הכי מעצבן אותי זה

../images/Emo67.gifהכי מעצבן אותי זה

שאמא שלי באה ומביאה לבנות קית חטיפים. האם גם אותכם זה מעצבן?

litzuf

New member
בטח שמעצבן....

אמא שלי אף פעם לא מגיעה עם חטיפים... עם היא קונה מתנות זה רק חפצים... כמו... טושים או בגד או שמגיעים עם חיבוק ונשיקה בלבד... לא כל פעפ שמגיעים חייבים להביא משהוא... מס]יקה תשומת הלב... ככה הרגלתי את הילדים

את צודקת!!!

לכי תסבירי את זה לאמא שלי!!! כל הזמן אני מבקשת שלא תביא וזה חוזר על עצמו הבעיה שהן רואות אותה כמעט כל יום

אלינקה

New member
אימי באה לעיתם רחוקות

זה המרחק אבל כאשר היא באה היא מביאה שמן זית פירות אצלה אין חטיפים יש פיצוחים שהיא קולה לבד לחמי הסברתי שלא צריך להביא משהו כאשר הוא בא מה שחשוב שהם באים ולא מה מביאים לדוגמא כאשר אימי נסעה לניו זילנד היא שלחה המון גלויות מיוחדות לבני הביאה צדפים ואבנים ולא היה יותר מאושר ממנו

אותי זה לא מעצבן,אני אישית נותנת להם

פעמיים בשבוע חטיף אחרי שהם אוכלים בגן, בסביבות 16:00 אחר הצהריים, לא רואה פסול בזה,אבל זו דעתי. בכל ערב שבת כשאנחנו חוזרים מחמי וחמתי הם נותנים לכל הנכדים חטיף וממתק. גיסתי הייתה נגד זה, היא דיברה איתם אבל כלום לא עזר, נכנס מפה יצא משם.

תיקי פ

New member
בשביל זה יש סבים וסבתות חחחח

אותי זה לא מעצבן כי אני לא מרשה לקטנה לאכול הכול באותו הרגע היא בוחרת משהו אחד מהשקית והשאר הולך לארון ליום אחר , אז אם היא באה כול ומביאה אפשר למלא צנצנת ולשלוח עם הילדות לחלק לחברות חחחחחחח אבל לא לפגוע ברגשותיהם של הסבתות והסבים , פשוט לא לאפשר לאכול הכול וזהו .

תיקי את צודקת,את יודעת גם אני עושה כך,לפעמים

מצטברים לי מלא חטיפים אז אני שולחת אותם יחד עם הילדים לגן לכבד את כל החברים.

למעלה