שירים על אחים

../images/Emo66.gif../images/Emo79.gifשירים על אחים ../images/Emo79.gif../images/Emo66.gif

איזה שירים אתם מכירים בעברית או אנגלית שמדברים על אחים והיחסים ביניהם- לטוב ולרע
מוזמנים לכתוב את שם השיר ואת מי שמבצע ולכתוב בית מהשיר שהכי התחברתם אליו בהקשר של אחים ואחיות. אנא זיכרו לא לפרסם שיר במלואו אלא רק חלק קטן ממנו, מאחר ועל פי נהלי תפוז
אסור |!!| בואו נראה איך אתם במוסיקה

sweet148

New member
נדמה לי שזה שיר ילדים

"אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה...." לא זוכרת את ההמשך אבל אתם בטח מכירים...

אין כמו שירים../images/Emo125.gif

למרות שאף פעם לא הייתי אחות קטנה [אולי באופן תאורתי
] תמיד אהבתי לשיר את "אחותי הקטנה" [כמו sweet] "אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה, קיבלתי אותה מהורי מתנה. אחותי הקטנה כל היום ישנה, אני מדברת והיא לא עונה.."
נשתף אותכם בעוד סיפור קטן כי אני כזאת חמודה
פעם אחת הלכתי עם ההורים ואחי לבקר משפחה וזה עניין של מרחק הליכה אחי הגיע עם האופניים וכל הדרך שיגעתי אותו שגם אני רוצה לרכב.. עד ששכנעתי אותו לתת לי, כולי מרוצה מעצמי על שהצלחתי.. עליתי על האופניים אחרי דקה המכנסיים שלי הסתבכו בשרשרת ונפלתי [ירד לי דם בברך
] אז הוא פתאום התחיל לשיר לי "אל תבכי, אחות קטנה, זה לא פשוט, את מבינה..?"
עד היום אני מזכירה לו שמבכי הוא הצליח לעלות לי חיוך. כפרעליו

happy00

New member
לגבי השיר "אחותי הקטנה"

אני אוהבת את השורה "קיבלתי אותה מתנה מהורי". אני אוהבת את הרעיון שאחים זה מתנה שההורים מעניקים לילדים שלהם. למרות שלא תמיד מצליחים במתנות, ואחים זו מתנה בלי פתק החלפה

כן, אה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

האמת שדווקא אתמול דיברתי עם מישהי ואמרתי שהסבא והסבתא תמיד ירצו כמה שיותר נכדים.. גם בשבילם זה סוג של מתנה

happy00

New member
לסבתא ולסבא יש יתרון עצום

הם יכולים לבוא כשהנכדים חמודים, ואיך שמתחילים הצרחות, ללכת הביתה.

happy00

New member
שיר נוסף "יאלה ביי"

"ובערב אצל אחותי במרפסת הלבנה היא סיפרה לי בפרטי פרטים איך עזב ה........." אמנם נושא השיר זה לא היחסים בין אחים, אבל מאוד נגע לליבי בשיר הזה הקשר בין האח והאחות. כשהחבר עזב את הבחורה, אחיה בא לנחם אותה, והיא יושבת ומספרת לו.

למעלה