צריף להעיף דחוף את שי ורנין...שני...

michaly2003

New member
../images/Emo67.gif צריף להעיף דחוף את שי ורנין...שני...

מחרחרי מלחמה - תגידו לי שאני טועה.

michaly2003

New member
היא אומרת: ואני מצטטת...

שהיא לא נימצאת בשביל לזכות בפרס, היא נימצאת בשביל לדאוג שמי שלא ראוי שלא יזכה ! ולא רק זה כל הזמן היא מחרחרת מלחמה בין כולם, (ובאמת לא בגלל שהיא ערביה).

יניבל1

New member
נמצאת בשביל לדאוג שמי שלא ראוי יזכה?

רגע שאני אבין, אנחנו הקהל בחר בה כנציגה לזה? אנחנו בכלל רוצים שיהיה אחד כזה? פשוט קשה להאמין כמה שהפרחה הזו ניהיהת חוצפנית מדקה לדקה

איזה מלחמה?

נתחיל בזה שהיא לא תמימה ולא מלאך, אבל הבחורה עברה הרבה תהפוכות נפש, צריך להבין שהיא באה ממנטליות אחרת, והיא אני בטוחה שרצו לה המון סרטים בראש. ואיזה מלחמה היא התחילה? היא ניסתה להוציא את קרן בסדר מול ערן, וערן המנוול סכסך בניהם, ואגב היום הם הבינו את זה. איזו מלחמות היא עשתה? לדעתי אנחנו חסרי סבלנות איתם לפעמים (לא את ספציפית), הם לא בסביבה המוכרת שלהם, חיים תחת האמא של הזכוכיות מגדלת, וצריכים להיות בקונפליקטים עם עצמם באופן קבוע: להיות עצמי או "לשחק" את המשחק.

יניבל1

New member
אבל עובדה שחצי מהוילה מתנהגת באופן אחר

רנין היא חרא של בן אדם, ותנסי להציג את זה באיזו דרך שתרצי היא תישאר כזו .

זו דעתך וזו זכותך לחשוב ככה

אני לא מסכימה איתך וזו זכותי. אני מחבבת אותה מאוד, וחושבת שהיא נכנסה לזה בצורה מאוד מאוד תמימה וחוטפת שם מנת מציאות אכזרית.

no nick 1989

New member
מסכימה איתך.

רואים שהיא בחורה טובה בסה"כ. והיא קצת תמימה וילדותית אולי וזה קשה לה... אני באמת לא מבינה את כל האנטי נגדה ואולי יש כאן אנשים שבאו עם האנטי מלכתחילה שהם ידעו שהיא ערביה.. וזה חבל מאוד!

יניבל1

New member
כן אתם כל כך צודקים , זה הכל אנטי מראש

וזה שהיא דרמה קווין וכבר 10 פעמים איימה לעזוב וחזרה בה בשביל התשומת לב זה סתם משהו מסיקים בטעות.

no nick 1989

New member
זה שהיא כל הזמן מאיימת לעזוב

זה מעצבן מאוד אבל נראה שיש אנשים שלא אוהבים אותה ולא מהסיבה הזאת...וזה לא יפה בכלל.

אז זהו, אתה מגיע למסקנה שזה צומי

אני מגיע למסקנה שזו בחורה שהחלטיות או אסרטיביות זה לא הצד החזק שלה, והיא מבולבלת וקשה לה כי היא לא רגילה למצבים כאלה, ואתמול היה לה יום ממש רע - החבר שלה והמסר שלו, הריב עם קרן ונעמה ואח"כ ויכוח עם ערן. תשמע, זה יום רע. אל תשכח שיש סוגים של אנשים, והאופי שלה הוא דרמטי יותר, יש אנשים אדישים וסגורים (צבר), ויש אנשים שלובשים את הלב על השרוול. אני לא מנסה לשכנע אותך, רק אולי להראות לך עוד צדדים או סיבות.

