תצוגת האופנה של הפרו-טור

../images/Emo66.gif תצוגת האופנה של הפרו-טור

מקבץ של המדים החדשים של קבוצות הפרו-טור (לא כל הקבוצות פירסמו כבר את המדים ל-2005).

הקבוצה הכי צבעונית בפרו-טור

דומינה וקאנצה-די נארדי עם מדים שאי אפשר לפספס. וכמובן עם קולנגו מרשימים.

רק אני חושב שהמדים של דומינה יפים?

לו הייתי רואה אותם לפני כמה ימים הייתי מצרף אותם לרשימת המדים שאהבתי במיוחד.

לאמפרה-קאפטיטה

כשיש לך את רוכב השנה של 2004, ישימו לב אליך עם כל בגד שתלבש. הקבוצה המאוחדת של לאמפרה וסאקו, נשארת עם קנונדייל אדומים.

טי מובייל במראה חדש

עם צבע כזה, אי אפשר יהיה לפספס את הרכבת הגרמנית השנה. נשארים עם ג'יאנט.

לצערנו חוץ מהבייבי-פייס שלו

אין בו עוד הרבה דברים, שמזכרים את הרוכב המרשים, שב-2001 זכה בחולצה הלבנה וסיים במקום השני בוואלטה.

מסקרן באמת מה קרה לכשרון האדיר,לאן

הוא "נעלם"? היה כואב לראות אותו בוואלטה האחרונה משתרך מאחור בעליות-התחום שהצטיין בו בעבר. אולי המעבר שלו לטי-מובייל יעשה לו טוב? אמן...

הכישרון האדיר שלו, לא שרד

את כמות הפציעות שהוא עבר, ובנוסף סביליה לא כל כך ידע להסתדר עם הלחץ והציפיות שלו. אני חושב שהשנה יהיה לו יותר קל (במידה והוא יהיה בריא לאורך כל העונה), בעיקר בגלל שכרגע כבר לא מצפים ממנו ליותר מדי. סביליה מגיע לטי-מובייל בתור פועל של אולריך וקלודן, הוא לא שייך למשולש המובילים של הקבוצה (אולריך,קלודן ווינוקורוב). לדעתי בלי הלחץ הזה, הוא יוכל לחזור לעצמו, בעיקר בוואלטה אליה הוא אמור להגיע כאנדרדוג.

ברור שיש - משהו שאי אפשר לפספס

הצבע של החולצה מתאים לו יותר מלכל רוכב אחר. אני לא אתפלא אם הוא היה המודל להתאמת הצבעים

דאויטמון-לוטו

בגדים חדשים וצבעוניים לחבורה הבלגית. הקבוצה תרכב השנה על רידלי.

levinerez

New member
חוץ מאקסל מרקס מקום שלישי באולימפי

אולימפיאדה שהספונסור רידלי נתן אישור בכתב שהוא יכול להמשיך לרכב עם האופניים של אבא שלו
הוא ירכב על אופני אדי מרקס בשנה הבאה בתוך קבוצה שריכבת על רידלי. זאת הסיבה שאקסל לא עזב לדיסקאברי אלה נשאר בקבוצה. ד"א מישהוא מכיר מקרה דומה לשכזה בעבר?? אשמח לשמוע! ארז

תפוזים הולנדים

ראבובנק משנה מעט את המדים שלה, אבל הקו הכללי והמוכר נשאר גם ב-2005. הם כמובן שממשיכים לרכוב על קולנאגו.

סאונייר דובאל

החברה בצהוב קצת נחלשו השנה, בעקבות עזיבתם של פרדיגוארו ובלוקי. בדומה לאונסה ולמרקטון אונו בעבר, הם יהיו חייבים לארגן מדים שונים לטור דה פראנס, כדי למנוע בלבול על החולצה הצהובה של הטור. רוכבים גם השנה על סקוט.

levinerez

New member
נתת קישור למרקו פינוטי - רוכב של ל

לאמפרה שנה שעברה. מטפס מעולה עם רזומה פודיומים לא קצר - השנה בסניור דובאל! תבדוק את הרזומה שלו הוא מעניין! ד"א - האופניים שלהם SCOTT CR1 הם אחד משלושת האופניים הקשיחים ביותר בעולם לפי EFBE - מכון ניטרלי שבודק חוזק שלדות ומשקלים אמיתיים שלהם! http://www.efbe.de/erenn.htm יש לי זוג אופניים אחד שלו משנה שעברה אצלי
לאוסף שלי, עם דורא אייס 25 שנה שהוא קיבל מתנה ממיסטר שימאנו
צריך להיות טוב בכדי תקבל מתנה שכזאת לא?

ido mazor

New member
ארז תודה, אתר מעניין

התוצאות של הבדיקות מעניינות. אני דווקא שמחתי לראות שאופני ההרים שלי (סופרלייט) לא מביישות את הפירמה...

למעלה