ראש בראש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo67.gifראש בראש!../images/Emo67.gif../images/Emo66.gif

שבוע שעבר התבקשתם להחליט החלטה קשה מאין כמוה: איזה שיר לדעתכם יותר טוב - I'm Not Ok או Famous Last Words? והמנצח הוא: I'm Not Okay !!! INO לקח דיי בהליכה את הסיבוב, ולמרות שחלק (כולל אני) התלוננו על הבחירה הקשה, השיר זכה בפי שניים מהקולות מ-FLW. והשבוע תיאלצו לבחור בין: The Ghost Of You נגד Disenchanted ואנא, נמקו בהתאם
סוף שבוע נעים וקסום~!

NoAmItA ChAn

New member
ואני בוחרת ב..

The Ghost of You. לדעתי שיר הרבה יותר עוצמתי, מילים יותר מרגשות. למרות שאני ממש אוהבת את הליריקס של דיסאנצ'נטד, אני פחות מתחברת אליו גם מבחינה מלודית, ואני מסוגלת להקשיב לו מעט יחסית לעומת דה גוסט עוף יו :)

Disenchanted ../images/Emo223.gif

זה, ללא ספק, השיר הכי יפה שMCR אי פעם כתבו + הלחינו. אין לתאר את הצמרמורת שהשיר הזה מעביר בי. חוץ מזה, אני נורא מתחברת לליריקס. אני זוכרת שמישהי אמרה פה [לפי איך שהיא ניתחה] שג'רארד כתב את השיר של חבר שהוא התאכזב ממנו [סביא להניח ברט, לא?], איך שהחיים שלו היו פעם ואיך הם עכשיו, לנסות לשנות את זה. I hate the ending myself, but it's started with an alright scene לדעתי זה כאילו הוא אומר שהוא שונא את מה שנהיה איתו [ואיתם], אבל הוא יזכור את מה שהיה כמשהו טוב. it was a lie when they smiled and said you wont feel a thing הוא אמר שתמיד אנשים מזויפים ומשקרים, אתה לא יכול להאמין להם כשהם אומרים לך איך להרגיש ומה להרגיש, כאילו להתעלם מכל מה שקרה בין השניים.. זה ניתוח שלי, ממה שאני רואה [ודרך אגב, אף פעם לא הצלחתי לנתח שיר של מכר בעצמי!] and when we ran from the cops we laugh so hard it would sting היה כלכך כיף פעם, לעשות את השטויות שלנו, הוא זוכר את זה ומחייך עם צביטה בלב. if i'm so wrong, how can you listen all night long? אני אם טועה במה שאני אומר, כשאני נזכר במה שהיה פעם ואומר שהיה כיף, איך יכולת להסכים איתי בעבר? איך היינו ביחד? now will it matters after i'm gone because you never learned a goddamned thing ומה זה משנה אם יקרה לי משהו, אם יקרה לך משהו, לא למדת כלום מהטעויות שעשית, וזה כבר לא ישנה את המצב. youre just a sad song with nothing to say about a life-long wait for a hospital stay and if you ting that i;m wrong this never meant nothing to you אתה רק שיר עצוב, זכר, בלי שום משמעות כמו מת שמחכה לחזור לחיים, ואם אתה חושב שאני טועה [לגבי כל מה שהוא ציין בשיר, על הקשר שלהם] אז כנראה שזה לא היה חשוב לך. את הבית השני האמת אף פעם לא הצלחתי ממש להבין.. אולי שבבית ספר הוא היה דחוי, הרביצו לו, הוא היה רואה את כל הגיבורים האהובים עליי על המסך והחל להרגיש ולהתנהג בעל כוח כשהוא היה עם החבר הטוב שלו, weve got the old guilliotine, we'll show them what we all mean נאחד כוחות, נראה לחזקים שגם אנחנו יכולים להתמודד איתם,כמו הגיבורים שהוא היה רואה בטלויזיה... [נראה לי לפחות] so go, go away' just go, run away but where did you run to? and where did you hide? go findd another way, price your pay זהו, אנחנו לא חברים יותר, אתה פשוט עזבת, ברחת מבלי להסביר, אבל לאן הלכת? ואיפה התחבאת? לך תמצא מישהו אחר להיות איתו כי אני לא שווה ליחס כזה, תשלם את המחיר. זה נגמר.
|
זו הראייה שלי על השיר + אני מתחברת לכל מילה פה. YIOU GOT ME? ואין מה לדבר, דה גוסט אוף יו שיר מעולה, אבל נו.. אין מה להשוות לדעתי. ביי~

PUMPKIN juice

New member
לדעתי זאת בחירה הרבה יותר קשה.. ;;

וואו, רק שראיתי על איזה שני שירים מדובר לא היה לי מושג מה לבחור אבל אחרי שחשבתי על זה.. אני חושבת שאני אבחר ב- The Gost Of You בגלל שאני פשוט יותר מתחברת אליו. את דיסנצ'נטד אני אף פעם לא ממש הצלחתי להבין וככה שאף פעם לא באמת יכולתי להתחבר אליו באופן כולל. לדה גוסט אוף יו יש פשוט מילים מדהימות ולחן מצמרר שעושה לי אמוציות וצמרמורות בכל פעם שאני שומעת אותו. וועא, זה היה קשה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאהה.. גווסט אוף יו?

לא יודעת. אני אוהבת את שניהם באותה מידה בערך. אבל אני אוהבת את הקליפ של TGOY אז אני מניחה שאני אבחר בו.

Hadar way

New member
דא

דה גואסט אוף יו, הרבה יותר אמסיארי לדעתי אני אוהבת אותו באמת, תקופה ארוכה הוא היה השיר האהוב עלי

Because Of May

New member
גוסט אוף יו. ../images/Emo109.gif

כ"כ. הלחן, המילים, הביצוע. אפילו הקול של ג'רארד מדהים שם. וכמובן, העובדה שהוא מתחבר עם TJLIGKY, שזה אחד משירי MCR האהובים עליי בעולם. אה, והקליפ מושלם. אבל כמו תמיד, הליריקה היא זו שמעניינת אותי בשיר, ולמרות שבשני השירים האלו היא טובה, גוסט אוף יו לוקח לגמרי. במיוחד I never said I'd lie and and wait forever If I died we'd be together I can't always just forget her But she could try At the end of the world or the last thing I see You are never coming home At the top of my lungs in my arms she dies והכי? הקטע של הברידג', שהוא גם השורה הטובה ביותר בכל השיר, הן מבחינת לחן והן מבחינת מילים: And all the wounds that are ever gonna scar me For all the ghosts that are never gonna catch me. מ-ד-ה-ימ-י-ם.
.

למעלה