שששיייללווםםם לכולפ..
...

../images/Emo66.gifשששיייללווםםם לכולפ.. ../images/Emo3.gif...

בווווווווווווווווו סתאם
ממצפ כולפ ?!..
>>>>>>>>>
חולה
<<<<<<<<<
מה איתכם בריאים ?!
אני חולת ים.. שרופה על הגלים.. גולשת כמעט כל יום..
משעמו´שששששששש לי בטירוף עכשיפ... ואני דיי חולה כפי ש´תם רואים..... אז לים ?!.. אני יכולה לשכוח מללכת..
אע.. ד"א אני 14 אז מושמוש תירגע חמוד.. קח נשיקה מוווווווו
אאאה ושב בשקט דוד יפיוף
אנשים.. כפרות.. תגובות תגובות ! לא לחרוווווו
ףף כל היום נשמות ! ******
****** לאב
לאב יו אול..
צ´או צ´או בינתיים
לולווווווווווו המאמי

hakmon

New member
איזה הודעה ארוכה בלי טעם

מה את משחקת אותה גולשת כל יום יש גלים פעם בחודש בארץ המסריחה הזאת ובת 14?!?!? את יכולה להיות הילדה שלי

אוי באמת !!! תקרא ת´הודעה... חוצפן

תעשה לי טובה..... קודם כל אני גרה באילת ! זה דבר ראשון...... דבר שני אני גולשת עם גלשן רוח אז תעשה לי טובה ורד לי מהגב ! דבר שלישי, זה שאני בת 14 - צעירה - ואתה זקן זה לא אומר שאין לי שכל ! בחייאת בנאדם, תפסיק לבלבל לכולם ת´בייצים.. ובמיוחד לא לי !!! סך הכל נכנסתי אמרתי שלום לכולם... קצת כתבתי.. ואתה ישר עם אנטי ! אז אם לא נאה לך אז אל תגיב אפילו ואל תסתכל על מה שאני כותבת !! וכשתתבגר יותר -זקן- אולי אז תלמד לדבר יפה... " באהבה " רבה..... בת 14 מול אבאל´ה

R-o-i

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבא |חיבוק , וחכמון כפרה

מה אתה משחק אותה זקן ?
יום טוב לכולם בעצם כבר לילה טוב לבולם רועי

hakmon

New member
מה זה לולו המאמי?

לולו? איזה שם על הפנים דרך אגב אם את גולשת - איפה? ובקשר לכל ההודעה - סתם ארןך כמו שרוך, משעמם כמו נעל R-o-i - שולט

R-o-i

New member
התכוונתי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

יאללה העייפות השפיעה, מחר בגרות באנגלית לילה טוב (או כמו שהבת-ימים אומרים) תשנו טוב עיניים שלי, ביי כאפרות

FreeSki15

New member
איזה יופי !

אני ניראה לי בין אכי קטנים פו איזה מגניב ! ופעם ראשונה שאני שומע על מישהי שגולשת רוח אבל בגלישת רוח אני מעדיף מעורב עם גלים !!

למעלה