ערב טוב

../images/Emo66.gif../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif../images/Emo183.gifערב טוב../images/Emo188.gif../images/Emo22.gif

ערב טוב לכולם החורף בפתח כבר סוגרים את הקיץ כבר מוציאים מטריות ומחכים לגשם הראשון בחיפה
כמה דברים נחמדים-אם תפתחו ידיעות אחרונות בעמוד הראשון מופיע מורה לשלח מהבצפר שלי הקודם והעכשיו
קירח כזה.חח
אליסה אולי תבוא לארץ=סתם
אמ..אתמול בשמונה פתחתי הוט 3 והתחלתי לראות האוס וזה ממש מענין,ממש ממש מענין
אומנם לא הבנתי למה הוא מכור אבל זה תוכנית נחמדה
אמ..אני היום גלשתי במחשב ישנתי וחשבתי איך להעביר את הימים של השביתה-הצעות
אז קדימה..ערב טוב לכולם וספרו קצת איך עבר עליכם יום ראשון ה-21.10.07 ותכנונים לשבוע

YaEl 15

New member
חיחי ~~ מגיבה ומוסיפה..

לשלי - אהההה סוף סוף מישהו מבין ! תוכנית גאונית.. ! ולמה הוא מכור? שום הסבר שאני אתן לך, לא יהיה מספיק, כי זה משהו שבאמת צריך לראות.. אבל בעיקרון: הייתה לו מפרצת, שגרמה לאוטם בשריר הרגל, שגרם לחסימה של 4 ימים באספקה של חמצן לשריר הירך שלו, ו.. קרו עוד כמה דברים, והוא נהיה נכה. הנכות הזו, מלווה בכאבים איומים, ולכן הוא צריך (ורוצה, ברור) לקחת וויקודין (משכח כאבים נרקוטי) אם תמשיכי לראות, תשימי לב שבפרק הבא (אני מתכוונת לפרק הבא שמשודר בשבת, בש"ח, ולא הפרק של הערב) הוא מתאר את הכאב שלו ככה: "בימים טובים זה קרוב לבלתי נסבל, ובימים רעים - זה "שואב" ממך את את כל הכוח שלך לחיות" (התרגום גרוע, באנגלית ובנוסח המקורי נשמע הרבה יותר טוב..) כדרכם של תרופות נרקוטיות - הוויקודין ממכר, וגורם לפיתוח סבילות גבוהה יותר ויותר עם הזמן לתרופה, ולכן כל פעם צריך לקחת יותר ויותר, בשביל לקבל את אותה השפעה. יש אומרים שהוא לא "מכור", אלא רק תלוי פיזית בתרופה, ויש עובדה מוצקת לבסוס ההשערה הזו, אבל אני לא אעצבן אותך עם עוד פרטים. בכל אופן, אם את מתכוונת להמשיך לצפות, אז שתיהיה לך צפייה מהנה
יוו, אני מצטערת על החפירה !!!! ואיזה כיף לכם בחיפה !!!!! גם אני רוצה גשששששששששם !! האאא אני כ"כ רוצה.. אני מתה על החורף. חח.. אוקיי : אז, אתמול הייי ערה כל הלילה, דברתי עם חברה בטלפון ובאייסי, והיה ממש מצחיק וכיף... ואז הלכתי לישון קצת אחרי 7 והתעוררתי ב12 וחצי.. עוד 4 שעות יש האוס, ואני מנצלת את הזמן בדרכים דיי גרועות.. אהממ.. מחר יש לי דודים.. רחוקים. ו.. המשך השבוע פתוח. מקווה שיהיה טוב. ושהשביתה תמשך
ערב טוב לכולם !

לפעמים כדאי לקוות שהשביתה תיגמר

תחשבי על זה ככה:אם השביתה תמשיך נלמד בחופש הגדול ואת בכיתה י אני בטוחה שהבגרויות לא ישנו תאריך
וללמוד לבד בלי ביסוס זה מבאס ברמות
יאא..אני אראה שבת הבאה האוס-אבל אפשר עוד חפירה קטנה?למה בסוף הפרק הוא דיבר עם מישהו והזה אמר לו חג שמח והוא נראה רשע?[הוא אמור לו שמישהו חתם על אישור לתרופה והוא בעצם מת-המטופל] אז מה הקטע שלו
תודה יעל

