מה הם אומרים?

../images/Emo67.gifמה הם אומרים?

צ'יעמם לי אז חשבתי על משחק משעשע למסכנים שנשארו בשישי בבית
מה הם אומרים? למה? באיזה הקשר ובכלל מה ורה פה לכל הרוחות והתרופות? התמונה http://i124.photobucket.com/albums/p30/mandyyymolko/virginrecords3.jpg| מקווה שאתם רואים משהו....

lestatgirl

New member
אבל למה עם פלאסיבו?

תודי שלליבס יש הבעות פנים הרבה יותר מיניות ומצחיקות.. אבל בריאן אומר: המ.. הופעה בישראל?.. וסטפן והשני לא אומרים כלום כי יש להם סיגריות בפה והאיש מאחורה מדבר צ'רקסית אז אני לא מבינה מה הוא אומר

תגידי מה את מתחכמת?! ../images/Emo67.gif

את רוצה או לא רוצה לזכות בכרטיס להופעה של הראל סקעת בתל מונד? סיגריות בפה חחחחחחח אוקיי עכשיו אני בראיין: אוקיי, רק לכתוב ביבליוגרפיה והעבודה שלי על השפעת נינט על התרבות הישראלית בשנים 2002-2007 מוכנה להגשה סטיב: יא חרא, העתקת ממני את הכל, אני אלשין עליך. אגב, לדעתכם אני צריך מניקור החודש? סטפן: סתמו שניכם, נמחק לי מספר הטלפון של גמבה חמודה מאד מהסלולרי, למישהו יש אותו? זה מאחורה: אם הם היו יודעים שאני יהודה לוי הם היו מנצלים אותי לעזור להם בעבודה, חיחיחיחי.

נכון, למה אתה מחכה?

יש רק כרטיס אחד ואתה אדיש? תאמץ את המוח לכמה דקות (שאל אותי כיצד...) וקבל אחלה של פרס.

sha na na revol

New member
בריאן: טוב חבר'ה, אני לא מצליח לקרוא מה כתוב

כאן. אולי נוותר על הקוד לבוש של משקפי שמש לכל הלהקה...

CitizenErased

New member
../images/Emo2.gif מצטערת שאני לא קשורה אבל..

ידוע לך מאיפה התמונה? כי זה דיי דומה לאוהל חתימות בו הם היו בפסטיבל שהייתי בו בטקסס... שפספסתי אותם ב2 שניות (כאילו, הם עוד ישבו שם כשהגעתי ואז באתי להכנס לתור והם בדיוק סיימו חח אז כבר הלכתי לקייזרס שהיו אחריהם)

CitizenErased

New member
באיזה פורום את שלהם?..

בsweet prince הזה או איך שלא קוראים לו? הייתי חברה שם תקופה קצרה, בזמן שאהבתי אותם ואת מיוז באותה המידה חח

אני מכירה המון מעריצי מיוז שהיו פעם חולים על

פלסיבו. רק אני לא הצלחתי להידבק במיוזמניה, לא מצליחה להתחבר אליהם. לפורום קוראים rapid

CitizenErased

New member
אחרי שתראי אותם בהופעה תתחברי ../images/Emo3.gif

הם הרבה יותר רוקיסטים מפלסיבו. פלסיבו מעולים, יש להם ליריקס יפים, שירים מרגשים... אבל בהופעות הם באמת לא משהו. נהניתי מההופעה והמצחיק הוא שאז עוד לא ראיתי את מיוז אז זה היה בשבילי 'וואו' לא נורמלי. ואז שבוע אחר כך הלכתי למיוז ופתאום כל דבר אחר נראה לי כזה מינורי. rapid? לא מכירה, הייתי חברה ב2... אחת היה משהו prince ולפי זכרוני הוא היה הפורום הכי גדול שלהם או משהו ואחר שאני ממש לא זוכרת חח

לא מתחברת למוסיקה של מיוז ולקול של מאט

וחוץ מזה הם לא כוסונים...וברצינות: לא התחברתי לאף שיר שלהם ממש, לא יודעת למה....ניסיתי...אני מכירה לפחות 5 חברים לשעבר בפורום פלסיבו שעכשיו הם מתים על מיוז. אף אחד לא הצליח להדביק אותי. לא אהבת את פלסיבו בלייב? אותי הם הרשימו, במיוחד בראיין, עמדתי שורה שנייה ממש מולו והוא היה מדהים, נתנו שואו משגע.

CitizenErased

New member
חחחחח ../images/Emo3.gif טוב אם את מחפשת כוסונים..

אז מיוז זו לא הלהקה בשבילך (ולעזאזל, מה את עושה אז עם פלסיבו?.. *בורחת*) בהופעה שאני הייתי דווקא סטפן נתן את הרושם הכי טוב (בוומבלי בדצמבר..) בריאן לא עשה הרבה. סטפן ירד לקהל וכאלה (אני יודעת שיש למשפט 2 משמעויות.. תלכי עם ההגיונית יותר) והתחרפן לגמרי. נתן אחלה שואו. ובחיית, תלכי למיוז אם זה לא יתבטל והכל. את באמת באמת תהני ואז אולי תביני אותי

דווקא בופעה שלי הוא היה חולה, החוצפן

וממש ראו עליו, הוא היה שקט ועצוב כזה, לא רקד ועשה טובה שחייך. פייר? מה זה התאכזבתי....רציתי למות...מה זה חיכיתי....בהופעה שביום אחרי חברה שהיתה לי מגרמניה אמרה שהיא פגשה את בראיין מאחורי הקלעים והוא אמר לה שסטף עם שפעת. אין לי מזל.

זה הפורום

http://41820.rapidforum.com/ דווקא את sweet prince לא אהבתי, היה שם מנהל חמוד בשם אדם, אבל לא התחברתי לפורום. בפורום שציינתי הייתי כ4-3 שנים עד שנמאס לי, ורוב הנחמדים באת שם עזבו מזממממממממממן.

Sweet Calamity

New member
נמ. ../images/Emo115.gif

אני לא יודעת אם את יודעת.. אבל לפני התמונה הזאת סטפן וסטיב אמרו שהם יעשו תחרות סיגריות אז.. סטפן: "חהחה בטיס אני מצנח אותך.תדליק כבר תסיגריה!" סטיב: "חכה חכה..ברגע שבריאן יחתום הוא יעזור לי להוציא את המצית מהכיס האחורי.." בריאן: "הלו!!תפסיקו תתחרות המטופשת.אני רוצה לחתום מהר ולעוף לפני שלירון תבוא!"

למעלה