יום שישי ה13

uberat

New member
למען האמת

ביום שישי, 13 באוקטובר 1307, דאגו האפיפיור ומלך צרפת ג'ון "היפה" לעצור את כל אבירי מסדר הטמפלרים (אבירי ההיכל) באשמות שהאבירים בזו לנצרות ועבדו בהמה שטנית בשם בפומת (Baphomet). מכיוון שאבירים המסדר נחשבו לבעלי כוחות וידע מיסטי עצום, עלו מיד החששות שרוחותיהם של האבירים, שהוצאו להורג בתלייה ובשריפה, יינקמו על העוול. מכאן עלתה הדעה שרוחות רעות תוקפות במיוחד ביום שישי ה-13. מאוחר יותר, בערך 100-200 שנה אחר כך, בזמן שריפת המכשפות המסיבי באירופה, התווספה לתאריך גם השמועה שביום שישי ה-13 נפגשות המכשפות סביב הר מסויים (ההר שעליו נפל השטן מגן עדן) בגרמניה, ומכינות את עצמן ל"שבת השחורה". המפגש נקרא וולפורגיסנכט. ליאור

../images/Emo66.gif../images/Emo58.gifיום שישי ה13../images/Emo58.gif

ברוכים הבאים לספיישל יום שישי ה-13 לפורום סרטי מתח ואימה (461). כפי שכולנו כנראה יודעים, מהכותרת או סתם בדיקה מהירה בלוח השנה, היום זהו היום המיוחל אליו חיכינו. בספיישל זה תוכלו למצוא ביקורות על סרטי האימה המשודרים בערוצי HOT (בהמשך היום) וכמובן תאוריות שונות לגבי האוויריה האפלה של היום המיוחד. מקווה שתהנו מהספיישל ואל תשכחו, אתם מוזמנים להגיב על הנכתב בשירשור זה

