו גם באיזו ריצה מטורפת, בלי קשר ל- AHDN וכל כך נהנתי שאני חיה בסיקסטיז....

../images/Emo6.gif

אתמול לא הפסקתי לדבר על הביטלס...לא שאני אי פעם מפסיקה, אבל, ארמ, זה היה אנשים שרק הכרתי וזה. היו לי שני חלומות ביטלסיים
בראשון, חלמתי שרינגו הוא בן דוד שלי, ובשני...טוב, זה לא ממש ביטלסי...בכל אופן, חלמתי חלום מוזר ותמוה ביותר...אבל בכל אופן, כשאני ומי שישבתי איתו ב...דבר הלכנו לקנות כרטיסים מאיזה ילדה התחלנו שנינו לשיר את All Together Now
ואז התעוררתי

קיימת אצלי תופעה מוזרה

שאני חולמת חלומות ובחלומות רעים אני יודעת שזה חלום. למשל שלשום חלמתי שמישהו עומד לרצוח אותי, ושהכבנתי שאין תקווה, פשוט החלטתי להתעורר ו... התעוררתי!!!

tin ker bell

New member
כן, גם לי... ../images/Emo12.gif אבל לא חלומות כאלה

רעים. החלומות הרעים שלי לא כוללים מוות...

לפעמים

כשאני מתעוררת בשלבי ההתעוררות הראשונים הגוף שלי עדיין משותק ואני כאילו מרגישה שאני צורחת אבל בעצם אף אחד לא שומע אותי עד שכל הגוף מגיב. זה מפחיד.

חלום על פולייי

הוא הציע לי נישואין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל ברוב טמטומי סירבתי כי עבר עלי יום רע.... ואז הוא התחתן עם הת'ר, שבחלום נראתה שונה, ואז היה עליהם ספר ביוגרפיה כזה ועיינתי בו..... זהו בערך...... ונשארנו חברים טובים, דרך אגב.

למעלה