GagaVille

UnderTHE Bridge

New member
../images/Emo66.gif GagaVille

ליידי גאגא מתכוונת לשחרר רצועות חדשות מאלבומה החדש באמצעות המשחק החברתי "FarmVille". ב17 למאי, ליידי גאגא בשיתוף עם Zynga, יוצרי המשחק "FarmVille" בפייסבוק, יחשפו את "GagaVille". המשחק ישאר אותו משחק רק שהוא הותאם אישית לגאגא, במקום סוסים, צמחים ועצים תקבלו קריסטלים, חדי קרן ואופנועים. מ17 ועד ה19 במאי משתמשים יוכלו להשלים משימות ולשחרר האזנה לרצועה חדשה מהאלבום "Born This Way" בכל יום. גאגא בתגובה: "אני רוצה לחגוג ולשתף את Born This Way עם כל המפלצות הקטנות שלי בדרך מיוחדת שלא נעשתה עד כה... Zynga יצרה מקום קסום בFarmVille שבו המעריצים שלי יכולים לשחק ולהיות הראשונים ששומעים את האלבום".
בטח תהיתם לעצמכם מאיפה התמונה היפה עד כאב, אז - גאגא הצטלמה לשער של V Magazine אסיה

Nens333

New member
לא אהבתי את הרעיון...

לא מת על זה שאמנים מתערבבים בנושאים לא קשורים אליהם... בעיקרון זה מגניב, אבל קצת מתאמץ מידיי לדעתי.

limors2

Active member
במקרה הזה זה לא ממש להתערב בנושאים לא קשורים.

זה פשוט למצוא שיטה מוזרה (וכנראה משתלמת כלכלית) לעשות יח"צ לשירים.

Nens333

New member
יחצנות זה טוב, וכמובן היכרחי...

אבל אם היחצנות מתאמצ מידיי, לא יודע, זה מוריד לי קצת מהאומן... כמובן שזה לא שינה את הדעה שלי על גאגא, אבל אני פשוט לא אוהב את הרעיון
אבל היי, אני כולה תלמיד שעוד לא בן 18, מאחורי המהלך הזה עמדו כמה יחצנים מתומדים ומבינים הרבה יותר ממני, אז יש כבוד...

או שפשוט הרבה כסף.../images/Emo118.gif

אני לא חושב שזה משנה כרגע מה גאגא תעשה, גם אםכן וגם אם לא היו מדליפים לנו פה ושם שיר - האלבום היה מצליח ברמות מטורפות. זאת בכל זאת ליידי גאגא
כנראה היתה פה עסקה שמעורב בה הרבה כסף - מעריצים ישחקו בפארמוויל ואולי יאהבו את המשחק וישלמו בשביל השטויות שלו.. [לא יקרה]

UnderTHE Bridge

New member
ואם בהצצות עסקינן,

עם כמה שזה הזוי מעט בעיני, ביום רביעי הקרוב (18 למאי) האתר METRO, ישחרר השמעות לארבע עשר השירים בגרסה הרגילה של מלך האלבומים הבלתי מעורער.

למעלה