דורון

New member
רנין מתה מפחד מהמשפחה שלה, היא יודעת שבמילה

אחת לא נכונה או שאבא שלה יוריד לה נבוט לראש, או שהכפר שלה ישרוף להורים שלה את הבית. היא מפחדת לשבת בקידוש. מפחדת להגיד שחס וחלילה היא לא בתולה. בעצם היא מפחדת מכל מצלמה שמצלמת דברים שיגרמו להורים שלה להשתגע וזה קצת בעיה שבוילה שהיא נמצאת בה יש 50 מצלמות כאלה... גם שהיא נכנסה לחדר של האח הגדול עם ג'ני ושניהן ביקשו לדבר עם החבר. שמתם לב מה רנין אמרה? "תנו לי איזה משהו שההורים שלי עדיין מקבלים אותי" "תגידו לי איזה מסר מההורים" ההפקה יודעת שמה שמפריע לרנין זה המשפחה. שהיא קיבלה את המכתב מתייסיר, חצי ממנו היה על זה שהמשפחה אוהבת אותה ומקבלת את מה שהיא עושה בתוכנית. אבל אדון תייסיר החליט להיות פסיכופת ולהגיד לה בדרך לא דרך לצאת מהוילה. רנין הגיבה למה שתייסיר רשם שהיא לא יודעת אם זה בגלל המשפחה או בגלל שהוא רוצה להיות איתה. היא פחדה שהוא מנסה להציל אותה מלינץ' שיעשו לה חברי המגזר שלה שהיא תחזור בחזרה הביתה. היא גם אמרה שאם זה לא בגלל זה והוא רק מנסה להוציא אותה בגלל שהוא רוצה להיות איתה, היא לא תסלח לו לעולם. אני מאמין שההפקה נתנה לה לדבר אם ההורים, או הביאה לה מסר מוקלט מההורים והרגיעו אותה שהמשפחה שלה לא כועסת על מה שהיא רואה בטלוויזיה. אם אני צודק, היא בטח חושבת שתייסיר משוגע ופסיכופת ואם אני לא צודק אז היא תמשיך לבלבל במוח כמה היא אוהבת את תייסיר ותעוף מהמשחק. נחכה ונראה...

../images/Emo45.gifבדיוק!

היא גם אמרה באותה שיחה עם ג'ני שהיא מפחדת שאולי היא עברה את הגבול, או שיגידו לה אם המסר הוא בגלל שהיא עברה את הגבול. אנשים לא מבינים שהגבולות שלנו נראים ברורים וטיבעיים, בשבילם הם רחוקים ואסורים.

דורון

New member
איך ידעתי שמישהו יפול על זה שרשמתי כפר חחחחחח

אני יודע שהיא גרה בנווה שלום. אבל עדיין הגבולות שלהם הם לא כמו שלנו. תחשוב שההורים שלה יכולים לזרוק אותה מהבית רק בגלל חיבוק עם הומו, יגלו שהיא לא בתולה ועוד מלא דברים שנראים לנו טריויאלים. זה תרבות שונה עם גבולות שונים.

יניבל1

New member
בזה אתה צודק

אבל נדמה לי ששמעתי אותה אומרת(מקווה שהיא אמרה ולא התבלבלתי עם תגובה של איזה אידיוט בפורום) שההורים לה אינטלקטואליםעם משרות נבחרות(יש הרבה כאלה בנווה שלום , המקום הזה הוא די כמו צפון תל אביב) לא נראה לי שאבא ואמא משכילים ,ולא כמו מה שאנחנו מכירים מהכפרים, יארגנו לילדה שלהם מכות או משהו . לזרוק מהבית יש מצב , אבל לא נראה לי זה יגיע למצב של אלימות (על המצב הנפשי של טייסיר אני לא לוקח ערבות , אבל בוא נוציא אותו מהמשוואה).

הם באמת אנשים משכילים ממה שהבנתי

אבל קידמה אקדמאית והשכלה לא תמיד מפתחים קידמה בחינוך ילדים, או השארת תרבות ארוכת שנים מאחור. גם אם הם משכילים זה לא אומר שהם מתירנים עם ילדיהם. אני יודעת שאני עושה הכללה, אבל לכבוד במשפחה אצלם יש ערך עליון, ועם כל ההשכלה בעולם, אתה לא יודע איך הם "יענישו" אותה על "התבזות" או עברת גבולות.

Saladin

New member
כל הרעיון שבבסיס הקהילה שלהם הוא דו קיום.

ראה השם של הישוב - נווה שלום. כך שזו תהיה חתיכת צביעות מצד ההורים שלה לעשות משהו כזה. מצד שני, לראות את ההתנהגות של רנין בטקס של הקידוש גורם לחשוב שמשהו בקונספט של הקהילה לא בדיוק עבד.

michaly2003

New member
דורון צודק, וזה לא מחייב מהמשפחה שלה, אלה....

המגזר שלה באופן כללי - היא יכולה להיות בסכנת חיים מכל שטות. אצלהם מחסלים רק בשל "כבוד" המשפחה - אל תשכחו זאת.

למעלה