בר אור

DOR LTD

New member
../images/Emo67.gifבר אור../images/Emo67.gif

איבדתי תדף שכתוב תוצאות בר אור בנים למישהו יש קישור לטבלה ההיא? נ.ב. שמתם לב שהורידו את הסמיילי שמזיע?

Shaycus

New member
אם אפשר לשאול

אני לא מבין איך זה עובד, מה זה הניקוד הזה, למשל אני עושה אלפיים ב8:40, זה ניקוד של 45, 45 מתוך כמה? אני לא מבין איך מפענחים את הדבר הזה :\ ובידיים אני עושה 44, שזה ניקוד של 7, 7 מתוך כמה? :\

ככה:

נגיד קיבלת 45 בריצה, 7 בידיים ו 7 בבטן, מחברים הכל.. 45+7+7 = 59 אז הבראור שלך 59 (מתוך 100)

זה לא כזה גרוע... אני יכול לתת לך

דוגמא של הרבה חבר'ה שעשו 8 וחצי ב 2000 לפני חצי שנה והיום הם לא רואים את הבוחן בראור המסכן הזה ממטר... וסמיכה ובטן זה בכלל ביזיון ואתה יכול להתאמן ותוך שבוע להוציא 15 בבטן ותוך שבועיים להוציא 15 גם במרפקים.

DOR LTD

New member
מגזים .. תוך שבועיים בחיים לא עוברי

מ-7 ל-15 אולי ל-9 אני עדיין תקוע על 7 בפרֵסִים ו-8 בבטן :( מתח אין מה לדבר...גג 6 פעם הייתי 11 בבטן... פעם הייתי בכושר.... פעם הייתי צעיר ורענן... ויש לי שברי מאמץ...

אחי, לא.

הבטן זה המבחן הכי בזיוני בעולם, ומי שמתאמן נכון אוכל אותו תוך שניה... פרסים קצת יותר קשה אבל אם מתמידים אז מגיעים לתוצאות! ושברי מאמץ זה באסה, אבל לפחות זה מחשל ת'עצמות.

DOR LTD

New member
מחשל תחת אני מושבת כבר כמעט חודש

וחצי! ואני לא רואה שיפור! כוסאמק!

Shaycus

New member
תשמע

בקשר לבטן אני מאמין שאני באמת אשתפר בצבא כי אין ברירה, אני פשוט ג-ר-ו-ע בבטן, יש לי חולשה בבטן מה לעשות, אז אולי אני אשפר מ7 ל11, אבל במרפקים? תשמע אני עושה 44, אני לא רואה את עצמי עושה יותר מ50.. גם לא עם אימון של מטכ"ל מה שמפחיד אותי לקראת הגיוס זה הדברים הקטנים האלה, למשל חבר שלי עשה טירונות סטילים\דבורים, שזה 02 מורחב, והוא אמר לי שהם ביקשו מהם לעשות 20 כפול 5, של שכיבות שמיכה, אני לא רואה את עצמי מצליח לעשות את זה.. וזה עוד 02 לא לדבר על זה שאני עושה 04

חחחחחחחחחחח תרגע....

אתה עושה 44 ולא רואה את עצמך עושה 50? כולה עוד 6... חוץמזה שזה נהיה קל בשלב כלשהו... תכוון את השעון שלך שיצפצף כל שעה ותעשה 25 (ובהדרגה להעלות) ותראה איך זה יהיה לך פתאום קלללללל באמת ש 75 זאת לא כזאת דרישה מוגזמת...

DOR LTD

New member
תוצאה טובה לא? לא מעיפים ביום סיירו

ת על כזאת תוצאה נכון? על איזה כן מעיפים? ובכלל מה ההשפעה של הבר אור על הסיכוי לעבור/לא לעבור גיבושים כמו שלדג יחטיות וכו..

לא יותר מדי גבוהה...

כי אני מכיר מישהו שעושה 8 וחצי ב 2000 (שזה די מעפאן אני משער ביחס לחבר'ה האחרים) והוא עבר לשלדג....

Shaycus

New member
ביום סיירות

לא מעיפים אותך בבר-אור, זה סתם לחלק לקבוצות את האנשים, גם אם מישהו עושה 14 דקות אלפיים לא יעיפו אותו

אההה ונראה לי שזאת תוצאה גבוהה כי

הייתי בסימולציה של יום סיירות והתוצאה הכי גבוהה בצוות הייתה 73 בבראור.

למעלה