2 קאוורים שלי לטורי

זונגית

New member
../images/Emo66.gif2 קאוורים שלי לטורי

יש לי תוכנת הקלטה ממש עילגת אבל החלטתי לנצל אותה ולעשות מרטון קאוורים לטורי . היה לי חזון להשקיע בליווי ולהפוך את זה למשהו עשיר ומעניין אבל פשוט לא הצלחתי לשבת על זה מספיק, היה חם בחדר והתחלתי להתעצבן. אז תכלס זה לא יצא משהו גם מבחינת הליווי וגם מבחינת השירה ובכללי התוכנה קצת צורמת אבל.. זה מה יש.
טוב, אחרי שגמרתי לקטול את עצמי- עשיתי קאוור לme and a gun שחוץ מזה שלא צריך ללוות בו- הוא שיר שתמיד כשאני מגיעה אליו אני מפסיקה לחשוב על כל מני דברים לא חשובים ורק מקשיבה לה מדברת\שרה\גונחת. בכללי- המיקום שלו אחרי tear in your hand גאוני בעיניי. הקאוור השני הוא 1000 oceans שזה שיר שכל פעם כשאני שומעת אותו בא לי לבכות. למרות ש, אני מרגישה שמשהו קצת השתבש לי בביצוע ולא העברתי לגמרה את מה שרציתי להעביר. יש לי כבר תכנון לעשות עוד הרבה קאוורים יותר מושקעים לטורי, אבל הפעם באמת מושקעים. בבוא הזמן אני אראה לכם.אבל בנתיים אני אשמח לקבל טוקבקים שלכם
אהבתם, לא אהבתם? מה כדאי לשפר? מה ההרגשה הכללית סביב השיר? אני מצרפת קישור של הדף שלי באתר מוזיקאים ויוצרים בmp3, יש שם גם כמה שירים שכתבתי אז אם תרצו תוכלו להעיף מבט
http://www.mp3music.co.il/music/nealha/ להתראות ושבת שלום לכולם =]

ענבאך

New member
אמממ...

וואי, את לא מבינה איזה הזוי, הפעלתי את השיר ואני שומעת הקלטה כזאת של ציפורים ברקע, ואני כזה, איזו השקעה, הוסיפה אפקטים וכו'. ואז עשיתי Pause וגיליתי שהציוץ זה ממשחק שאחותי השאירה דלוק
בכל מקרה, קצת קשה לי להגיב, כי אין לי ממש משהו חיובי להגיד. אמממ.. את לא מזייפת, אבל הייתה לי הרגשה לא נעימה, כאילו את שרה לא כל כך נכון, אני לא יודעת להסביר בדיוק מה, כאילו את לוחצת על הקול. וגם יש כמה מקומות שההגייה שלך לא נכונה (Right שהגית כמו White וButtoned שגם לא אמרת נכון). אני לא יודעת, אולי זאת רק אני, ואולי זאת ההקלטה שעיוותה טיפה את הקול.

זונגית

New member
חח כן, חלק גדול

מהעיוות זה מהתוכנה כי יש לה קטע שהיא לא מצליחה לקלוט טוב צלילים גבוהים, אני מניחה שחלק מזה הוא באשמתי
ובכללי יש לי דיקציה נוראית באנגלית. פשוט היה לי חזון לעשות המון קאוורים ממש מושקעים לטורי ולפרסם אותם כאן אבל הייתי עצלנית מדי ולא עבדתי על זה מספיק וליטשתי וחיממתי את הקול =\ ואולי זה קצת מוקדם מדי לפרסם ניצנים כאלו (למרות שאני חושבת שme and a gun יצא דיי בסדר אבל לא מיצה לגמרה את השיר). אז אולי אני אחזור לכאן יותר מאוחר עם דברים שיותר עומדים בעד עצמם
ודרך אגב, זה פורום ממש מקסים,היו לי ספקות אם לפרסם את השירים אבל ידעתי שהתגובות תמיד יהיו מבינות גם אם זה יהיה זוועה אז אין ממה לפחד. להתראות ולילה טוב (מחר מתכונת בהסטוריה! =[[[) נעם.

זונגית

New member
יאפ, משהו כמו יותר משנה

לפני משהו כמו חודשיים עברתי למורה חדשה שממש מעבידה אותי בפרך אבל קפצתי אצלה בכמה רמות. טוב, גם התשלום בהתאם, ההורים שלי מקבלים התקף לב כל פעם כשהם רואים את החשבונית

למעלה