YaEl 15

New member
בשמחה - אם יש נושא שאני אוהבת לחפור עליו -

זה זה.. אבל, שוב, ממליצה לך בחום להשלים את הפרקים שהפסדת... למרות שלא ניראה לי שאת מתעניינת עד כדי כך בשביל "להשיג" את הפרקים. אהממ.. הנה התשובה: בהאוס, אין רעים וטובים, זה אחד מהדברים היפים בה, יש מקום לפרשנות... אז מי שראית, הוא לא בהכרח "רשע", זה תלוי איך את בוחרת לפרש את הדמות שלו. קוראים לו טריטר, והוא שוטר שהאוס עצבן, ולכל הוא מנסה להתנקם בו, ולהכניס אותו לכלא. ווילסון (ראשון מימין) הוא חבר טוב של האוס, והוא פנה למשטרה ואמר שהוא יעיד על האוס למשטרה, ובתמורה השוטר טריטר ייתן לו עסקת טיעון שלפייה האוס לא ירצה זמן בכלא, בתנאי שהוא ייכנס לתוכנית גמילה ויתנקה מהוויקודין. קדי, (שנייה מימין) היא מנהלת בית החולים, ובסופו של דבר מחליטה לשתף פעולה עם ווילסון, ואומרת להאוס שעד שהיא מפסיקה לרשום לו וויקודין, ומשעה אותו מהעבודה בבית החולים עד שהוא ייקח את העסקה. האוס הולך הביתה. דיי מהר הוא מתחיל לקבל את הסימפטומים שמקבלים כשנגמלים מתרופה נרקוטיית - כאבי ראש, בחילות, הקאות, וכמובן - הכאב ברגל. האוס לא יכל יותר, ולכן עשה כמה דברים מטורפים. למשל, חתך את עצמו חיתוך משחרר אנדורפנים (לא יודעת אם ככה כותבים) במוח, וזה גורם להרגשה של הקלה בכאב, וגם - ופה אני מגיעה לשאלה שלך, גנב תרופות של חולה של ווילסון. כידוע, חולי סרטן בשלבים האחרונים, מקבלים משכחי כאבים. החולה של ווילסון, לארי זבולוצקי, מת. האוס הלך למרפאה, ואמר שהוא צריך לאסוף לחולה את התרופות שלו. האוס התבקש לחתום בספר שהוא לקח את התרופות, ובגלל שהוא כבר חווה תופעות גמילה קשות, הוא עשה את זה בלי לחשוב יותר מידי.. הוא לא חשב שאולי טריטר מנהל מעקב על המרשמים במרפאה. כשטריטר גילה את הרישומים במרפאה, הוא לא היה צריך יותר את העדות של ווילסון, ולכן, כשהאוס הגיע לטריטר לקבל את העסקה, היא כבר לא הייתה בתוקף. מקווה שהבנת. אם לא, את יותר ממוזמנת לשאול
חח.. ואם גליה קוראת - אני מצטערת, לא יכולתי להסביר מי זה מי בלי לשים תמונה

מצטערת אבל אין תמונה../images/Emo10.gif

אז ניסיתי להיזכר לבד בדמויות מה שקצת סיבךל ותודה על ההסבר החופר אבל הסבבה
את האמת,אם סמולוויל קשה לי להשיג נראה לי שהאוס יחכה אני אנסה לראות את זה כל שבת אולי אם אני אצפה עם אימי אז יש מצב שתראי אותי מכורה לזה-או אותה
תודה

always be me mc

New member
ערב מצויין../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

המ. מאז שחזרתי האמת לא עשיתי הרבה אלא דבר ראשון השתלטתי על האינטרנט כהוגן
דבר שני אכלתי :) דבר שלישי התחלתי לעבוד על סירטון המקליז שלי
ולמרות שבעיקרון אני לא עושה הרבה זה דווקא שינוי מרענן לעומת היום בעבודה שבה עשיתי הרבה מאוד
אז זהו בעניין הזה. האמת הייתה אמורה להיות לי איזו ישיבת צוות הערב אבל היא בוטלה בגלל שהמנהלת לא הרגישה טוב :( אז אני פנויההההההה ועושה מה שבא לי. איזה כיף :)
באשר לתיכנונים השבוע אז האמת שאין לי אבל לא נורא
(אפשר תמיד לקבוע משהו
) ושיהיה לכולנו ערב נעים וכמובן שגם שבוע
ואדם מחר ברשותך אני אגיב לדיון החופררררר

spelling

New member
בוקר טוב!../images/Emo122.gif

אז ככה אתמול ב 3 הלכתי לחדר כושר... הלימודים התחילו ב 5... חברים...4 שעות מתימטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שעה שאלות הגיון-רק חבל שהן בלי הגיון! שלחתי לאחותי אסאמאס באמצע אמרתי לה --"בשביל לנקות חלונות בעזריאלי צריך פסיכומטרי?"(חח כי יש שם המון חלונות) אז היא אומרת לי.."עזוב עם המראה שלך חשפנות תרוויח יותר כסף"...ואז סיכמנו שאני ימשיך לבכות אבל ינסה להוציא מעל 700 לא נורא נכון??????הכל עובר חביבי! יום ומחר חופש חופש! סה"כ מקווה שיהיה יום נחמד לכולנו... ותענו על הדיון!

למעלה