המלצות על קרבות

t-man

New member
../images/Emo67.gifהמלצות על קרבות../images/Emo67.gif

חשבתי שאולי יהיה נחמד אם חברי הפורום ימליצו על אירועי/קרבות MMA שראו לאחרונה(לא במסגרת האירועים החודשיים)וכך נעשה מזה שירשור שבועי. אני ממליץ על הקרב בפרייד של ואנרדליי סילבה נגד רמפייג' ג'קסון בפרייד-פשוט קרב מדהים ונוקאוט היה מטורף.......מומלץ!

favor

New member
קצת המלצות שלי מקרבות שראיתי לאחרונה

לכל מי שיש אפשרות לתפוס אני ממליץ, כולם אגב מפרייד. 1. פידור נגד קאז פוג'יטה 2. ארונה נגד ראמפייג' 3. גומי נגד אזרדו 4. חוסה פלה נגד ניוטון 5. צ'אק לידל נגד ראמפייג' 1 6. טאקיאמה נגד פריי 7. אייבל נגד גודריג' 8. מינוטארו נוגיירה נגד ג'וש בארנט 1

talhorm

New member
מה שעולה לי לראש כרגע

זה גומי-דיאז PRIDE33 ג'נס פולבר-גומי שוגן-אובריים קרו קאפ-פידור לידל-אובריים מפרייד האנט-וונדרליי סילבה קרו קאפ-וונדרליי סילבה (קרב הסטרייקרים המטורף בטורניר משקל פתוח) מנהוף-סייבורג מCAGE RAGE . טוב .. אבל זה תלוי מה אתה מגדיר לאחרונה
כי את חלקם ראיתי די מזמן, חוץ ממנהוף-סייבורג והאמת שגומי-דיאז שפעם עשיתי עליו FF ולא התעמקתי באחד הקרבות הגדולים.

tal7345

New member
תודה על ההמלצות..

אנני ישתדל לראות מה שלא ראיתי מבין הרשימה.. אבל אני חייב לשאול אותכם יש לכם קישור לקרב של מאט גרייס נגד ג'ייסון בלאק??? הבנתי שהיה קרב פצצה ובכל פעם שאני מצליח להגיע אליו כותבים לי "הסרטון הועבר" וכל החרא הזה. שלא נדבר על הקרב בין ג'ון קופנהבר לבין ג'רלד רולינס בגמר האולטימט פייטר שנבחר להיות ברשימת הtop10 של הufc לשנת 07.. עם יש לכם קישורים תעלו בבקשה
ויש לי שאלת סקר קטנה.. במה תצפו היום בגמר של הישרדות או באייקון ספורט שהוא גם ארגון תחת חסותה של אליט שאגו טוטאל ישדרו היום.? דרך אגב אהבתי את הפרומו לקרבות אולטימייט.

doom23

New member
ממה שאני זוכר

טוב אני יעלה את המלצות למשקל יותר כבד :) בוב סאפ נגד נוגיירה - קרב MMA הכי מטורף שראיתי בוב סאפ נגד קימו בK1 לא MMA אבל מלא נוק אאוטים באטרבין נגד זולו ... משהו כזה שני מפלצות במשקל 185 קילו הקרבות רחוב של קימבו באטרבין נגד סודו - הקרב הכי מטומטם שראיתי 185 קילו נגד 60 קילו ואנדרליי נגד סאקורבה הראשון פרייד 13 ראמפייג' נגד סאקרובה שוגון נגד ראמפייג' ואנדרליי הקרבות מIVC 2 ... פשוט הערב הכי מטורף של ואנדרליי פעם ראשונה בזירת MMA (ולא טודו בלי חוקים) 3 קרבות טנק אבוט נגד ג'ון מטואה וואי ישן נושן זהו מזיכרון

mmamaniac

New member
אוקיי..המלצות..

לידל נגד ואנדי..אחד הקרבותתת פול קלי נגד פול טיילור..איזה פיצוציםם.. הקרב של פורסט גריפין בגמר האולטימייט פייטר...מצטער שכחתי את השם של השני... שני הקרבות של סילבה נגד פרנקלין.. קרב האליפות של שון שרק נגד הרמן פרנקה...(יש מצב שזה בגלל החומרים האסורים) יוסטון אלכסנדר נגד קיט' ..אחת ההפתעות.. וזהווו בטוח שכחתי עוד המון....

IshMaElf

New member
קרבות שחובה חובה לראות -

טייסון גריפין נגד פרנקי אדגר וטייסון גריפין נגד קליי גויידה, כמו כן גווידה נגד הוארטה. ראמפייג' נגד סאקורבה. פידור נגד קרוקופ. פן נגד מאט יוז 1 ו 2 ארונה נגד ראמפייג' שוגון נגד נוג הקטן נינג'ה נגד ראמפייג' (קרב חזק) לידל נגד אוורים רנדי נגד גונזגה

2המרפא

New member
המלצות שלי

פידור-קרוקופ פידור-נוגיירה 1 פשוט מדהים לראות את הסנטר של נוגיירה הוא חטף כמות מכות שהייתה הורגת סוס ועדיין נלחם נוגיירה-קרו קופ ואנדרליי-ראמפייג' שתי הקרבות ראמפייג'-לידל 1 קרוקופ-סילבה בפרייד אחד הנוקאוטים האכזריים אי פעם שוגון-ארונה אני אחשוב על עוד אחר כך

למעלה