שאלון מגו'לג'ל ביותר

דורעעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif../images/Emo41.gifשאלון מגו'לג'ל ביותר../images/Emo8.gif

לאור השעמום הקובר.. אני וציונע החלטנו להעלות שאלון
, אז ככה : 1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? : 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? : 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? : 4.הקטע הכי אהוב של דודי? : 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? : 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? : 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? : 8.לסיום: מגיעים לאושן??? המשך שבוע מג'ונן ומג'ולג'ל הכי שאפשר
דורע & ציונע

אור enjoy

New member
ראשונה:p

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? :בלונדדד ברורררר 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? :ראיתי אותם רק בסילבר...הכי נהנתי שהיה רק דודי שרון באפריל זה היה אני חושבת... 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? :feel it! 4.הקטע הכי אהוב של דודי? :run to you הישן והחדש 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? :במרכז 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? :ואו שאלה קשה...אולי...RUN TO YOU של דודי 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? :10 ,שאלונים זה תמיד טוב.כל הכבוד על היוזמה!! 8.לסיום: מגיעים לאושן???לא.תהנו:]

Omriza

New member
אני חח מה אני עושה במקום ללמוד לבגרות באזרחות

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? : הבלונד הנצחי 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? : ההופעה בכרמיאל .. היה פשוט מדהיםם 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? : FEEL IT 4.הקטע הכי אהוב של דודי? : כל קטע שלו יצירת מופת בעיניי.. יהיה קשה להגיד קטע אחד 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? : אצלי בבית 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? : NEVER EVER.. מי לא? 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? : 1 P: 8.לסיום: מגיעים לאושן??? לא חחחח

KamilaLevy

New member
ועכשיו ? אני !

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? : בלונד איזה שאלה .. !!! ? 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? : ההופעה הראשונה בפאודר , ב 20.6.2007 בטיאלוי , ובמסיב סגירה בסילבר . 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? : התגעגעתי , ו WHY 4.הקטע הכי אהוב של דודי? : כולם מהממים באמת , אבל ? run to you , אימאללה הואא פשוטט הוורסס 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? : אצלי בגינה XD ואז לדחוף את ג'ואל למים :) , XD בתעם לא , בכל מקום שהוא שאני יוכל להגיע אליו :) 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? : never ever . 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? : הורססססססס 10 8.לסיום: מגיעים לאושן??? אולי :) שום דבר עוד לא ידוע ...

עונננננננננה

1.בלונננננננד ברוורר 2.סילבר סגירהההה 3.ג'יסון למרות שבהתחלה לא יכולתי לשמוע אותו פשוט הגרסהה האחרונה הורסת 4.לא יודעת איך קוראים לו ואני חורשת עליו כאילו כול היום חח - מוזר שאנלא יודעת איך קוראים לו :p 5.אצלי ביומולדדדדת - חח D :: טוב השאלון הוווווווורס ואנלא באה לאושן תהנוווו 3>

עשיו אניניני =]

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? : בלונד 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? :לא הייתי בכל כך הרבה אפשרויות אבל ההופעה שאני לא ישכח ההופעה הראשונה שראיתי את ג'ולה אהבת חיי . ההופעה בתחילת שנה בבלאנקו =] 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? : כל השירים שלה מעלפיםם אבל ג'יסון =] 4.הקטע הכי אהוב של דודי? : אין קטע אחד כל קטע מיוחד ומושלם בפנה עצמו =] 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? : ביומולדת שלי ( מה שהיה אמור להתגשם 12.7 אבל נדחה =[ ) 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? : run 2 u =] 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? : 10 שאלון מיוחד לא ראיתי עוד שאלון כזה עד עכשיו =] 8.לסיום: מגיעים לאושן??? בררררררררררררררררררור המסיבה הראשונה שלי לחופש הזה ועוד עם ג'ואל דודי יעקב בע"ה ציונע ודורעע אין עליהםםםםםם ב=ע=ו=ל=ם !

דורעעע

New member
אללה חברה תתחילו לשרשר !

