עזרה!!!

../images/Emo66.gif../images/Emo53.gif עזרה!!!

שלום. שמי רוני ואני צריכה לעשות פרסומת כפרויקט לשיעור תקשורת בבית הספר שלי. כבר חשבתי על רעיון נחמד לפרסומת אבל הבעיה היחידה היא שרוב הפרסומת מורכבת מהאפקטים שכנראה יצטרכו לעשות אותם במחשב. רציתי לשאול אם יש תוכנה מסויימת שאני יכולה להיעזר בה כדי לעשות אפקטים כאלו לפרסומת שלי ומה שמה.

GGOODD

New member
קודם כל...

לפני שאת קופצץ לאפקטים במחשב, אני מנסיוני למדתי, שלמרות שלפעמים אתה רוצה לעשות דברים מפוצצים, כמו אפקטים מרהיבים וכו'... לפעמים אתה יכול להשיג תוצאה הרבה יותר טובה ולהעביר את המסר גם בלי להשתמש בכל האמצעים הללו וזה גם יוצא יותר טוב בד"כ... עכשיו, אני לא יודע בדיוק מה הפרויקט ויכול להיות שבאמת את צריכה להשתמש במחשב, אז אולי תרשמי כאן לאיזה אפקטים למשל את מדברת, ואז נוכל להפנות אותך לתוכנות בהתאם... (תצייני גם, איך את עורכת את הסרט ועם איזה ציוד את מצלמת...)

...

טוב מכיוון שאני בכיתה ח' הציוד שייך לבית הספר ואין להם הרבה ציוד. הפרויקט הוא להכין פרסומת של 30 שניות שבו מעבירים מסר לעתיד. הקבוצה שלי החליטה לעשות פרסומת על איכות הסביבה. כבר חשבנו על הפרסומת ועשינו סטורי בורד. הקטע בו צריכים לפי דעתי אפקט הוא שהמצלמה מתרחקת מהדמות הראשית של הפרסומת ואז רואים שהיא נמצאת בכדור בדולח. האם אפקט זה בכלל אפשרי? האם זה נראה מוגזם?

videokid

New member
נשמע לי כמו עבודה ב MAX או MAYA

נשמע לי שקצת נסחפתם באפקטים. אם יש לך מישהו בכיתה שיודע לעשות אנימציות על תכנה כמו 3D STUDIO MAX או MAYA אז קדימה לעבודה. אם לא - זה לא אפשרי, כי ללמוד את התכנה רק בסיס זה לפחות כמה חודשים...

למעלה