יום שישי ה13

orian13

New member
סליחה שאני מטרידה אותכם עם זה..כנסו

סליחה שאני מתעקשת על הסרט מגרש השדים אבל רציתי לדעת עם משדרים את הגרסה הישנה או החדשה?? כי אני לא ממש אוהבת לראות סרטים ישנים כאלה אני מעדיפה חדשים אבל מצד שני יכול להיות שהישן יותר מפחיד אז למי שיכו לשאני- משדרים את מגרש השדים הישן או החדש????? תודה

i love usa

New member
היום ב-23:00

הנוסחה הסודית לסירטי אימה בערוץ VH1 אני אישית כניראה לא הולכת לראות ג'פרס קריפרס היום אני רוצה לראות את התוכנית ב-23:00 גם ככה אין לי דיגיטל או יס ואין סרטים כמעט בערוץ 4 ויש לי גם את ג'פרס קריפרס בDVD אבל בכול מקרה מחר יש אותו בשידור חוזר בערוץ הסרטים ואני יראה אותו כבר . מה שכן אני יראה מי מפחד מהשכן ממול 2(אולי לא בטוח עדין) ואת אות משמים אני יראה בטוח(אלה אם אני ירדם לפני).

Psycho Doll

New member
הנוסחה הסודית מעניין מאוד../images/Emo45.gif

צפיה נעימה שיהיה לך.

יום שישי ה-13 המפחיד ביותר

כמו שאתם יודעים זה היום שלו חיכו כולם, והוא היום המפחיד ביותר, ובו משדרים סרטי אימה. אני אישית מאוד אוהבת סירטי אימה, והיום ב-HOT יש סרטים מפחידים. אני ממליצה לכם על סרט "שישי ה-13" שמתחיל היום ב-23:45 בערוץ 14, ועל סרט "סיוט בחדר המורים" שמתחיל היום בשעה 22:00 בערוץ 18.תענו לכם בצפייה של הסרטים האלה ושישי 13 מפחיד לכולם

Thestral

New member
תשדלו לא למות היום../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

זה לא בריא
*חוזר לג'יפרס קריפרס*
שישי13 נעים לכולם

S i l v e r S

New member
הכנות נכונות

אני לא יודע מה איתכם אנשים אבל אני הכנתי את עצמי מראש להיום כבר החל מהשבוע אני מוריד את שחר המתים החדש בגרסאת דיוידי! וראיתי כמה חלקים ממנו אחלה סרט ותאמינו שיש בו מספיק פחד זתומרת תחשבו על זה... ממש כמו בסרט הראשון המתים קמים לתחיה ומחפשים רק לאכול. אבל עכשיו הם הבינו שאם הרגל לא כרותה אין שום צורך לצלוע... אפשר גם לרוץ! אנשים תרוצו לראות את הסרט איך שהוא יוצא לאקרנים! הוא חזק ביותר!

Psycho Doll

New member
IT? מתי זה אמור להיות ביס ? היום?

לא היה בכלל..והמנסרים מטקסס מתי? יש רק קדחת הבקתה ובית 1000 הגופות..ראיתי קדחת הבקתה ד"א ולא הבנתי בכלל את הסוף....

Dark Muse

New member
סרטי אימה משעממים

הם לא מפחידים בגרוש. ראיתי את כולם וכולם מאכזבים.

למעלה