היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל... משי ונועם מזל טוב ברכות-שרשרו לכאן
T TEENAGER1 New member 2/2/04 #1 ../images/Emo66.gif../images/Emo79.gif היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל... משי ונועם מזל טוב ברכות-שרשרו לכאן
../images/Emo66.gif../images/Emo79.gif היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל... משי ונועם מזל טוב ברכות-שרשרו לכאן
ט טלטלונת המקורית New member 2/2/04 #2 ../images/Emo25.gif../images/Emo141.gifמזל טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif
P petit New member 2/2/04 #3 ../images/Emo49.gifמזל טובים*2 אתמול חגגו למשי בת מצווה בנמל תל אביב בחור שלומד איתי עדכן אותי. שיזכו להמון טוב,אהבה ,בריאות,אושר ושמחת חיים .
../images/Emo49.gifמזל טובים*2 אתמול חגגו למשי בת מצווה בנמל תל אביב בחור שלומד איתי עדכן אותי. שיזכו להמון טוב,אהבה ,בריאות,אושר ושמחת חיים .
G Golden apple New member 2/2/04 #4 ../images/Emo60.gif מזל"ט ../images/Emo77.gif ../images/Emo25.gif עד 120, הרבה בריאות עושר ועושר, טוף נו, גם אושר..
../images/Emo60.gif מזל"ט ../images/Emo77.gif ../images/Emo25.gif עד 120, הרבה בריאות עושר ועושר, טוף נו, גם אושר..
T The Juck New member 2/2/04 #7 ../images/Emo19.gif מזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif אבל יקיר..התמונ ששמת כבר לא מתאימה לנועם..היא כבר לא תינוקת בת 3!!
../images/Emo19.gif מזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif אבל יקיר..התמונ ששמת כבר לא מתאימה לנועם..היא כבר לא תינוקת בת 3!!
G Golden apple New member 2/2/04 #8 ../images/Emo60.gif חחח.. נו מה, לא ככה נראית בת 3 טוף , לא זוכר, מזמן הייתי בן 3...
D d a n d o s h 10 New member 2/2/04 #10 ../images/Emo49.gifלמשי ונעם... שיהיה להן הכי טוב שבעולם שיזכו להמון אהבה שמחה צחוק חיוך בריאות..... שיגדלו להיות עצמאיות ויגשימו את כל החלומות והשאיפות שלהן... וכמובן, שיביאו הרבה נחת להורים... בהמון אהבה...
../images/Emo49.gifלמשי ונעם... שיהיה להן הכי טוב שבעולם שיזכו להמון אהבה שמחה צחוק חיוך בריאות..... שיגדלו להיות עצמאיות ויגשימו את כל החלומות והשאיפות שלהן... וכמובן, שיביאו הרבה נחת להורים... בהמון אהבה...
N new2noam New member 3/2/04 #12 מזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif לא יכולתי לכתוב קודם, הייתי בת"א. . .