• פותח הנושא FFTL
  • פורסם בתאריך

FFTL

New member
פעם אחת, בואו נדבר דוגרי.

קהילה איכותית וחדשה, לא מחפשת(אל תפגעו) ילדים קטנים שמחפשים מוד "בנק" וחברים. אנו צריכים מנהלים, למי שבא מוזמן להרשם ולהתרשם שבת שלום! דוגרי.נט

just adiki

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo205.gif../images/Emo142.gif../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

CarmitF

New member
אני נוסעת לאילת!!

מתישהו חחח. אחותי עובדת שם כרגע והיא הזמינה את ההורים שלי ובהתחלה הם לא רצו לקחת אותי והיום אבא אמר שאני אבוא וזה יהיה בחודש הקרוב לסופ"ש!! איזה כייייייף
רק חבל שכדי להגיע מהמלון לעיר חייבים מונית אבל לונורא. חחח אני מאושרת כאילו לא הייתי שם שנים והייתי שם בסוף יוני

just adiki

New member
הו, אילת.

אני לא כזה מתלהבת ממנה
אני מעדיפה חופשה בת"א
בכל מקרה, תהני לך

CarmitF

New member
אני לא מתלהבת מאילת..

אני מתלהבת מזה שאני נוסעת דווקא אחרי שהמצב הכלכלי שלי משתפר חחח. ואני מקווה שאני אחזור מהסופ"ש ביום ראשון כי יום ראשון זה היום הכי לא כיפי.
ואני אפסיד מבחן בספרות או מתמטיקה. אני באמת מקווה שספרות..

just adiki

New member
הוו זאת בהחלט סיבה למסיבה...

להפסיד יום לימודים בשביל להיות באילת זה תענוג
בקשר למבחן אני בספק אם זה טוב. זכיתי פעם שהצבעתי ל/מסך הזהב' בטיסה זוגית לאילת. במקום לנסוע לאיזה בית מלון ולרבוץ מה שלא ממש התחשק לי [הייתי גם בכתה ח' אז זה לא הגיל בשביל נסוע לבד עם חברה או משהו] נסעתי עם אמא ליום כיף
. צללתי עם דולפינים עשיתי רחיפה [סירה שנוסעת ממש מהר מרחפת לי מעל המים
], היינו במצפה התת-ימי. עשינו מלא דברים היה גדול! אחד הדברים השווים[!!] יום כיף באילת!
. יום כיף מ-6 בבוקר עד 10 בלילה, זה היה ביום שהרגו את יאסין ובכלל לא שמענו על זה עד שחזרנו
היינו מנותקות לגמריייי...

CarmitF

New member
נראה לי שאני אוכל לעשות מועד אחר של המבחן..

ואני אפסיד יומיים-שלושה. התאריך עדיין לא סגור..

CarmitF

New member
בעצם אולי אני כן קצת מתלהבת..

זה כיף. זו אוירה שונה לגמרי מאשר בשאר הארץ כי היא קשורה כזאת חחח

just adiki

New member
מותר לך להתלהב...

כמה שנאי לא מתלהבת מאילת אני גם הייתי מתלהבת
..

למעלה