עכשיו אני אענה ! 1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? : ב-ל-ו-נ-ד ! למרות שהיא הכי יפה שיש בכל צבע בשיער ! 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? : וווואלק אולי תצחקו אבל בלאנקו בחנוכה נהנתי רצח =] 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? : CHECK IN CHECK OUT בכל גירסא אפשרית ! לנצחחחחח הרמותתת לאף 4.הקטע הכי אהוב של דודי? : אין אחד לא מיוחד אבל אחד שהוא באמת גאוניות לשמה: Love Or IS IT Sex צ'קה צ'קה אהבת חיי! 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? : בשכונת פתתת משו הווווורס :]]]] כל הערסים עפים 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? : NEVER EVER ל-נ-צ-ח ! 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? : 10 כמובן :) 8.לסיום: מגיעים לאושן???
אלללה המשך שבוע הווווורס.. ולנבחנים בסוף שבוע בלשון בהצלחהההההה אוהב 3>

נחמד

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? שחור 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? מצעד הגאווה 2008 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? התגעגעתי בכל הגרסאות שלו 4.הקטע הכי אהוב של דודי? Dudi Feam Amy Winehouse-Back To Black (Dudi sharon Full Club Mix 08) 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? בחו"ל 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? Chek In 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? 0 :D חחחחחחחחחחחחחחחחח 8.לסיום: מגיעים לאושן??? יש מצב =\

גרוזיה

New member
אני=]

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? :אדום זה היה ממש מיוחד!! אבל ברור הבלונד הכי ג'ואלי שיש! 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? :פסטיבל צמח 8,000 איש פשוט חוויה והתרגשות ענקית! 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? :כרגע חצי חצי לא מפסיקה לשמוע חח 4.הקטע הכי אהוב של דודי? :SENYOUR 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? :MTV 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? :NEVER EVER לגמרי! 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? :100+ 8.לסיום: מגיעים לאושן??? הלוואי אבל אני יראה אותם בנייט הולך להיות מעלףףףףףף!

עכשיו תורי :)../images/Emo6.gif

.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? :שחור לגמרי 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? :פתיחת ליין הדומיין בדום לשעבר אחחח מזה היההה יראבב אין דברים כאלה. 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? :anna joulla ו FEEL IT בדםםםםםםםם 4.הקטע הכי אהוב של דודי? :LOVE OR IST SEX המיקס החדש של דודי שלא שוחרר :/ קטע חזק אש! 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? :לא איכפת לי כמה שיותר יותר טוב מאוהב . 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? :never ever בארור. 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? :פ33ות לאוזניים . 8.לסיום: מגיעים לאושן??? חח לא :/ אולי night

TAL BAR ZOHAR

New member
מקסים, עונה.../images/Emo23.gif

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? : שאלה שיטחית (אבל בשביל ההומור באמת שהבלונד נותן אפקט אחר) אבל שיער ממש לא משנה את הכוח והעוצמה של הדיווה ג'ואל. 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? :ההופעה הראשונה בקריירה של ג'ואל במועדון הדום 2006 (בליין של עופר ניסים) אחד מיני רבים שזכורים לי בראש רשימת ההופעות. 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? :התגעגעתי במיקס החדש-אין ספק שרגש לגמרי כובש אותי -השיר כלכך אמיתי ומתכוון-לפעמים עולה לי המחשבה שעם תבצע אותו זמרת מכוכב נולד זו תיהיה אחת היציאות החזקות-לחן פנטסטי וטכסט שאפשר למשוך לכל כיוון. 4.הקטע הכי אהוב של דודי? :שאלה מכשילה וברצינות המילה!! כל קטע הוא אחר וסוחף -אחד האחרונים שממש עשו לי את זה-STEPPING STONE 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? :לכיוון היעד MTV ושיהיה בהצלחה-הכי מחכה להם גאווה אמיתית! 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? :שמעתי וזה מדהים . 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? :פשוט כל הכבוד על המשך פיעילות גם כשהנני חסר מפעת חוסר זמן . 8.לסיום: מגיעים לאושן???-חח..רץ לאושן -הולך להיות וו-א-וו-!! קיץ שמח לכולם

