ראש בראש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo67.gifראש בראש!../images/Emo258.gif

פעם שעברה התבקשתם לבחור בין Demolition Lovers לבין Honey, This Mirror Isn't Big Anough For The Two Of Us. מבין המצביעים לראשון טענו שהוא שיר מעמיק ושהמבנה גאוני. מהמצביעים (הבודדים) לשני הועלו הטענות שהוא קיצבי יותר ושהליריקס והשם שלו מגניבים. והזוכה הענקי הפעם הוא: Demolition Lovers !! והשבוע תתבקשו להכריע בין: Headfirst For Halos או Early Sunsets Over Monroeville הצביעו, נמקו והשפיעו :)

Because Of May

New member
הדפירסט :). ../images/Emo109.gif

זה היה השיר הראשון שאהבתי מבולטס. יש לו קצב מגניב והוא מדביק וממכר :). זהו.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif הצילו.

שניהם בעלי משמעות עצומה בשבילי , ולשניהם יש ליריקס מהטובים של מייכמ , אולי סנסטס קצת עוקף אותו פה . אבל הדפירסט יש לו קצת שאני נורא אוהבת , ולמייכמ אין הרבה שירים כאלה . הקיצר ,אין לי בחירה פה;;

../images/Emo216.gifEarly Sunsets../images/Emo127.gif

בזמנו זה היה השיר שהכי אהבתי שלהם..הדפירסט מעולה גם הוא ואולי הרבה יותר קליט..אבל ליבי לנצח יישאר עם ארלי סנסטס

EARLY SUNSETS , ברור! ../images/Emo45.gif ../images/Emo223.gif

האמת, רק בשנה האחרונה התחלתי לשמוע ולאהוב את הדפירסט, אני ממש ממש מחבבת אותו, אבל אין מה להשוות אותו לאירלי סאנסטס. אירלי מדהים, מצמרר, אני אוהבת את הסיפור שלו, מה גן שהוא קצת מסתורי... תזכירו לי משהו, בולטס לא אלבום קונספט, נכון? בכל אופן, אני ממש אוהבת את השיר הזה.

../images/Emo216.gifלדעתי לא אמרו שהוא אלבום קונספט

אבל ג'רארד כתב אותו בהשפעת המון כעס ותסכול(ואלכוהול..וסמים..)..בין היתר גם על בנות המין השני
יש הרבה שירים שאולי מזכירים אחד את השני בפירוש שלהם..אבל לדעתי זה לא אלבום קונספט מובנה כמו בלאק פרייד.

Wrath Within

New member
הוא לא מסודר כמו THE BLACK PARADE ../images/Emo11.gif

אבל לדעתי הוא כן אלבום קונספט. לא זוכרת איפה שקראתי שג'רארד אמר פעם, ממש מזמן, שזה קשור לחייזרים או משו, קיצר יש שם איזה סיפור הזוי. S:

Wrath Within

New member
../images/Emo127.gifEarly Sunsets Over Monroeville../images/Emo11.gif

זו אפילו לא שאלההההההה$%#

Hadar way

New member
אני לא מסוגלת להחליט

אלה שניים מהשירים האהובים עלי, Headfirst For Halos הניגוד בין המילים למנגינה משתלב באופן מושלם. המילים של השיר ממש חזקות ובכלליות הוא שיר סוחף. Early Sunsets Over Monroeville חוץ מזה שאני מאוהבת בגיטרות שבו הוא אחד השירים היותר מייכימיקל שיש, גם המילים שלו ממש חזקות. זה בלתי אפשרי להחליט

למעלה