הייתי רוצה לאכול..... שרשור במקום לאכול משהו שאח"כ נצטער עליו...
א אתי אתי New member 1/9/05 #1 ../images/Emo67.gif הייתי רוצה לאכול..... שרשור במקום לאכול משהו שאח"כ נצטער עליו...
ח ח ב י New member 1/9/05 #2 כמה חבל שלא ראיתי את זה קודם אכלתי ופלים מצופים קטנים ביחד עם התה של הבוקר. מיותר לחלוטין, מצטערת!
M magic40 New member 1/9/05 #3 ואני אכלתי הבוקר מעדן ואחכ יותר מאוחר 2פריכיות אורז מרובעות( 17 קלוריות לפרוסה )עם גבינה צהובה 9 אחוז
ואני אכלתי הבוקר מעדן ואחכ יותר מאוחר 2פריכיות אורז מרובעות( 17 קלוריות לפרוסה )עם גבינה צהובה 9 אחוז
א אמאמאוהבת New member 1/9/05 #4 הייתי רוצה לאכול............ עוגת שוקולד מפנקת סטייק אנטריקוט ציפס עם מלא קטשופ וצלחת חומוס עם טחינה מספיק לא?
הייתי רוצה לאכול............ עוגת שוקולד מפנקת סטייק אנטריקוט ציפס עם מלא קטשופ וצלחת חומוס עם טחינה מספיק לא?
א אמא של דפנה New member 1/9/05 #5 איזה יופי של פינה הלוואי שהיא תהיה איזה יופי הלוואי והפינה הזו תהיה קבועה. הייתי מאד רוצה לאכול עכשיו צ'יפס והמבורגר. כן אכלתי היום חצי פרוסת עוגה עם אגוזים (מיוחדת של חולי סוכר) = אז לא יודעת איך לחשב את זה כן מותר או לא מותר.
איזה יופי של פינה הלוואי שהיא תהיה איזה יופי הלוואי והפינה הזו תהיה קבועה. הייתי מאד רוצה לאכול עכשיו צ'יפס והמבורגר. כן אכלתי היום חצי פרוסת עוגה עם אגוזים (מיוחדת של חולי סוכר) = אז לא יודעת איך לחשב את זה כן מותר או לא מותר.