../images/Emo66.gif../images/Emo58.gifאמונות טפלות../images/Emo58.gif

The Superstition Behind Friday the 13th - האמונות הטפלות מאחורי יום שישי ה-13. (מאמר מתורגם) זה משונה איך החברה הגיע למצב בו היא מסכימה ב"אמונות טפלות" בלי לפקפק או לשאול שאלות. תלך לכל מלון במדינה וכמעט שלא תמצא קומה שבה מופיע המספר 13. לעומת זאת, אם תגיע למלון באיטליה, אתה תגלה שעל המספר 13 לא דילגו. קמע זהב עם המספר הזה ניתן לילודי איטליה בכדי להבטיח מזל טוב ושיגשוג כאשר הם מתבגרים ומתפתחים. השאלה הנשאלת היא, למה חשדות אופפות את המספר? יתר על כך, אי פעם תהית מה הופך את יום שישי ה-13 ל"רשע"? (הערה: יום שישי ה-13 נחשב ליום של מזל רע ורוע לפני הסרטים). ישנו מגוון רחב של תאוריות סביב המספר 13. כיוון שלנצרות הייתה השפעה אינטנסיבית על החברה, אנחנו נבחן זאת קודם. ב"ארוחה האחרונה" היו 13 אורחים. חלק מאמינים שישו היה האורח ה-13 בארוחה, שהתרחשה בדיוק לפני צליבתו. זאת תאוריה גדולה אשר ניתנת לוויכוח, אולם. איך אדם יודע מאיפה להתחיל לספור? הרבה בחרו בציור "הארוחה האחרונה", שוכחים שציור זה נוצר לפי פירושו של האמן לאירוע בו לא נכח. הציור תיאר חסידים ואת ישו ליד שולחן, אך עדויות הציעו שהארוחה האחרונה לא נערכה ליד שולחן. למדי, המשתתפים הושבו על האדמה. (בגלל האקלים בישראל, באותו הזמן, הציעו שהם ישבו על האדמה כדי להתקרר). יתר על כך, השאלה היא מאיפה להתחיל לספור (בהנחה שהתמונה נכונה)? אם אחד יתחיל לספור מיהודה, ישו נחשב לאורח ה-13. בניגוד לזאת, אם נתחיל את הספירה מישו, זה אכן יהיה יהודה שיחשב אורח מספר 13. שני האפשרויות תורמות למיסתוריות סביב המספר 13: ישו, מכיוון שהוא נצלב לאחר הארוחה, יהודה, מהסיבה שהוא נחשב לבוגד של ישו. בנוסף, אף על פי שאין זה הוכח, אחדים טוענים שקיים שבט 13 בישראל. התנ"ך טוען ל-12 שבטים בלבד, ואחוז גבוה של נוצרים ויהודים מכחישים את האפשרות שהיה קיים. לעומת זאת, כמה מודים שקבוצה, בכזב, הזדהו שהם שייכים לשבט ה-13. החברים בשבט תויגו כ"מכשפות" ו"מכשפים", קבוצה רעה שנקבעה בכדי להרוס את מאמיניו של אלוהים. כמובן שדבר זה לא מקנה טובה למספר, ומוסיף עוד תעלומה נגד כישוף. העובדה שהרבה אנשים לא שמעו אי פעם על השבט ה-13 הופך את ההסתברות על תיוג ה"מכשפות" לדיוק נמוך ביותר. יום שישי ה-13 מובא בכך שבוחנים שישו נצלב ביום שישי. ברור שאחד אמור לבחור בקבלת התאוריה, יום המקושר למיתה של המושיע מוביל להנחה שמזל רע מעסיק את התאריך המיוחד הזה. נאמר גם שביום שישי אדם וחווה אכלו את הפרי האסור. יתר על כך, יום שישי בעבר נחשב ליום השישי בשבוע, עד בזמנים שהתרחשו לאחרונה יום זה נהפך ליום החמישי. 6 הוא המספר התנכי שמקושר לאדם, מיוחס לשטן. המספר 3 נחשב לשילוש הקדוש בנצרות, בגלל זאת המספר 6 שנקשר לאדם, 666 סומן כמספרו של החיה. (שילוש המספר 6 מסמל את אלוהי האדם, השטן). הקשר הזה בין השטן מוסיף ל"שמו הטוב" של יום שישי ה-13. [בנקודה זו אני רוצה לציין, שבדת הנצרות מניחים שכל בני האדם נולדו כחוטאים ובגלל זאת ההשערה הכתובה למעלה. השערה אשר נוגדת את דת היהדות שדווקא לא רואה במספר זה דבר רע לדוגמה בנים חוגגים בר מצווה בגיל 13.] כל חודש עם יום שישי ה-13 חייב להתחיל שיום ראשון הוא הראשון לחודש. סקרנות מביאה לשאלה שמסמלת קווים של הבחנה שרק חודשים המתחילים ביום שאלוהים החליט לנוח (ראשון), אחרי ש"יצר את העולם" הניב יום שכזה, שדוני, רשע ובלי מזל. בהמשך, אולי שנרחיק הלאה אל העבר מהשפעה נוצרית, מקרה מיתולוגי מציג: במשתה בולהלה, שם היו 12 אורחים, לוקי, אל הרמאות, הפריע ונהפך לאורח הלא מוזמן, האורח ה-13. במיתולוגיה הסקנדינבית, באלדר היה אל האור והיופי. האל האהוב ביותר, הוא היה הבן של אודין ופריג והבעל של נאנה, אלת הירח. באלדר נהרג על ידי בגידתו של לוקי. בגלל השפעתו של לוקי, חזרתו של באלדר מהחזקתו של גיהנום, היה משימה בלתי אפשרית. הגהינום דרש שכל היצורים החיים יתחננו שאלם יחזור. כולם נענו חוץ מט'וק (לוקי בתחפושת), שסירב לבכות מהכרח שבאלדר ישאר בהחזקתו של גיהנום. ישנם 13 חברים שיוצרים מפגש וויקאני/פאגני כדי ליצור את המעגל במלואו. 13 נחשב למספר הקדוש כי הוא מציג את כמות ירחי השנה (13 ירחים מלאים). ושם שיערו ש-13 זה המקסימום של מספר האנשים היכולים להתאים בנוחיות למעגל המסורתי. 6 גבר-אישה זוגות וכומר או כוהנת. זה לא מפתיע שמבינים שהמספר 13, הוא המספר הקדוש בכמה ממסורות הפאגן, בגלל זאת נחשב למספר רע בידי הנוצרים הראשונים. לא לקח הרבה זמן עד שהמנהיג הדתי המציא דוגמה (dogma=אמונה או הנחה שמקבלים כאמת מוחלטת .) מונה כהמספר הקדוש של הפאגן. השאלה הוצגה כך: אם המסתוריות סביב המספר 13 אינה דוגמה (ע"ע) שהומצאה, למה מלונות מחזיקות חדרים שתויגו במספר 666#? למה המספר גם הוא אינו הושמט? לאמונה טפלה שהתפשטה לאורך הזמן בטח היא סיפקה מקור השפעה. הבחינו שוב, המספר 13 נחשב למזל טוב באיטליה, הבית של הכניסה הקתולית הרומית, שהתפשטה משאר הנצרות כקונפליקט פוליטי או אי הסכמה תאולוגית. עוד דוגמה, יום שישי נחשב ליום הקדוש לסקנדינאבים ולמוסלמים, שניהם החשבים לאויבים של הנצרות. למקסנה, יום שישי ה-13 הנחשב ליום של רוע נוצר בכדי למנוע ממאמינים לעזוב את דרך הנצרות, להפיק פחד כנשק כופה. מכאן, אפשר לראות שה"מזל הרע" המקושר ליום שישי ה-13 מגיע מכך שאנשים מניחים שהתאריך ניסע עם רשע. בגלל זאת, כל הדבר רע שקורה בתאריך נהפך להנחה שזה האפקט של רוע על-טבעי. המזל של חוסר מזל שניתן למספר לאט מוחדר למוחו של האדם לתחום של The boogie man (איך אפשר לתרגם את זה?
) כל האמונות הטפלות הבנויות על יום שישי ה-13 הם תרגילים פוליטים, בגדול חלק ממנהיגי הדת הנוצרית (אבל בטוח שלא היחידים), שהטו את המאמינים מללכת בדרכים רוחניות אחרות.

