כנסו לקישור הבא. אני בשוק

shalehet

New member
../images/Emo67.gifכנסו לקישור הבא. אני בשוק

אני פשוט לא מאמינה שהוא הוציא דיסק, עד לרגע זה לא הבנתי איך הוא בכלל התקבל לתוכנית שלא לדבר איך הוא נשאר בה כל כך הרבה זמן. כנסו לקישור ותגיבו אם גם אתם חושבים ככה? או שמשום מה חשבתם שהוא טוב? לדעתי הוא באמת הכי נוראי שהיה, אפילו יותר גרוע ממקאילה

IrishKiss

New member
הוא הפייבוריט שלי

מהעונה הקודמת.. אני מתה עליו!! הוא חמוד ברמות ויש לו סגנון ישן כזה שפשוט מתאהבים בו אחרי כזה זמן.. *ווסטלייף בדיוק הוציאו דיסק מחווה לפרנק סינטרה והראט פאק ואני התמכרתי* איזה כיף שהוא הוציא דיסקקקקק

shalehet

New member
באמת? איזה מוזר זה נשמע לי

לא ידעתי שאנשים אהבו אותו... הייתי בטוחה שכולם חשבו כמוני. מסתבר שלא.

IrishKiss

New member
אני מאוד אהבתי אותו...

אבל זה סגנון שלפעמים קשה לאנשים להתחבר אליו ככה שיש לא מעט שיסכימו איתך *לצערי*... אני אישית חושבת שהוא מקסים...

MoGanC

New member
חחח,נחמד.

הוא לא היה הכי טוב בעונה הקודמת,אבל הוא היה שונה,והרבה אהבו אותו,זה תמיד מספיק כדי להוציא דיסק.

Fairywitch

New member
../images/Emo5.gifאני איתך../images/Emo5.gif

אהבתי אותו רק כי אני אוהבת ג'ינג'ים- כלומר, אהבתי להסתכל עליו... אבל לשמוע אותו- בד"כ זה היה די לא נעים לאוזן
בכל אופן- ממה שאני שומעת ברקע מהקישור שנתת- הוא נשמע הרבה הרבה יותר טוב ממה שאני זוכרת מהתכנית. אז נו, זה יותר מתאים לגיל של ההורים שלי, שיהיה לו בהצלחה.

IrishKiss

New member
אני גם אוהבת להסתכל עליו..

הוא נראה כל כך אירי!!! ג'ינג'י עם עיניים ירוקות- אירי מושלם... אבל אני כן אהבתי את הקול והסגנון...והוא גם ממש השתפר עכשיו! יותר אהבתי את הגרסה של ווסטלייף אבל אני לא אובייקטיבית כאן...

darklighter

New member
אני לא הכרתי אותו אבל ראיתי את הקלי

פ...
וואי איזה מוזר זה לא נראה כאילו הוא שר את זה הוא נראה כמו ילד בן 12 ויוצא לו קול של סינטרה... בכל מקרה... לא הסגנון שלי...

shalehet

New member
נכון

ובתוכנית, הוא היה בן 16, אם אני לא טועה.. לפחות ככה הוא נראה... אני ממש לא יכולתי להקשיב לו. הוא נשמע עכשיו יותר טוב, כי ראשית זה לא שידור חי, כך שיש זמן לתקן זיופים ואי דיוקים... אבל עדיין אני חושבת שלסבתא שלי יותר יתאים לשמוע את זה

למעלה