הסיכום השבועי:

just adiki

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo151.gifהסיכום השבועי:../images/Emo66.gif../images/Emo151.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע:
חלום השבוע:
ציטוט השבוע:
עבודת השבוע:
משחק השבוע:
היום הכי כיפי בשבוע:
שבוע מקסים

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: האי, מיכאלה, חברים. קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: הכל זה לטובה אלבום השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: הרבה בילויים
דבר לא טוב שקרה השבוע: אין
חלום השבוע: משו הזוי לחלוטין- חזרתי מאילת הביתה ברגל
ציטוט השבוע: "הוא הומו!!!!" עבודת השבוע: עבודה באנגלית? חחח משחק השבוע: דוקים עם בייגלה!
היום הכי כיפי בשבוע: רביעי- הפנינג נוער ליד השכונה שלי- עם אבי מסיקה ובן ישראלי- היה כיף!

RayoDeLuz

New member
עונה

סרט השבוע: הגבר המושלם תוכנית השבוע: חברים
קליפ/סרטון השבוע: ג'ניפר שרה
וג'ניפר כמו בריטני שיר השבוע: Walkin'/Beverly Mitchell אלבום השבוע: אלבום של ברוולי מיטשל דבר טוב שקרה השבוע: לפני שבועיים בערך אני וחברות שלי צילמנו סרט בשביל שיעור ספרדית. קיצר אתמול (חמישי) המורה כזה אמרה שהיא נוהגת לתת תעודות לאלה שהעבודות שלהם היו הכי מוצלחות או שהצביעו להם הרבה תלמידים.. ואני וחברות שלי קיבלנו תעודות על הסרט!
דבר לא טוב שקרה השבוע: יותר מדי מבחנים חלום השבוע: לא זוכרת ציטוט השבוע:אין עבודת השבוע:אין משחק השבוע: אין היום הכי כיפי בשבוע:אין

סופ"ש ^_^

סרט השבוע: צ'ארלי וחצי <עוד מעט יתחיל
> תוכנית השבוע: האי, חברים קליפ/סרטון השבוע: לינקין פארק- אין די אנד שיר השבוע: שיר הפתיחה של שאלתיאל קוואק והמומיניםXBBB חח חזרתי לילדות ^_^ והשיר אגונה מטטה ממלך האריותXB אלבום השבוע: הומממממממממ לע דעת דבר טוב שקרה השבוע: יום חמישי יציאה לקאמל קומדי קלאב ^_______^ מומלץ בחום!! ויום שישי פגישה של כל החברה כרגיל ^_^ דבר לא טוב שקרה השבוע: בעיות בעבודה חלום השבוע: וואו .. היו לי מלא חלומות מוזרים רצחחח השבוע .. ציטוט השבוע: -- עבודת השבוע: עבודה שלי ^_^ משחק השבוע: משחק מטומטם של ילדים קטנים ששיחקתי אתמול שצריכים לשים ידיים הפוכות אחד מעל השני <2 אנשים משחקים כמובן> וזה שמתחת צריך לתת מכה חזקה לזה שמעל וזה שמעל צריך לברוח ואם הוא מצליח אז הוא זה שצריך לתת ת'מכה חח אני וידיד שלי יצאנו מזה עם ידיים אדומות XBB היום הכי כיפי בשבוע: חמישי ושישי ^____^

Galuush

New member
עונה../images/Emo13.gif

סרט השבוע: אין
תוכנית השבוע: משפחת פיירו
קליפ/סרטון השבוע: קליפ- taking chances של סלין... סרטון- מלאאא!!! וכולם של סלין
שיר השבוע: הממ a dream is a wish your heart makes בגירסא של כוכבי ערוץ דיסני
אלבום השבוע: taking chances של סלין- למרות שאין לי אותו ביד עדיין...
דבר טוב שקרה השבוע: הדיסק של סלין יצא
דבר לא טוב שקרה השבוע: הצטננתי
וגיליתי שאין לי ערוץ CNN
חלום השבוע: לא יודעת
ציטוט השבוע: אלן: " You forgot to cut your son's hair" סלין (בטון שעוד שנייה מעיפה לאלן כאפה): "Do you have a problem eith that?!"
עבודת השבוע: מובטלת שכמותי
משחק השבוע: אין
היום הכי כיפי בשבוע: שני

just adiki

New member
עונהנהנהנה:../images/Emo151.gif

סרט השבוע:לא יודעת מה שמו של הסרט. תוכנית השבוע:חברים כמובן
קליפ/סרטון השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=pltf73QbFbY
"in a minute!!"
שיר השבוע:livin in a prayer של בון ג'ובי אלבום השבוע:האלבום הלא יוצא של שירי
דבר טוב שקרה השבוע:ההפגנה אתמול בכיכר רבין היתה מעולה
דבר לא טוב שקרה השבוע:ממ.. לא זוכרת. חלום השבוע:ממ.. אין משהו מיוחד. ציטוט השבוע:"in a minute!!"
אדיר. עבודת השבוע:היתה לי עבודה ששמרתי על בית. מישהי התחתנה וההורים שלה לא רצו שהבית ישאר בלי השגחה אז פשוט ישבתי שם מרבע ל-6 עד 2 ורבע. 8 וחצי שעות של טלויזיה וגם חברה באה לבקר אותי עם מקדונלדס
וקבלתי על זה 170 שקל
כיף כיף. משחק השבוע:הדרבי כמובן! יוםראשון הגדול. היום הכי כיפי בשבוע:יום חמישי!! נכון דן?!

adi dion

New member
אני!

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: אמממ יריחו קליפ/סרטון השבוע: נקודה יפה ממשחק של ז'סטין נגד סרינה שיש לי במחשב
שיר השבוע: taking chances סלין :] אלבום השבוע: taking chances של סלין למרות שעדיין אין לי אותו
דבר טוב שקרה השבוע: ז'סטין ניצחההההההה
דבר לא טוב שקרה השבוע: אממ לא נראה לי שהיה.. חלום השבוע: לא זוכרת
ציטוט השבוע: "התכוונתי לבוא אבל הייתי עסוק!" זה שאחראי בטניס על המגרשים אמר שהוא יבוא לראות אותי באימון והוא לא בא אז צעקתי עליו והוא אמר שהוא היה עסוק והוא פשוט ישב לו במשרד ואכל פיצה
הזוי הבנאדם הזה
עבודת השבוע: אין משחק השבוע: טניס :p היום הכי כיפי בשבוע: ראשון+רביעי

Koala Girl

New member
עונה

סרט השבוע: מזימות זרות תוכנית השבוע: המומינים קליפ/סרטון השבוע: פיקה - קרן פלס שיר השבוע: אביב גפן - שיר עצוב, אוהד חיטמן - סתם עוד יום אלבום השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע: שהוא נגמר... דבר לא טוב שקרה השבוע: העבודה הזאת יצאה לי מכל החורים!! למישהו יש רעיון איפה אפשר לעבוד?
חלום השבוע: חלמתי כמה דברים מוזרים
ציטוט השבוע: עדיף שלא תשמעו ת'ציטוטים האלה..... עבודת השבוע: שו עבודת? יש יותר מעבודה אחת? משחק השבוע: באבלס היום הכי כיפי בשבוע: שבת

danduni

New member
היה שבוע מאוד נחמד ../images/Emo9.gif

לא צריך לסכם יותר מזה, בהתחשב בזה שאנחנו קרובים לסיכום של השבוע שאחריו
.

למעלה