../images/Emo66.gif../images/Emo58.gifהמלצות../images/Emo58.gif

יום שישי ה-13 כבר כאן והגיע הזמן לשכור סרט אימה בנוסף לשידורים בערוצים השונים. בא לכם להמליץ על סרט מיוחד שאהבתם שיתאים לאווירה המיוחדת של היום? שתפו אותנו

elenwee

New member
לשכור את פרוייקט המכשפה מבלייר

סרט טוב (אפילו אני מפחדת לראות אותו) אגב יום שישי ה-13 מפחיד לכולם...

orian13

New member
../images/Emo13.gif היי כנסו רגע...בקשר למגרש השדים

לפני כמה עמודים כתבתי שאני ממש רוצה לראות את הסרט ואני עדיין רוצה אבל החמצתי אותו אתמול!!!!!
אז השאלה- מישהו יודע אם משדרים את הסרט שוב??!!?!? פליזזז למי שיודע זה חשוב אני חייבת לראות את זה יש לי HOT ויש לי את כל הערוצים כולל MGM אז בבקשה למי שיודע- שיכתוב תודה רבה רבה רבה

DoctorSatan

New member
אני ממליץ על מרתון סרטי סטיבן קינג

במיוחד בית כברות לחיות, מיזרי, הניצוץ, וכל סרט בעצם שמבוסס על ספר של הסופר הדגול.

§eyal§

New member
אני ראיתי אותו וזה חרה של סרט!!!!

הוא פשוט מ-ש-ע-מ-ם!!!! הוא מאוד איכזב אותי. ובקשר לשאלה שלך, יהיה השבוע שידור חוזר לזה, אני זוכר שראיתי. לא זוכר איזה יום אבל יהיה לזה השבוע. תיבדוק במדריך התוכניות בhot.

../images/Emo66.gifתוכל לפרט בנוגע לציפיותך

מהסרט? לי אמרו שהוא נורא מפחיד ואתמול רציתי לראות אותו אבל נרדמתי

§eyal§

New member
אני בדיוק חשבתי כמוך עד שראיתי אותו

ואני אומר לך- מפחיד, הוא בכלל לא!!

NiKi†a

New member
לא נכון!

