יום שישי ה13

§eyal§

New member
יום שישי ה13!

עומד להגיע! טוב, אז השאלה שלי היא: מה מיוחד ביום הזה? מה קרה שם? למה זה היום שבוא יש סרטי אימה? דרך אגב, ראיתי שאין סרטים משהו משהו ביום הזה...

VAMPhantom

New member
לוח../images/Emo124.gifיום שישי ה-13../images/Emo124.gifהמלא!

זוהי הודעת מידע בלבד!
(אין צורך להגיב או לנצל"ש הודעה זו!) נא לשדרג הודעה זו כהודעה עליונה קבועה, לפחות עד תום סו"הש הנוכחי, תודה. זהו הלוח המלא של HOT. זהו הלוח המלא של YES. וזוהי התוספת לצופי ערוץ MGM!
נ"ב: חלה טעות קטנה בלוח של MGM, יום השידור של סטיגמטה הוא בשבת!.

VAMPhantom

New member
הסבר באופן כללי:

יום שישי ה-13 - זה בעצם אגדה אורבנית ישנה, שהתפתחה עם השנים. בימים עברו, בד"כ קרו לאנשים בודדים מקרים ותופעות מוזרות שדי נחשבות לעין-רעה. כמובן שמיותר לציין, שעצם התאריך הוא פשוט: יום שישי, היום הראשון הפותח את סו"הש, עם שילוב המספר שמסמל בנצרות כביש-מזל. מאמין שאם מישהו יחקור
עוד יתברר ששוב בעצם, הנוצרים מצאו דרך לערב את היהדות לענין עסק הביש שביום זה במיוחד...

morgold

New member
למגרש השדים לא יהיה שידור חוזר

מתישהו? יום ראשון? שני? שלישי?

DAN1EL

New member
../images/Emo4.gif

זה באמת היה זה בסוף... וואי איזה סרט מעפן. עוד סרט בסדרה שלא משתווה אפילו בקצת לסרט הראשון והמעולה משנת 1984. השחקנים גרועים, הדמויות מגוחכות. עד כאן זה כמו רוב סרטי האימה עם נערים, אבל זה גם לא היה מפחיד! האווירה הייתה ממש לא מפחידה, היה יותר דגש על העל-טבעי וקצת חבל, התסריט היה טיפשי, הצילומים היו מוזרים מדי, כמעט כל השוטים היו מאוד לא מקובלים ואין לכך שום הצדקה. כנ"ל לגבי העריכה. הילדים לא היו מפחידים בכלל בניגוד לסרטים קודמים, והם שיחקו די גרוע לעומת הילדים בסרט הראשון ששיחקו טוב. אפילו לא היה לי כוח לראות עד הסוף. זה לא הפחיד בכלל וגם לא היה מעניין. זה עדיין לא גרוע כמו הסרט השישי בסדרה ("ילדי התירס 666"), אבל גם זה היה גרוע ביותר. חבל, חבל מאוד. נ.ב. יום שישי ה-13 שמח לכולם

מגרש השדים ממש לא מפחיד

הסרט פשוט מ-ש-ע-מ-ם הוא יותר מצחיק ממפחיד.. הוא רק מלחיץ מידי פעם..אבל ממש לא מפחיד הוא די מגעיל..
ומי שלא ראה לא ממש הפסיד משהו

OnlyLeigh

New member
../images/Emo58.gif זה סרט יותר -טוב- ממפחיד

אבל הקטע שהיא יורדת במדרגות עם הידיים והרגליים הפוך כמעט גרם לי לחרבן בתחתונים מרוב פחד!!!

cj20

New member
../images/Emo45.gif פשוט זוועתי הסרט הזה

במתכונת סרט אימה עם נערי מתבגרים שטופי הורמונים. ממש כאילו מישו כתב הוראות לכזה סרט:
קח X בנים חתיכים וY בנות כוסיות, אחד מהם בתור הגיבור צלם לפחות סצינת סקס אחת, לא משנה מתי הרוג את כולם חוץ מהגיבור/ה ... פשוט זוועה.. הרביעי לעומת זאת לא כ"כ גרוע, אם יצא לך אז תראה, ולו רק בשביל לראות את נעמי ווטס כ"כ צעירה. לסרט היה המון פוטנציאל לדעתי, הילדים היו די מפחידים. פשוט לא פיתחו את העלילה כמו שצריך..

DoctorSatan

New member
זה גם קשור לישו:

כשישו ערך את הסעודה האחרונה, לפני שנתפס על ידי הרומאים, הגיעו 12 אנשים לארוחה ויהודה איש קריות, האיש שבגד בישו, הגיע אחרון לסעודה ומספרו היה 13. מה גם שישו עצמו נצלב ביום שישי, אז אפשר להבין למה הנוצרים מאמינים שזה יום רע...

Thestral

New member
לאלאלא סיבכתם.../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

ישו ישב במקום ה13 בסעודה האחרונה ונצלב ביום שישי. מאז היום הזה הוא היום של כל המכשופות מכשופים שדונים מנהלת הפורום(
) וכל השאר

VAMPhantom

New member
אז אני כל השאר?../images/Emo3.gif

וכן אמרתי נכון: רבים מאמינים שקורים דברים נוראים ביום הזה, בגלל מקרים בעבר...

../images/Emo66.gifאני רואה שכבר הרבה

אנשים סיפקו לך מידע בנושא אבל בכל זאת, מכיוון שאני מכינה משהו מיוחד לפורום שנקרא "ספיישל יום שישי ה-13" שכולל הרבה דברים על היום, אז כדאי לחזור לפורום ביום שישי לראות את הספיישל הענק שכבר עבדתי עליו שבוע...

למעלה