עכשיו תורי....../images/Emo141.gif

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? : הכי בלונדדדדדדדדדדדדד חבל על הזמן!! 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? :היתי בכל ההופעות שהיו להם באילת וכל אחת היה יותר פגזזזז מהשנייהה!!!! 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? : אנה גואלה, עצווווווווום פשוטט!! 4.הקטע הכי אהוב של דודי? : כפרה עליווווווו מלך שליי, כל מה שהוא יוצר שלמות.....!! 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? :MTVVVV 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? :וואאייי ברור שאת- NEVER EVER 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? : 10 !! חחחח 8.לסיום: מגיעים לאושן???- לא.... אבל שלושה ימים ברצף בסופש הקרוב אני לא מפספסת!!!!!! יום מקסייםםם......... : ))

עעעאנייי../images/Emo210.gif

.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? :בלונד בלונדינית בלונדה הכי יפה בעולם! 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? :אומן 17 יס מאסטר 3 היה מוווושלםםם איזה ערב איזו הפקה מעולם אחררר!! 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? :צ'אק אין צ'אק אאוט 4.הקטע הכי אהוב של דודי? :הרימיקס של איימיי ווינאהוס הכי מפציץ 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? :M-T-V 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? :WHY זה יכול להיות הכי קובר בעולם< 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? :שיחקתם אותה לגמרי :) 8.לסיום: מגיעים לאושן??? ממממ <לא מחר בנייט הולך להיות הורסססססססס<<<<<<<<<<<<<<<<<<

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? :בולנדז' 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? :פסטיבל הגאווה עצום! 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? :FEEL IT 4.הקטע הכי אהוב של דודי? :AMY 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? :MTV 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? :WHY 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? :BOMBASTOS 8.לסיום: מגיעים לאושן??? נייט

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? : בלונד תכלס 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? : לא הייתה טחח 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? : התגעגעתי ו- Feel it 4.הקטע הכי אהוב של דודי? :ממ לוידע 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? : בחצר אצלי בבית 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? : לוידע 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? :8 8.לסיום: מגיעים לאושן??? לאאא

oshrikii3

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

1) אממ בלונד,דיי ברור אבל גם שחור הורס ביות , :] 2)כל הופעה שהייתי בה (והייתי בהרבה) אחת יותר בומבסטית מהשנייה!@# 3)אני אוהבת את כולם , אבל הכי ? התגעגעתי , צ'ק אין צ'ק אאוט , ונאבר אבר . 4)אין על המלך הזה פשוט כל מה שהוא עשה עד היום פשוט הורס ת'בריאות ! ! ! . 5)בכל מקום שאני יוכל להגיע עליו :p 6)נבר אבר , :) 7)100000000000000 3> 8) 99% שאני יהיה ! :] דודי שרון&ג'ואל ? אהבות חיי לנצחחחחח מתגעגעעתת333>

ELIRAN ZOAR

New member
אני עונה לשאלון באיחור.. אבל מפציץ

1.הצבע האהוב עליכם בשיער של ג'ולה? : האדום כתום פשוט עושה אותה משהו אחרר 2.ההופעה הכי בומבסטית שהייתה לכם? : TLV עצמאות היה אששש אששש אשש 3.השיר הכי אהוב של ג'ולה? : אני חולה על השיר... VOZE VOZE . איך כולם פה שכחו אותו ?? 4.הקטע הכי אהוב של דודי? : STEPPING _STONE 5.איפה הייתם רוצים לראות את דודי וג'ואל מופיעים? : במועדון "ארצנו" איפו כל הערס סטייל והפרחות המפגרות 6.איזה שיר הכי הייתם רוצים לשמוע בגירסא אקוסטית? :This Is Me .... פליז זה יצא כל כך מעלף 7.מ-1 עד-10 לשאלון ההורס'ס וואחצ'ס שלנו? : ..דור וציון..... אחלה שאלון.... מגיע לכם עד אין סוף נקודות :) 8.לסיום: מגיעים לאושן??? יש מצב אמר הצב.! לטלילה..... הפורום אששש! אתה אששש!!!....... דודי וג'ואל..... בשרים אני יכול למנגל עליהם מרוב שהם חמים!!! אוהב תפורום הזה.. יום מושלם . מואה

למעלה