סרט ע-נ-ק, אחד האהובים עליי. לדעתי הוא ממש מפחיד ואני מאוד נהנתי..
אבל כל אחד והדעה שלו, גם אבא שלי אמר שהוא פאקינג משעמם :).

pertal

New member
למי שיש יס, הם שמו רצועת שידורים נח

נחמדה(אבל ציפיתי ליותר) אממ אני מכיר את כ 5 הסרטים (טוב חוץ מהראשון :) ) והם סרטים מצויינים במיוחד בית 1000 הגופות (סוף סוף תירגמו סרט כלשהוא איך שזה באנגלית) חר כך תהיה את סדרת הצלצול היפני הראשון השני והאחרון שמספר על הקללה. אמממ התאכזבתי מזה שיס החליטו לשדר סרטים רק בלילה יום שישי ה13 ומכיוון שיש להם רק ערוץ אחד לנושא אז רק חמישה סרטים ואילו בתבל המניאקים האלה משדרים גם בשבת ונראה י גם בחמישי על גבי כמה ערוצים (אבל חרא סרטים) באמת אין לכם סיבה לקחת סרט בווידאו למי שיש יס כי באמת הסרטים האלה מצויינים. אם אתם רוצים קצת "לשפר" את רצועת השידורים של יס הייתי אומר ככה: (פשוט משנה כמה סרטים ב5 שיס משדרים זתומרת שלדעתי אפשר לקחת בווידאו) 1) IT במקום הסרט המוזר הראשון 2( בית 1000 הגופות 3( הצלצול 1 4( המנסרים מטקסס (רק הראשון) 5( ואז לחזור לסרט האחרון של הצלצול שמן הסתם כנראה השני יעלה למסכים בטח באמריקה מתישהו... וזהו, זו לדעתי אחלה תוכניה, (צריכים קצת הפסקה בין בית 1000 הגופות למנסרים :) ואם מישהו כן יקח מנסרים ולא ראה עדיין, אני מבטיח לו שהסרט הזה הרבה יותר מפחיד מכל סרט אחר שהוא ראה (לא כולל שואת הקניבלים וכל השטויות האלה שיותר מגעיל)

