שאלה לכם...

Flash Button

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo18.gifשאלה לכם...

האם אתם חושבים שקשר שהתחיל מהאינטרנט, בתוכנת מסרים פשוטה כמו אייסיקיו, יכול להתממש במציאות כמו כול קשר רגיל? או שדינו של קשר וירטואלי להשאר פשוט וירטואלי?

זה משנה מאיפה היא מגיעה?

מנסיון אהבה יכולה להגיע ולצמוח במקומות וממקומות בלתי יאמנו, הדבר היחידי שדן קשר לא להתפתח הוא הנוגעים בדבר והפחדים שלהם יש לך משהו שאתה רוצה לספר לנו?
או שלאייסי שלך יש סודות מתוקים?

Flash Button

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo18.gifאהמממ...

האמת,יש סיפור..אני ממש מאוהב עד השמיים במישהי שהכרתי באייסיקיו ואחר כך גם זה התפתח לקשר של סתם ידידות במציאות..ואני פשוט חייב לספר לאותה אחת כי אני מרגיש אני כבר לא יכול לשמור בבטן
אז רק רציתי לדעת אם יש לכם דעה על הקשר הזה אם הוא יכול להצליח כמו קשר רגיל..

ayala26

New member
הכל התחיל מאי.סי.קיו. - הסיפור שלי

בינואר 2002 שלחתי הודעה לגבר הולנדי סתם כי היה בא לי לדבר עם מישהו (הייתי מדוכאת כי חבר שלי עזב אותי) ו"מצאתי" אותו בחיפוש אקראי. הוא ענה ל"היי" שלי רק בפעם השלישית ומאז התכתבנו במשך הרבה מאוד זמן באי.סי.קיו ובאי-מיילים. באפריל 2002 כבר ידעתי שאני פשוט מאוהבת בגבר (המדהים) הזה וביולי קניתי כרטיס טיסה ונפגשנו בפעם הראשונה. אני בדעה, שאהבה מפסיקה להיות וירטואלית אחרי שנפגשים אך המציאות (תהליך הגירה) כפתה עלינו עוד 5 חודשים וירטואלים. והיום אני פה, בהולנד כבר 4 חודשים ואנו חיים יחד במערכת יחסים אמיתית ולא וירטואלית יותר. אז לשאלתך - כן , אני חושבת שזה אפשרי.

Flash Button

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo18.gifאיזה סיפור מהמם../images/Emo70.gif

זה ממש נותן לי אנרגיות לנסות את הקשר..

ayala26

New member
../images/Emo51.gif ועוד סיבה

אני מצאתי שקשר כזה בדיוק התאים לי קשר שבו בהתחלה מגע פיזי אינו בא בחשבון, דבר שדי השתלט על כל הקשרים הקודמים שלי בשלב מאוד מוקדם, לפני שהכרתי את האדם שמולי ולפני שהוא הכיר אותי. הייתי מאוד מאוכזבת מקשרים שהיו לי שהתחילו באופן "רגיל" כלומר מפגישה שכן משום מה היה לצד השני דחוף נורא להגיע למיטה קודם... ובקשר שהתחיל כוירטואלי במשך כמה חודשים נוצרו באמת בסיס רגשי ואהבה (ולא רק התאהבות) לפני הפעם הראשונה שנכנסנו למיטה. וחוץ מזה, יש לנו עכשיו הרבה מזכרות (אי-מיילים, מכתבים, מתנות קטנות) דברים שנשכחים קצת כשהקשר הוא יומיומי. אה ודרך אגב, הוא ענה להודעה שלי באי.סי.קיו רק בפעם השלישית כי הוא חשב שאיילה זה שם מוזר...

Flash Button

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo18.gifכיף אמיתי...

האמת, שמה שאת אומרת פה ממש מדבר אלי. הרי איך התאהבתי באותה בחורה? זה התחיל מהקשר הרגשי, האופי שלה, וההתאמה שיש ביננו. אחרי שראיתי אותה במציאות, האהבה שלי אליה רק התגברה. כמעט כמו במקרה שלך

ayala26

New member
אז אתה חייב לספר לה ו-../images/Emo50.gif

אני רואה באהבה וירטואלית כ"שלב" ולא כ"דרך חיים" אהבה שנשארת וירטואלית לנצח היא, לדעתי, אהבה לא ממומשת וחבל לכן אני כן ממליצה לך: כן, קח את הסיכון ועלה שלב!

Flash Button

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo18.gifתודה לך..

אני מקווה שיהיה לי את האומץ!! וכמובן שאני יספר לכם מה יקרה..

SMG

New member
מניסיון? כן! ../images/Emo13.gif

בהחלט..!! רשמתי את הסיפור שלי בפורום.. האהבה הוירטואלית והאמיתית שלי חיכתה לי ארבעה בינינים לידי

GALI02

New member
בטח שכן!!!!!!!!!!

את החבר שלי מזה שמונה חודשים הכרתי דרך האינטרנט(פורום של תפוז למען הדיוק) ואני מאוד מאוד אוהבת אותו.
כך שאם אתה שואל אותי-לך על זה!!!!

למעלה