שרותי נשים בקניון - בעעעעעעעעע

../images/Emo67.gifשרותי נשים בקניון - בעעעעעעעעע

הקריאה "אמא יש לי פיפי דחוף" הביאה אותי לפני שעה ומשהו למקום שאני לא מרבה לבקר בו - שירותי נשים שמעל המדרגות הנעות העולות מאיזור האוכל. אז ככה:
יש מנקה צמודה שכל הזמן מורחת ליכלוך הלוך-חזור
רוב תאי השרותים נראים כאילו הקיאו עליהם או שילשלו לכל הכיוונים
מושב הפלסטיק נראה בסדר - לפי השאר (מילימטרים מתחתיו, ממש לא רחוק ממנו), כנראה טשטשו עליו את הלכלוך....
ושיא השיאים: על האסלות מצידם הפנימי מסתובבים ג'ודקים (ראיתי לפחות 5 בתאים שונים. אמרתי בקול את דעתי על מצב הניקיון למנקה. אפטית לחלוטין - אפילו לא הסתכלה עלי, המשיכה למרוח הלוך ושוב את הסמרטוט על הרצפה. ניסיתי לעקוב אחרי סימני הלחות כדי למצוא תא שהיא הרגע יצאה ממנו אחרי שניקתה בו. ובכן....הוא היה מטונף כמו כולם. ירדנו חזרה לאוכל שחיכה לנו - אני כבר איבדתי את התאבון. מה יהיה?

פרויד היה מת עלי

לא ג'ודקים, אלא ג'וקים. כנראה שאני מייחסת להם תכונות כוחניות מעבר למידתם.... שלחתי מייל להנהלת הקניון.

Volldemort

New member
שאני הייתי בשירותים בקניון

אף פעם לא נתקלתי בלכלוך או בג'ודקים (
). מצד שני אף פעם לא הייתי בשירותי הנשים...

תגובת הנהל הקניון

אנו שמים דגש מיוחד על נושא הניקיון בקניון, ולשמחתנו על פי רוב, מצליחים לשמור על קניון נקי ועל חדרי שירותים מטופחים והיגייניים. נשמח לבדוק את פנייתך לעומק. אנא צרי קשר במייל [email protected]

למה ליצור קשר במייל????

כל תלונתי כאן, כולל המיקום והמועד, ואני אשמח לקבל כאן גם תשובה קצת יותר שירותית מאשר "אנא צרי קשר במייל".....

אורora

New member
הצחקתם אותי

השרותים בקניון במצב מכפיר מאז שאני זוכרת אותם. לא אתם לא מצליחים.....ואני מרשה לעצמי להגיד שגם לא ממש משתדלים

למעלה