../images/Emo66.gif../images/Emo58.gifצעקה 1-3../images/Emo58.gif

אתמול, או ליתר דיוק היום צפיתי ב"צעקה". אני חייבת להגיד שזאת הפעם הראשונה שצפיתי בסרטים האלו, תמיד חשבתי שהם קצת מטומטמים, נועדו לעשות פארודיה על סרטי אימה (שזה באמת יעודם האמיתי) אבל נכנעתי לבסוף, קל לשכנע לראות סרטי אימה. לפני שאתם קוראים את הביקורת, היא מכילה ספויילרים בנוגע לסרטים אז החליטו אם אתם רוצים להמשיך לקרוא.
צעקה 1: בתחילת הסרט אנחנו רואים את דרו ברימור עם שיער בלונדיני קצרצר (זאת רק אני או שזה לא מתאים לה? עדיף לה את התספורת סטייל מלאכיות של צ'ארלי או 50 דייטים, רק לא זה
) מחממת קצת פופקורן כשצילצול הטלפון מפתיע אותה. היא עונה ונקלעת לשיחה עם בן-אדם חטטן ביותר שלאחר מכן מתגלה כרוצח אכזרי[?]. השיחה מתגלגלת לטריוויה על אהובה הספורטיבי שלא נראה כל כך ספורטיבי ועל חייה שלה. אני מניחה שלפי התשובה שלה היא לא באמת חובבת סרטי אימה כדי לדעת שזאת האמא של גייסון היא הרוצחת בסרט "יום שישי ה-13" הראשון, אבל הלחץ משפיע שיש לכם רוצח על הקו והחבר במרפסת פצוע קשה. בקיצור, לבסוף סופה כמו של המן, על עץ. ההבדל היחידי שהקרביים שלה היו בחוץ. כך מתחיל סרט האימה המצחיק ביותר שראיתי. אתם בטח שואלים אותי מה מצחיק בסרט אימה, הבעיה היא שראיתי את מת לצעוק/לצחוק 1 והכל הצחיק אותי, הערתי את ההורים מהצחוק המופרע שלי, טוב אני די בעייתית בלילה
. הסרט מספר על נערה ששמה סידני שהאמא שלה נרצחה לפני כשנה מהיום שהסרט מתחיל, בידי רוצח אשר כביכול נמצא בכלא ועומד בתור להוצאה להורג. כרגע היא מתמודדת עם האפשרות ששלחה את האיש הלא נכון לבית המאסר לאחר שסדרת רציחות מתחילה. סרט חביב ונעים המלווה בהערות מתוחכמות כמו "סרט לא לילדים מתחת לגיל 13 בליווי הורים" ואחריו חשיפה קטנה מצד השחקנית - דבר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי אבל כנראה מעביר את הזמן ופשוט מרגיע את המצב עד לסצינת המתח/רצח הבאה. הסוף קצת היה נדוש, להגיד שרוצחים תמיד מתעוררים ואז שהוא יתעורר? זה הריסת אפקט ההפתעה ועוד סימן לכך שסדרת צעקה היא בעצם פארודיה על סרטי אימה. עוד סימן לכך הוא הילד בשם רנדי אם אני לא טועה שיש לו ידע נרחב לגבי סרטי אימה ומשום מה תמיד עוזר עם עצות מחוכמות לגבי רוצחים וקישורם בסרטי אימה שונים. הקטע הכי מטומטם בסרט הוא שטייטום מנסה לצאת דרך הפתח של החתול, כאילו היא באמת חשבה שהיא תוכל לצאת? הכי אהבתי את ההופעה המדהימה של מתיו לילאד, עם פניני החוכמה המצחיקים שהעניקו לתפקיד ששיחק... "אני מרגיש קצת מטושטש" לאחר שנדקר כמה פעמים מחברו השותך לרצח, בילי. "ההורים שלי יכעסו עליי" לאחר שנודע לו שפעילות כזאת (רצח) נגמרת במשטרה. השחקן מדהים ואני ממליצה לראות עוד סרטי שהוא שיחק בהם (13 הרוחות למשל). ציון:
- בגלל שצחקתי
(מתוך 5)
צעקה 2: הסרט מתחיל בהקרנת הבכורה של הסרט דקירות (מי שחשב על השם הזה, יבוש לו). אנחנו מתמקדים ב-2 דמויות שלא ממש קלטתי את שמם עומדים בתור לקולנוע לאחר הצקות נשנות מבת הזוג לגבי סרטי סנדרה בולוק. הם לבסוף נכנסים לקולנוע שבדרך הם מקבלים תחפושת מגניבה וזוהרת של הרוצח הרישמי מהסרט. בסופו של דבר הבחור הולך לשירותים ונדקר באוזנו שניסה להקשיב לפעילות בתא הקרוב, עכשיו מי אמר שלא מלמדים מסרים חינוכיים בסרטי אימה? המסר: אל תצוטטו לאנשים בשירותים, יכול להיות שיש להם סכין. אחר כך עוברים לבחורה שאם אינני טועה היא אשתו של ויל סמית'. האיש המחופש שמתישב לידה מתברר כהרוצח והוא דוקר אותה באכזריות בזמן שהקהל צופה ולא פועל בנידון - זה היה הקטע הכי רציני בכל הסרט. כיום הרבה דברים קורים מול קהל ואף אחד לא פועל בנידון וזה מאוד עצוב שזה כך, אני בטוחה שמישהו לא היה רץ לעזור שהוא רואה רוצח שוחט מישהו בפינה מהפחד שזה יקרה גם לו. הקטע מראה כמה אנשים עיוורים למתרחש סביבם למרות שזה באמת קצת קשה להחליט אם זה אמיתי או לא כאשר אלפי מבוגרים המתנהגים כמו ילדים רצים בתחפושות ודוקרים אחד את השני בסכין מזויפת. הסרט מספר על סינדי (כמה מפתיע
) שהיא לומדת בקולג'. חייה לבינתיים מסודרים, יש לה חבר נחמד (זה מ"גולשים בזמן) שאוהב אותה, הלימודים שלה משגשגים בכך שקיבלה תפקיד חשוב בהצגה ובינתיים השקט בחייה המשיך עד לאותם מקרי רצח שונים. כאן מתחיל המסע שגורר כמה קורבנות חשובים כמו רנדי שניצל מהסרט הראשון. פה אני רוצה לציין שזה הסרט שבאמת ביסס את התיאוריה שלי לגבי "הרוצח-הוא-הצלם" הרי הרוצח צילם קטעים מסויימים והקרין אותם בזמן שדיואי וגייל משתעשעים ושוכחים שהרוצח חופשי! אבל לא משנה, נמשיך... קטע אחד שעיצבן אותי ביותר היה הקטע עם המכונית. לאחר שהבנות נחטפו עם מכונית משטרתית והצליחו לצאת בחיים לאחר שהתנגשה וגם מהמסלול הארוך של לעבור מעל הרוצח (אחותי אמרה שהוא יתפוס אותם מאחורה ואני אמרתי לה שאם זה יקרה אז זה לא היה סרט אימה
) אז היא חייבת לבדוק מי זה? היא יכלה להציל את החברה שלה אילו התעקשה לראות מה קורה מאחורי המסכה. בקיצור, הרבה אנשים מתים עד שהיא מגלה שהרוצחים הם אמא של בילי והידיד המטורלל בחבורה שלה. עוד פעם הרסו את הסוף בהתעוררות הלא מרשימה. ציון:
- בגלל שראיתי את נל מ"אלי מקביל" עם גבות ענקיות ולא הפסקתי לצחוק
(מתוך 5)
צעקה 3: אני חייבת להודות שזה הסרט הכי פסיכולוגי מכולם. הרוצח עובד על הצד הריגשי של סיד וגורם לה לתהות על עברה של אמה ועל היותה בחיים כיום. הסרט מתחיל עם רציחת חברתו של קוטון[?] ורציחתו העצמאית. את הסצינה הזאת ראיתי לפני הרבה זמן והיא גרמה לי לתופעת "לא-מתרחצת-שאני-לבד-בבית". הייתי אומרת שהיה אפשר לפתוח את הסרט בצורה יותר יפה ומעודנת אך הצורה המלאה בדם מזוייף גם מתאימה
הסרט הזה הוא הסרט האחרון בטירלוגיה. סינדי מבודדת מהעולם בביתה שלה ביער עם אזעקות שונות שלא ממש מועילות לאחר שהרוצח מצע את המספר שלה. הרוצח מתחיל לרצוח את השחקנים שמשחקים את הדמויות בסרט "דקירות 3" (לא דילגתם על סרט? אני לא ראיתי שום הכנות לסרט "דקירות 2".) לדעתי זהו הסרט הכי טוב מהשלושה, זה היה הרוצח הכי חכם מבין כולם. תיחכום "הבית-מלא-בבנזין-אז-אני-אכבה-את-האורות-שידליקו-מצית" היה הקטע האהוב עליי. סצינת הרדיפה עם התפאורה של העיר הישנה שלה גם הייתה יפה ומעניינת. הקטע הכי טיפשי בסרט היה הקטע שרנדי השאיר קלטת ודיואי רושם מה שהוא אמר, כמה עלוב זה יכול להיות? הרי בסרט אימה לא כיף לחלק את התשובות ישר בהתחלה. הסוף היה מאוד מפתיע שמגלים שהאח החורג שלה הוא בעצם הרוצח שהמניע המושלם שלו שהחיים שלו היו גרועים ביותר והיא קיבלה הכל... בוהו, תתגבר על זה! סך הכל לא קיבלו אותך למשפחה, זה מניע להרוג את האמא אבל את סינדי? למרות שחיכיתי שיהרגו אותה כל הסרטים, היא די מעצבנת. ציון:
- כי הרוצח הסופי שאחראי על כל הרציחות בכל הסרטים בקישורים שונים היה סוף נחמד מאוד. (מתוך 5). לבסוף אני חייבת להגיד שהרבה פעמים בסרט רציתי להגיד, "מה את מטומטמת? (סליחה היא כן מטומטמת, המשיכו במשפט) למה את הולכת לשם? זה נוגד כל היגיון אפשרי!" אבל גיליתי שגם אני הייתי עושה את זה, הולכת בעקבות הרעש מקווה שאני יכול להתחמק או להרוג את מה שזה לא יהיה, זה הטבע של הבן אדם ולסוף הביקורת מסר חשוב ביותר בנוגע לקטע האחרון: "הסקרנות הרגה את החתול"

DAN1EL

New member
אני אוהב את צעקה ../images/Emo13.gif

הראשון כמובן. ההמשכים לא משהו בכלל. תמיד כששואלים אותי מה הסרט שאני אוהב למרות שאני יודע שהוא טיפשי, אז התשובה היא צעקה. זה סרט כל כך מצחיק, מודע לעצמו, דיאלוגים קורעים, וגם אימה. במיוחד בסצינת הפתיחה הבלתי נשכחת עם דרו בארימור. ראיתי את הסרט כבר מי יודע כמה פעמים ואני מכיר אותו בעל פה. אתמול לא יצא לי לראות, רק כמה קטעים מהשני, אבל אולי אני אראה היום בוידיאו.

גם אני בדיוק ראיתי את הסרט.

בת' קיבלה הצעה לצעקה 4 והיא לא הסכימה אז יכול להיות שיהיה אבל עם שחקנית ראשית אחרת.

למעלה